Press "Enter" to skip to content

Rasismens Sverige – Är du muslim, skaffa gasmask

I Grästorp kom ett nazistiskt parti in i kommunfullmäktige, i Sverige, i Sveriges Riksdag, kom ett parti med rötterna i nazismen in i både kommunfullmäktige och i Sveriges Rikes Riksdag. När man ser vart vindarna blåser, så inser man att det för en muslim blir tuffare och hårdare i framtiden. Idag kom jag hem tidigare från min resa och jag mötte D, hon berättar om sin bror som har ett så muslimskt namn, som det bara går, och att han oroar sig, att han dagligen möter den där tysta och obemärkta rasismen i sin vardag.

Den tysta rasismen, har nu blivit mera öppen, det är ok att skylta med den, det är okej att skryta om den. Vi har nazister och islamofober som öppet visar sitt förakt och sitt hat mot både vårt samhälle och de människor som bor i vårt samhälle. Samma personer brukar tala om fanatism och rasismen hos muslimerna, de tar gärna upp att muslimerna är hatfyllda eller fulla av avsky för ickemuslimer, men de själva då?

En byggnad, som man demonstrerade emot, som man fruktar, som man bekämpar. Muslim Pride. Islam är här för att stanna, inse det.

Europa verkar inte har lärt sig ett skit från tiden före andra världskriget, då kom även då rasister och fascister till makten, för att vindarna blåste åt det hållet. Då kom män som Hitler och Mussollini till makten och dessa personer utnyttjade demokratins spelregler för att skapa sig en maktbas. Jag säger inte att Jimmie Åkesson kommer gasa sådana som jag, men jag kan tänka mig att många i hans parti har sådana åsikter eller värderingar.

Några månader sedan hamnade jag på en känd islamofobs blogg, och där talade man om lilla jag, man sade saker som att ifall de får makten och slänger ut mig ur landet, så ska de se mig simma och skjuta på mig, en annan gång menade de att de skulle ta grismasker på sig, och besöka mig i min butik för att slå ner mig.  Dessa personer hatar islam med varenda fiber i sin kropp, deras okunskap om denna härliga religion, deras hat, och deras värderingar krockar med mig och mina värderingar. På den tiden var många omedvetna om det hot som fascismen och nazismen innebar, även judar röstade på personer som Hitler, i dagarna ser vi hur även muslimer och invandrare röstade på SD och deras gelikar.

Hur kan man stoppa en religion, som har sedan 1400 år sedan varit på frammarsch?  Jag har i månader försökt få vänner och släktingar att ta ställning, rösta på högern, rösta på vänstern, men gå rösta. Någon dag sedan hörde jag på radion att mindre än 50% av invandrarna hade gått och röstat. Så jag säger till alla er, skyll er själva.

Överallt i Europa ser vi hur rädslan för invandraren och särskilt för muslimen, börjat öka. Man känner sig hotad av moskéerna, av slöjan, av niqaben, man känner sig hotad av att muslimer yttrar sig, att de tar sina rättigheter på allvar. När partier som Sverigedemokraterna tar så många mandat i vårt avlånga land, då blir man skraj, man blir rädd, man undrar vart det lutar åt? I Ungern började rasisterna skjuta ihjäl Zigenare, i Frankrike välter man muslimers gravar och inför allt striktare lagar mot dem. Vad kommer hända här? För att förstå hur vår framtid kommer se ut, titta på Danmark och hur ett litet skitparti som Danskt Folkeparti påverkade alla partier, deras värderingar och åsikter till den grad att hela landet blivit invandrarfientligt.

Jag tycker synd om alla dem som inte röstade, och jag tycker synd om våra barn, när vi lever i en värld där en människa hatas för dennes tro, hudfärg eller härkomst. Eloge till alla svenskar som gått ut på gatan och visat sitt förakt för dessa rasister. Eloge till alla dem som röstat på de ickerasistiska alternativen.

Manifestation mot nazism i Grästorp – DN.se.

12 Comments

 1. Emanuel
  Emanuel 26 september 2010

  Det är klart att det är djupt problematiskt på alla sätt att SD kommit in i riksdagen.

  Men här, som på så många andra platser upprepas ett påstående som faktiskt inte stämmer: Att rasismen ökar i samhället.

  Lyckligtvis gör den inte det, attitydsundersökningar & dylikt visar att graden av tolerans ökar i det svenska samhället.

  Gruppen rasister blir mindre och mindre, även om de blivit högljuddare, bättre organiserad och lyckats samla sina meningsfränder i ett parti stort nog att nå riksdagen.

 2. Marie
  Marie 27 september 2010

  Det är inte alls så märkligt att människor på många ställen i världen har blivit mer och observanta och kritiska mot VISSA muslimer med tanke på allt som händer. Det är lika självklart att tycka illa om muslimska fundamentalister som stödjer terrorism och förespråkar sharialagar som att tycka illa om katolska prästers hyckleri när de begår sexuella övergrepp på pojkar. Det vore t ex märkligt om vi inte reagerade när katolska präster påstår att kondomer förvärrar spridningen av aids. Den kristna kyrkan i Sverige har förändrats till en mera undanskymd tillvara utan den makt kyrkan hade förr. Då skrämdes människor att skänka en massa och det gällde att gå i kyrkan och kunna bibeln vid husförhören för annars så hamnade man minsann i helvetet. Idag är vi tack och lov mera upplysta och det funkar inte att tuta i oss en massa dumheter. Islam betyder underkastelse som ju utesluter självständigt tänkande och möjligheten att ifrågasätta…. För mig och många blir det väldigt konstigt

  Jag bor i Malmö och här finns ganska många muslimska fundamentalister som ställer till problem för vanliga muslimer. För några år sedan uppdagades det att en falafelvagn fungerade som banklokal. Därifrån förmedlades stora penningsummor till terroristorganisationen Ansar al-Islam i Irak. Pengar hade samlats in från moskéer runt om i Sverige och falafelförsäljaren och en imam dömdes till flera års fängelse. Al-Aqsa spannmåls stiftelse i Malmö har tidigare blivit åtalade för att också samla in pengar till terrorism men det kunde tyvärr aldrig bevisas. I t ex Rosengård jagas tjejerna av åsiktspoliser och Magnus Ranstorps Rosengårdsrapport säger en hel om del ökade radikalisering som skett under de senaste åren bland en växande grupp.
  Islamic Centers ägare är Libyens diktator Mohammar Khadaffi. Islamska kulturföreningen som ska driva det nya islamiska centret som ska byggas har tagit emot pengar och öppet samarbetat med den numera förbjudna organisationen Al-Haramein.

  Sedan den brittiska regeringen beslutat godkänna muslimska shariadomstolar så har de ökat lavinartat och nu kommer varningar att shariadomstolarna innebär ett hot mot hela vårt västerländska demokratiska system. I slumområdet Vollsmose i Odense har dansk lag i praktiken upphört att gälla. Istället är det imam Abu Bashars shariadomstol som utmäter straffen. Polisen i Vollsmose säger att upp till 90 procent av alla anmälningar som kommer in dras tillbaka efter några dagar på grund av imamer och andra mäktiga män i området.

  Det sägs att det är haram att självmordsbomba och ändå har undersökningar gjorts som visat att väldigt många muslimer stödjer de som utför attackerna. Islam belönar ju dessutom martyrer genom att ge stora summor till de anhöriga. Alla synder blir förlåtna för självmordsbombaren och de blir belönade med ära och helig sten. I paradiset ska han få 72 vackra oskulder och han slipper lidandet av en grav. Dessutom får han ta med sig 70 medlemmar av sin familj.

  Vill vi ha det som i Storbritannien och Danmark?
  Främjar egna muslimska lagar integrationen i det svenska samhället?
  Är det t ex ok att stena ihjäl kvinnor för att de påståtts vara otrogna?

  VARFÖR FÅR VI INTE REAGERA?????

 3. Marie
  Marie 27 september 2010

  Jag tycker att det är precis lika illa att Abdirisak Waberi med sina islamistiska åsikter numera är riksdagsledamot för moderaterna. Han tycker ju att det är rätt att slå ”sin kvinna” och ha fyra fruar.
  Det var mycket intressant att se SVT-dokumentären ”Slaget om muslimerna” där han för fram sina extrema åsikter.

  Europa verkar inte har lärt sig ett skit och kvinnor som flyr sitt land blir svikna två gånger, först i hemlandet och sedan här. Många barn upplever sig tvingade att ta över sina föräldrars religion och vem ska föra den debatten?

  Den tysta rasismen har blivit mera öppen där icke muslimer, homosexuella och judar får stå ut med trakasserier, hot och våld. Det är starkt rasistiska vindar som blåser….

  JÄMSTÄLLDHET, YTTRANDEFRIHET OCH DEMOKRATI ÄR INTE LÄNGRE EN SJÄLVKLARHET.

  Mvh
  Marie

 4. Marie
  Marie 27 september 2010

  Det hade självklart varit intressant att få någon form av feedback från dig Bahlool. Eller är det så att du undviker att svara eftersom det kan bli avslöjande och obekvämt?

  Mvh
  Marie

 5. Bahlool
  Bahlool 27 september 2010

  ja det är det..du har för logiska resonemang och är för smart och kunnig därför undflyr jag dig 😉

 6. Marie
  Marie 27 september 2010

  Jag gissade att det nog var så och jag gillar att du erkänner det. Nu blev du genast lite mera mänsklig 😉

  Hoppas ändå trots allt att du vågar stå för vad du tycker och svara på mina små enkla frågor

  Mvh
  Marie

 7. Bahlool
  Bahlool 27 september 2010

  Du ser nog på min blogg att jag står för vad jag tycker och tänker…

 8. Marie
  Marie 27 september 2010

  Men faktum kvarstår att du inte har svarat på en enda av mina frågor…..Varför?

 9. Bahlool
  Bahlool 27 september 2010

  Ingen tid och mkt av det du säger har jag skrivit om eller tagit upp redan..en diskussion måste ge mig något..Du märker nog att jag inte skrivit så värst mkt men det är som sagt så att jag är mkt mkt upptagen men ska försöka ta lite tid och svara på det du skrivit om det inte är helt åt skogen

 10. Marie
  Marie 27 september 2010

  Får erkänna att jag inte läst så mycket i din blogg mer än det allra senaste. Jag har samma problem som du med tiden men idag har jag min lediga dag så nu har jag lite mera tid än vanligt. Jag äskar utmaningar och att få dig att också tänka på mitt sätt är min utmaning just nu 🙂

  Om du är tillräckligt bra och övertygande så vet man ju inte om det slutar med att jag konverterar 😀

 11. Bahlool
  Bahlool 27 september 2010

  Lol vill inte få folk att konvertera..överlåter sånt till wahabiterna de älskar konvertiter

 12. Tuna el -salihie
  Tuna el -salihie 14 juni 2012

  Jag själv är muslim och jag är trött på att vi lever i ett samhälle där okunnig människor sprider hat om muslimerna att de är kvinnohatare och förtryckare och terrorister när de inte ens har läst Koranen och förstår att islam inte alls förespråkar kvinno förtryck eller att de e mindre värda eller att man skall döda i otrogna. I Koranen står det att kvinnor har rätta att skilja sig och har rätta att arbeta och är lika som män
  Jag föreslår att alla hatare borde läsa Koranen i stället för att tala och i en värld där vi förespråkar om lgbt rättigheter. Så borde vi förespråka islams rättigheter för bÅde om då är muslim eller lgbt så har du samma rättigheter som alla andra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *