Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ett underbart amerikanskt uttalande

Det här uttalandet belyser rätt bra hur islamofober i USA ser på muslimerna. Uttalandet är från en viss Martin Peretz, ansvarig utgivare på ”The Republic”, en av de många som försvarar Israel i USA och som bekämpar islam och muslimerna:

I actually believe that Arabs are feigning outrage when they protest what they call American (or Israeli) ”atrocities.” They are not shocked at all by what in truth must seem to them not atrocious at all. It is routine in their cultures. That comparison shouldn’t comfort us as Americans. We have higher standards of civilization than they do. But the mutilation of bodies and beheadings of people picked up at random in Iraq does not scandalize the people of Iraq unless victims are believers in their own sect or members of their own clan.

Denna sionist hävdar alltså, som så många islamofober, att muslimer spelar över, att de inte alls är chockade, utan att de är hårdhudade och omänskliga. Det är vanligt i våra kulturer, att det finns så mycket våld, så det våld som drabbar oss är inget att bry sig om..han menar att vi är djur, som inte har några känslor, inte har några värderingar..suck..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *