Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Än en gång mördas muslimer för deras kärlek till Ali

Sen många år har jag sett det här, år in och år ut, när som det är någon religiös procession eller något slags firande eller något slags sorgens dag, då mördas människor för deras kärlek till Ahlul Bayt, Profetens heliga familj.

När jag loggade in på msn, hade jag fått ett offline meddelande av en vän i Pakistan, han sa be för oss B, idag ska vi ut och gå i procession och du vet hur det brukar vara. Några minuter senare hörde jag på radion hur “muslimer” mördade muslimer, allt i islams namn.  Profeten lär ha sagt, Oh Ali, bara en troende älskar dig och bara en hycklare är din fiende, och idag såg vi vilka som offrade sig, älskade Ali och dog för sin kärlek och vilka som är fiender.

Jag själv kan inte förstå att folk riskerar sina liv, år in och år ut, men det här har skett i 1400 år. När man under kalifernas tid besökte Ahlul Bayt, så brukade kaliferna skära av dessa människor händerna, istället för att folk gick dit mindre, ökade antalet, då skar man av andra handen, men kärleken till Ahlul Bayt gick inte att stoppa.  Pakistans befolkning består av 20-25% shiiter, de som kallar sig Alis anhängare, ända sedan Zia Ul Haqqs tid, har man stött grupper som bekämpat shiiterna, något som lett till stora massmord på intelligenta shiiter som lett gruppen, läkare, advokater och politiker, sköts på öppen gata, med statens gillande.

Jag kan bara säga, Ya Ali Madad och Shia Zindebad. Dessa wahabiter, och deras gelikar som menar att de hamnar i paradiset för att de slår ihjäl barn, kvinnor och oskyldiga, kommer att brinna i helvetet, för den Allah jag tror på tillåter inte skadandet av oskyldiga, Han tillåter inte att man beter sig så här under denna heliga Månad kallad Ramadan.

1400 år sedan mördades imam Ali medan han var böjd i bön, av en Khawarij, en föregångare för de wahabiter och salafiter som mördar nu och då skrek han, “jag har vid Kaabans Gud segrat”, idag kan jag bara säga att de som dog och de som sårades också de segrade.

Många dödade av självmordsbomber – DN.se.

En kommentar

  1. Noor 02 september 2010

    Skulle vara skoj och få en wahhibs syn på saken, en fråga rakt ut, “hur rättfärdigar ni detta?”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *