Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Rättmätigt motstånd eller terrordåd?

Enligt DN så begicks det ett terrordåd, när arabiska motståndsmän besköt judiska extremister som stulit land på ockuperat mark. Jag kan inte säga något annat än att det var berättigat att döda dessa terrorister, den som sett filmer om Hebron, den som bevittnat morden på palestinier sedan många år, vet att dessa personer är terrorister, de ockuperar land olagligen, och då är det knappast terrordåd utan mera ett försvar mot en ockupation som är illegal och dömd att misslyckas.

När nazisterna ockuperade stora delar av Europa, var de enda som kallade attackerna mot nazisterna för terrordåd, just nazisterna själva och deras anhängare, vad är skillnaden? Hur kan man kalla attacker mot ockupanter, som dagligen angriper ursprungsbefolkningen för terrordåd? Sveriges media borde skämmas.

Fyra israeler sköts ihjäl i terrordåd – DN.se.

19 kommentarer

 1. lorkan 01 september 2010

  så det är alltså ok att döda gravida kvinnor? är det vad du föreslår?
  Det du skriver är en skam för både dig och det svenska folket. Trodde att vi i Sverige visste bättre än att legitimera mord på kvinnor barn och civila.
  Du får tycka vad du vill om bosättningarna, men det du skriver upprör!
  Vänligen, skriv om inlägget!

 2. Bahlool 01 september 2010

  Varför skulle jag skriva om det? När man ockuperar ett land, mördar dess barn och kvinnor, så får man väl inse att man inte bara kan flytta dit och ta över? Synd om den gravida kvinnan men samma kvinna stödde med all säkerhet mordet på palestinierm du behöver bara gå till youtube så ska du få se, inte en enda bosättare som visar barmhärtighet gentemot palestinierna..

 3. Simon 01 september 2010

  Och det är vad dessa fyra har gjort? Angriper ”ursprungsbefolkningen” (gå och läs upp lite, majoriteten av palestinierna är inte mer ursprungsbefolkning än majoriteten av israelerna).

  I och med denna attacken, så antar jag att du också tycker att det är helt ok att attackera palestinier också? De angriper ju israeler…

  Nej, skit ska ges dit skit förtjänas, och jag försvarar aldrig Israel (staten israel är lika illa som hamas med vänner), men två fel gör inte ett rätt.

 4. Bahlool 01 september 2010

  så du menar de palestinier som bott där sen minst 600 talet, är inte ursprungsbefolkning i jämförelse med dem judar som flyttat dit senaste 50 åren? ja..en av oss borde läsa på…palestinierna är folket som är ockuperat..så nej där har du fel också..

 5. Bahlool 01 september 2010

  så du menar de palestinier som bott där sen minst 600 talet, är inte ursprungsbefolkning i jämförelse med dem judar som flyttat dit senaste 50 åren? ja..en av oss borde läsa på…palestinierna är folket som är ockuperat..så nej där har du fel också..

 6. Illwill 01 september 2010

  Ni rödingar är fan inte friska.

  Mord på fyra obeväpnade civila är berättigat i ditt sjuka sinne?

  Jag håller med dig om att Sveriges media borde skämmas, de är (likt du) rabiata vänsteranhängare och förrädare…men DU borde skämmas.

  Rätt skoj att du ser på SD som rasister och nazister (det sistnämnda är extra lustigt då SD är representerade av judar, men de är ju också nazister enligt dig…) när du glatt beskyller alla judar för vad Israels politiska ledning beslutar.

  Israel är ett väldigt speciellt land och de hycklar och gör rätt mycket dumt…men en efterbliven röding som du är verkligen den sista som borde uttala sig om situationen i Mellanöstern, eller nåt annat för den delen.

  Sådana som du är den främsta anledningen till varför jag är emot allmän rösträtt.

 7. Victor 01 september 2010

  De dödade oskyldiga? om israel skulle stanna en bil med armen och skjuta dem hade dina teorer om stulet land och misshandöad befolkning stämt! Israel skjuter inte civila avsikligt som dessa terrorister gör! om en israel eller palestinier dör e det en för mycket!

  Sedan är palestinier inte ett folk, de e araber som är ett folk! Varför hjälper inte araberna som e deras bröder och samma folkslag deras palestinka bröder? Vart e arabstaternas ansvar!

  Sedan historia! Början av 1900 talet innan WW2 köpte judarna land i det britttiska mandatet av palestina, när städer som Haifa och Tel-Aviv (grundat av judar) börja växa behövdes billig arbetskraft.. Lebaneser, syrier, jordanier, egyptier hyrdes in som sedan utgör dagens majoritet av den palestinska befolkningen! Sedan när ísrael 1967 ockuperade Västbanken var det jordansktterritorium. I fredsförhandlingarna på 70-80 talet så ville inte dettta arab land ha till baka den marken och israel fick den mot sin vilja! LÄS HISTORIA!

 8. Bahlool 01 september 2010

  illwill du är grunden till varför jag är för dödsstraff..du menar att det är ok för folk att bosätta sig på illegalt ockuperat mark, trakassera folk där, men att ifall de blir dödade då är det synd om dem? lol..dumbass..

 9. Bahlool 01 september 2010

  nej juste victor..därför så många civila palestinier mördas i jämförelse med judar..för att Israel inte skjuter dem med flit 😉 du ska inte tala om historia snälla..rara..att läsa israelisk historia är som att läsa en bestsäljare i skönlitteratur..

 10. Rase 01 september 2010

  Och varför i helvete kommer palestinier till Europa och Sverige och blir medborgare här. Jo därför att i era ruttna hemländer betraktas palestinierna som skit och får inget medborgarskap och arbetstillstånd. Detta för att hålla hatgrytan kokande och på så vis avleda massans missnöje med de korrumperade styrena.
  Du ska inte komma hit till Sverige och häva ur dig sådan skit som du skriver på din blogg. Stick tillbaka till ditt fina Irak och stanna där och bespara oss allt vidrigt hat som du sprider.

 11. Bahlool 01 september 2010

  Eller så är det för att de förföljs i sian länder, och att Israel och väst vill att de ska få arabiska medborgarskap så deras rätt till Palestina försvinner..jag är svensk inte irakier, har bara svenskt pass, så jag tror jag stannar här och du borde bespara mig din rasism och ditt hat din fjant 😉

 12. MA 01 september 2010

  Judar har bott där sedan gamla testamentets tid, 1000 år längre — eller mer än det — än muslimska palestinier.

  Att du påstår att de som nu bor där har bott där sedan 600-talet medan bara nu levande judar bott där är inte bara ett sakligt fel utan ett genomskinligt propagandatrick. Med det förmenta argumentet försvarar du ett terrorattentat såsom legitimt. Ondska är lögn.

 13. MA 01 september 2010

  Man kan tillägga att palestinier lever som demokratiska medborgare i Israel medan en israel på palestinskt område dödas som jude.

  Man kan även nämna tillägga att arabländer genom historien förtrycks palestinier (fick inget i flyktingläger mm). Men så är nu palestinierna infiltrerade av muslimska brödraskapet och grövsta antisemitismen.

  Man kan nämna all den hjälp som Israel genom åren, men inte obrutet efter hur många katusjaraketer som helst, skickat till palestinska områden. Hjälp de alltså inte fått från arabländer.

  Och här ljugs historisk skuld ihop för att legitimera en massa dödande av judar.

 14. molner 01 september 2010

  Ska det vara så svårt att förstå det att Hamas startades av Israsel som en motpol till PLO… ?
  Hursom helst så vet dom det i USAs administration..

  Ron Paul – Israel Created Hamas 01-09-09

  http://www.youtube.com/watch?v=Yb3vF6Vcjr0

  Så de som inte vill har någon fred är inte Palestinier….

 15. smart snubbe 01 september 2010

  Varför är jag inte förvånad att se en ”Nej till SD” – karikatyr här? Antingen så är du en gravt handikappad vänsterfjortis som inte hunnit få en korrekt världsuppfattning än. Eller så är du en muslim oavsett ålder…

  Islam = Nazism
  Israel skickar dagligen förnödenheter till och med till sina fiender. Och de låter de efterblivna muslimerna ta del av deras uppfinningar gratis så att de ska utvecklas och ha rent vatten tex. Muslimerna har aldrig och tänker aldrig göra något gott mot judar eller några andra för den delen. Död och misär sprider de. Jordens farsot.
  14miljoner judar har 185nobelpris. 1,4miljarder muslimer har 9stk! You go figure why dumbass.

 16. Bahlool 01 september 2010

  Faktum är att de judar som är bosättare inte bott där sedan den tiden, utan det är invandrare som inte har ett dugg med Palestina att göra. De palestinier som finns i Palestina bodde där också sen urminnes tider, det är grupper som konverterade till islam och som funnits där lika länge eller längre än judarna (fillisterna tex)

 17. Bahlool 01 september 2010

  Man kan även nämna att judarna har ett antisemitsikt hat mot araber, angriper dem med glåpord, förvägrar dem mediciner osv osv osv..så håll dig till sanningen och sluta ta betalt av Israel. Israel skickat hjälp? hahah..funny guy..vad är din ursäkt för mordet på palestinska barn? Attacker på hjälpsändningar? Embargo mot civila? Fosforgas? osv osv?

 18. Bahlool 01 september 2010

  Kul att en försvarare av SD hävdar att islam är nazism..vart har SD sina rötter 😉 Israel skickar inte ett skitk utan det är andra länder som skickar förnödenheter, som Israel enligt folkrätten måste släppa igenom, något de förvägrar och därför har opinionen mot skitlandet ökat på senare tid. Muslimerna har aldrig gjort något gott för judarna? Därför de var välkomna i mellanöstern medan dina förfäder jagade dem ut ur länder? Lögnare 😉 men vad förväntar man sig av SD anhängare lol..gå misshandla några stackars invandrare din nazist :))

 19. Farre 01 september 2010

  Israelerna gör det dagligen
  Visste inte att ni satte mer värde på en israeelisk blod mer än andra men självklart dessa komentarer är från och med samam person.
  Vet att svenska folket skulle inte försvara sionisternas blod mer andras liv. oskyldig liv är alltid sorgligt men världen vet att israelerna har spillt oskyldig blod mer än någon annan.
  Israel = nazi tyskland, endast duma SD vet inte om det men det är ju därför ingen tar de på allvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.