Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

20 kommentarer

 1. Bahlool 15 juli 2010

  lever T 😛 försökte logga in på din privata blogg men password var ändrat haha..harj obbat som en idiot så var borta en stund..letade efter dig på fb 😛

 2. KMR 16 juli 2010

  Låt oss inte dra alla kurder eller kurdiska rörelser över en kam nu.

 3. Bahlool 16 juli 2010

  gör vi inte heller jag är emot alla former av nationalism, igår satt jag med kurder perser och araber på samma bord och sånt här kom upp och jag var klar, JAG AVSKYR ALL SÅDAN FORM AV NATIONALISM

 4. Trejo 30 januari 2014

  Vad har detta med kurder och göra?

  Kliar det i röven att Kurder och Israel har bra relation med varandra eller vad är det hela grejen om’?

  Fan förväntar ni araber er? Att kurder fortfarande ska vara på er sida efter all förtryck och mördande ni utfört på kurder.

  ///Jude

 5. Bahlool 30 januari 2014

  Ingen kan lita på er smårassar, så vill de lägga sina kort på er, får de skylla sig själva 😉

 6. Milko 08 april 2014

  haha, vi kurder är hellre med judar än med araber, turkar och iranier som ockuperat, mördat och som fortfarande mördar kurder! Viva Kurdistan, Viva Isreael! Död åt alla förtryckare!

 7. Bahlool 08 april 2014

  Rätt kul, och så har vi folk i de delarna som anser att du ockuperar 😉 Bajs på dig och all nationalism, från kurdisk till arabisk..när du dör, hamnar du bara i helvetet, inget land i världen kommer rädda dig då min vän

 8. Kurd 09 april 2014

  Bahlool, du som avskyr nationalism i all dess form, exakt vad vill du förmedla med detta inlägg?
  Du håller ju på nåns sida, ditt hat gentemot kurder kommer just för att du håller sida, så vilken sorts nationalist är du?
  snälla lek inte neutral bara.. hade du varit neutral så hade detta inlägg inte ens kommit på tal, men du har hat i dig.. o det beror på att du håller på en sida.. det gör dig inte bättre än nationalister.. bara så du vet..

 9. Bahlool 09 april 2014

  Jag bajsar på all nationalism lol..jag erkänner ingens nationalism och anser att mellanöstern borde glömma nationalismen, var ju Saddams panarabism som mördade kurder och det var turkarnas nationalism som mördade kurder och det är er nationalism som kommer mörda icke kurder osv. Varför är jag inte neutral? Jag är muslim och är för islam, nationalismen är av ingen betydelse för mig inlägget är rätt gammalt kul att ni gör reklam för det 😉

 10. En trogen muslimsk kurd 09 april 2014

  Först och främst vill jag påpeka att du nu hos Gud INTE är ansedd som muslim med tanke på dit hat gentemot flera folkgrupper bestående av ca 50 miljoner, respektive ca 10 miljoner människor (kurder-israeler/judar). Ditt hat gentemot mitt folk mina medmänniskor (i det här fallet israeler) må få positiva reaktioner men den reaktion som räknas är den du får från Gud. Om du nu hade varit en TROGEN muslim hade du inte hatat någon av dina medmänniskor på denna jord. Detta betyder att du är en icke trogen muslim, vilket innebär att du inte är en muslim överhuvudtaget, varken i ditt vett eller hjärta. ALLA religioner anser att man ska respektera sina medmänniskor, oavsett kön, ålder, sexuella läggning, etnicitet, trosuppfattning osv. Det enda som räknas är att vi alla består av samma kött och blod från samma förfäder. Jag som kurd må tycka illa om turkar, iranier och er araber med tanke vad ni har utfört på oss kurder. Dock så gör jag inte det för jag vet att alla turkar, iranier och araber inte är dåliga. Därför så förstår jag mig inte på dina åsikter och syfte med denna blogg.

 11. Bahlool 09 april 2014

  Så du vet vad gud säger och inte säger? Vart var jag hatisk mot flera folkgrupper? Så du menar att om jag är emot IsraHell som stat, som du och dina kurdiska vänner försvarar mera än ni försvarar er religion, då är jag hatisk mot folkgrupper? Vart var jag hatisk mot kurderna eller mot judarna? Jag hatar tanken på IsraHell, och jag hatar tanken på ett Kurdistan, och jag hatar tanken på ett Irak, jag hatar all slags nationalism, och då är jag hatad av Gud för att jag är emot nationalismen? Istället för att spy ut en massa okunniga förklaringar, kan du gärna visa mig vart i islam jag är inte ansedd muslim, för att jag är emot nationalismen?

  Jag hatar många människor på jorden och är ändå en rättrogen muslim, hade du läst Koranen istället för att vara orolig för vad dina herrar i Tel Aviv tycker och tänker om dina drömmar om nåt stycke land, så hade du sett att Allah skriver att Han och de troende muslimerna FÖRBANNAR de människor som är korrupta. Så Allah förbannar och de trogna förbannar, och haditherna är klara att man ska hata för Allahs skull och älska för Allahs skull..och här kommer du med dina myter och talar om att man inte ska hata som muslim? makabert..

  Du är ju helt bakom flötet när du säger att man ska respektera alla även oberoende av sexuell läggning, hade du studerat verkligheten hade du insett att kurderna själva mördade varandra, och att du kan ju försöka vara homosexuell i norra Irak eller södra Turkiet eller västra Iran, så ska du se, att din sexuella läggning inte kommer accepteras…Du vet om att ni fortfarande stenar tjejer i de delarna 😉

  Gällande din okunskap, är det inte förlåtligt, för det visar på att du istället för att utbildat dig och utvecklat dig, suttit på en massa dumma möten om nåt som kallas för Kurdistan, ett land som inte finns någonstans på kartan. Det är problemet med nationalismen, ni fördummas och förvirras och ni är nöjda med det…

 12. Fuck saddam 09 april 2014

  HAHAHA lyssna din lilla självmordsbombare. Dela IRAK? Vi har delat Irak och tagit det som är vårt;) vakta din tunga innan vår gerilla jagar dig också. Biji Israel, biji kurdistan. Fuck Irak and filiiistiiin

 13. Bahlool 09 april 2014

  Mkt fackande här,men käre hedersmördande smårasse, vad gör du i Sverige om du har ett land? Du får gärna visa mig ditt pass och vilka stater som erkänt ditt skit land 😉

 14. Okänd Kurd 09 april 2014

  Jag gillar ditt omslagsbild. Och det stämmer mycket väl att det finns tre olika sorters människor. Alla araber tillhör den kategorin ”Waste of humanity” skulle jag tippa på 🙂

  Vi kurder stödjer den Israeliska kampen helhjärtat och vi kurder skall uppnå våra rättigheter och våran självständighet i Irak, Iran, Turkiet och Syrien! Och vi kommer högst troligt utvecklas och gå om er trots alla era brutala försök och metoder att stoppa upp kurdiska framgångar! 🙂

 15. Bahlool 09 april 2014

  Klart du borde stödja rasister som dig 😉 Då förstår jag inte varför ni klagar? Ni är rasister, och folk är rasister mot er..vad gråter ni för?
  Vad för framgångar? Du vet om att kurder i PKK mördades av kurder i norra Irak? Du vet om att en egen stat aldrig kommer gå igenom i Mellanöstern? Så drömma kan ni 😉

 16. kurdistan=inget land 18 april 2014

  Håll käften alla kurder. Ni tror att israel tycker om er vah? In my ass INGEN JUDE tkr om er men bara för att ni är tröga så har dem köpt er. För det första ni är i irak och bor i iraks mark och kommer dö som kurder från irak. Det betyder att ni kommer aldrig skaffa er ett land oavsett vem ni umgås med eller vem som skyddar er (Israel) så fort dem får det dem vill så är det bye bye med er.

  Ps hatar alla kurder och nu drar jag alla över en kam. Hatar saddam men det bästa han gjorde i sitt liv va när han döda kurder

 17. Bahlool 18 april 2014

  Hur kan du hata alla 25 miljoner?

 18. kurdistan=inget land 21 april 2014

  Jag svär ingen kurd är sharif. Alla kurder e sånna. 1 kurd och 25 miljoner är likadana

 19. Bahlool 22 april 2014

  din åsikt jag känner många kurder som inte vill ha en egen stat, som inte har rasism mot araber osv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *