Press "Enter" to skip to content

David Duke – Keep the US safe – Noam Chomsky om Iran

Det är rätt genant att en rasist som David Duke är ärligare och smartare än de ledare vi ser här i världen. David Duke är en vit makt anhängare, men det han säger har tyvärr för mycket sanning i sig för att man inte ska lyssna på det. Vem var bakom kriget i Irak? Vem var bakom kriget i Afghanistan? Vem stödjer kriget mot Iran? Varför hotas Iran och svartmålas?

Varför har Israel rätten att besitta 200 kärnvapenspetsar, men inte Iran eller andra länder? Varför svartmålas Ahmadinajad och varför antyder folk än idag att Iran vill utrota Israel? Vem äger media? Vem styr i media? Vem är det som styr våra tankar, våra värderingar? Ska vi låta vårt hat för islam och muslimer, styra våra handlingar? Är det rätt att angripa andra stater?

Noam Chomsky talar här om Iran och planerna för ett framtida krig.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *