Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Judisk propaganda – at its best

I veckor har jag nu förmedlat judisk propaganda, propaganda där de anklagar alla araber, alla muslimer, alla som är emot Israel, för att vara antisemiter eller terrorister. Här kommer ytterligare en film jag fått tag i, en film som visar mat på marknaden (man vet inte var bilderna är tagna) och där folk festar och har sig. Man tar även upp att en stor del av Gazas befolkning lider av övervikt. Man försöker ursäkta attacken där över 1400 palestinier mördades förra året, man försöker ursäkta angreppet mot fredsflottiljen, och enda ursäkten för dessa brott är att man menar att palestinierna har det för bra ställt.

Att man förvägrar palestinierna rätten att röra sig fritt, att besöka läkare, att utbilda sig och att resa, det glömmer man. Att man förvägrar palestinierna att leva under sin egen regering, det glömmer man. Att man inte tillåter byggnadsmaterial och mediciner att komma in fritt, det glömmer man. Ja, judarna är duktig på propaganda..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *