Press "Enter" to skip to content

Nu kan männen få reda på när galna kvinnor blir galnare

Iranska vetenskapsmän har, när de inte försöker hitta sätt att skaffa sig kärnvapen (haha) funnit sätt på hur man kan ta reda på när kvinnan kommer in i klimakteriet. Detta av yttersta vikt för oss män, som räds de månatliga galenskaperna hos kvinnorna. I klimakteriet brukar dessa galenskaper visa sig i konstiga kroppsliga förändringar. Jag fryser Bahlool..ok..Jag är varm Bahlool..ok…

Tacka dessa iranska vetenskapsmän kan man nu få reda på när kvinnan inte har ägglossning längre och därmed slutar ha möjlighet på naturlig väg att få barn..

Mer att läsa om det här.

Blodprov avslöjar när menopausen kommer – DN.se.

3 Comments

 1. life
  life 28 juni 2010

  bahlool och kvinnor…vilken kombination:P tycker dock om titeln du använt till texten haha

 2. Roger S
  Roger S 28 juni 2010

  Förklarar gärna varför det är att “yttersta vikt” för män att veta detta?

  Är det inte viktigare för kvinnan att veta sådant? På vilket sätt har kroppsliga funktioner med galenskap att göra? Du har även lyft in ett tidsperspektiv i detta, är det att kvinnans har mens som gör henne galen, eller är det att den upprepas så länge hon är fertil?

  Få höra din raketforskning kring detta är du snäll. Dina empiriska studier på att kvinnans biologiska och kroppsliga funktioner har med grad av galenskap att göra, för det är det som är din tes.

 3. Bahlool
  Bahlool 28 juni 2010

  hela mitt inlägg var på skoj..men det gick dig förbi? har dina mediciner verkligen gjort dig så blåst att du inte ens kan skilja på skoj och allvar? Stackare..rofl..men vad förväntar man sig av såna som dig 😉 Raketforskare indeed hahahaha, ändå skrev jag saker som haha och skoj och lol..dumbass 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *