Press "Enter" to skip to content

Rasist-IKEA?

Alla människor är lika, men vissa människor är mera lika än andra.

Efter H&Ms affärer med de judiska ockupanterna i Palestina, så är ännu ett storföretag i blåsväder, den här gången vårt lands flaggskepp, IKEA. Företaget kör ut möbler till de bosättningar som byggts på ockuperad mark på Västbanken, en olaglig handling då man inte får stödja eller hjälpa ockupanterna på det här viset, men inte nog med det, man kör inte ut till arabiska bosättningar.

Kommer det här påverka IKEAs försäljning? Knappast, ingen bryr sig om att H&M stödjer ockupationen, ingen bryr sig om att Israel anfaller folk, ingen bryr sig om att de ockuperar, skjuter, mördar, torterar och bryter mot omvärldens lagar och regler, varför ska man bry sig om att IKEA kör ut till vissa människor men inte till andra? I artikeln nämns det att Israel förbjuder utkörning till de palestinska områdena, men då får IKEA göra ett val och det innebär att man inte handlar med Israel, eller att man inte har några butiker i landet eller att man inte kör ut till de ockuperade områdena alls.

Ikea-möbler till olagliga bosättare – DN.se.

42 Comments

 1. Leif Andersson
  Leif Andersson 23 juni 2010

  Du menar VAR är sanktionerna mot Israel? VART indikerar att man är påväg någonstans, som i “VART ska du gå?”. Inte lätt med svenska.

 2. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  Lol vad skulle jag göra utan dig 😉 Men var ser du ordet vart? Jag kan inte hitta det i texten…

 3. Dan
  Dan 23 juni 2010

  @ Leif Andersson
  ja, du och en del andra är ju såååå duktiga och anser att ingen kan vara eller bli svensk om man missa det minsta lilla i språket och är snabba med att påpeka det (hur patetisk kan man vara) Du har nog aldrig hört dig själv när du talar ett annat språk. Här har du lite svengelska 🙂

  “Det är inte farten som dödar, det är smällen.”

  “It’s not the fart that kills, it’s the smell.”

 4. Mr Profit
  Mr Profit 23 juni 2010

  Nyckelfras för att avgöra om IKEA-bashingen är valid:
  “Enligt det transportföretag som Ikea anlitar förbjuder Israels försvarsmakt företaget att köra in i de palestinska områdena.”

 5. Jerry
  Jerry 23 juni 2010

  Du frågar om det påverkar IKEAs försäljning?
  Knappast, du har rätt att ingen bryr sig om att H&M stödjer ockupationen samt att ingen bryr sig om att Israel anfaller folk?!

  Då kan jag säga till dig att ingen bryr sig om att Hamas skjuter, mördar och torterar sina egna landmän!

  För Hamas vill inte att världen ser deras äkta ansikte;
  http://www.youtube.com/watch?v=mFNbIUiMFAs
  Vad säger du NU?

 6. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  Mr Profit du glömmer att de då får välja att inte köra ut till judarna heller, som finns på olagligt ockuperad mark

 7. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  Jerry det är intressant att du jämföra “den enda demokratin” i mellanöstern med en “terrorroganisation”..men säg mig..vad har Hamas med saken att göra? Ok Hamas är hemska, ska det betyda att Israel ska försöka slå dem? lol..

 8. Stoppa bosättarna!!
  Stoppa bosättarna!! 23 juni 2010

  Stoppa de muslimska bosättningarna på Svensk mark!!!!

 9. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  Lol svårt att stoppa nåt som inte finns…men visst jag håller med dig Stoppa bosättarna på svensk mark!! ÄVEN OM DE INTE FINNS STOPPA DE! hihi…

 10. Mr Profit
  Mr Profit 23 juni 2010

  Varför skulle IKEA välja att inte köra ut till judarna? De vill ju så klart köra ut till alla kunder, men en viss kundgrupp förbjuds av militären att få hemleverans. Klaga hos Israeliska militären istället som tillåter ena stället men inte andra. Hela SR-nyheten är ett dåligt försök att dra in IKEA i frågan när de inte är själva problemet.

 11. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  Fel mr Profit, de stödjer ockupationen (något som är olagligt) när de kör ut till kunder som ockuperar mark (olagligt). Så det är Ikeas fel och ingen annans.

 12. Leif Andersson
  Leif Andersson 23 juni 2010

  Det står “Vart är sanktionerna mot Israel?” alldeles ovanför mitt inlägg, ca 3 cm upp… (du ser inte och vet inte själv vilka inlägg du gjort…) Jag återkommer med postgironummer du kan betala till för rättelsen – eller menar du att underhållningsvärdet med en blind bloggare med minnesförlust uppväger det? 🙂

 13. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  loooooooooooooooool…du kommenterar i det här inlägget, om ett inlägg jag skrev 2 veckor sen? Jag har skrivit tusentals inlägg och artiklar och kommentarer, om du tror jag ska minnas vartenda ord jag skrivit, då kan jag bara beklaga. Jag är inte blind då jag enbart ser detta inlägg och kommentaren, inte heller har jag minnesförlust om jag inte minns vartenda ord jag skrivit här eller på andra bloggar, men du kanske borde skaffa dig ett roligare hobby än att klanka ner på ord som skrivits för mkt länge sen 😉

 14. Jerry
  Jerry 23 juni 2010

  @ Bahlool

  Läs noga min text!
  Jag jämför inget trots att du påstår att jag gör det!

  Du frågar mig “..men säg mig..vad har Hamas med saken att göra?”
  Då skall jag säga till dig, förmodligen skulle det inte vara någon blockad mot Gaza, och Palestinier skulle säkert varit närmare att förverkliga önskan att utropa staten Palestina!
  Hamas är ett hinder i processen av skapandet av staten Palestina – eller du tycker att de har rätt att behandla sina landsmän som här; http://www.youtube.com/watch?v=mFNbIUiMFAs ?

  Staten Israel uppfattar Hamas som fiende – har Hamas samma uppfattning om sina landsmän i filmen?

  Hamas i sin egen röst:
  http://www.youtube.com/watch?v=i08L09V0_sg

 15. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  Jerry rätt mkt faktafel. Det är inte pga Hamas som Israel ockuperar palestinsk mark, inte heller är det pga Hamas raketanfall (något de stoppat för länge sen) som det finns ett embargo. Israel vill inte ha en palestinsk stat. Det är inte heller upp till Israel att bestämma om palestinierna ska ha en egen stat, araberna har redan 2002 lovat erkänna Israel, om de går tillbaka till 67 års gränser, innan de startade 6 dagars kriget. Israel vägrar, man vill “diskutera”..Israel lurar dig och andra.
  Du tar upp nya videon om Hamas hela tiden, jaha? Vad har de med palestina eller palestinierna eller Israels ockupation att göra? Israel uppfattar alla som sina fiender som ifrågasätter dem..alla är antisemiter lol

 16. Jerry
  Jerry 23 juni 2010

  @ Bahhlool

  Du påstår att “… Hamas raketanfall (något de stoppat för länge sen) som …”.
  Då måste detta reportage (2010.06.04 00:04) “4 Kassam rockets hit Israel” i The Jerusalem Post vara en Israeliskt påhitt; http://www.jpost.com/Israel/Article.aspx?ID=177441&t=t

  Enligt din retorik så du vet bäst och “Israel lurar dig och andra.”

  “…alla är antisemiter…” Läs hur semiter definieras i Vikipedia: “Begreppet semiter eller semitiska folk är ett begrepp som härrör från rasbiologin och betecknar folk med ett förmodat gemensamt ursprung (bland annat araber och judar).”

  Du varken vet eller begriper läget i MÖ.
  “Du tar upp nya videon om Hamas hela tiden, jaha? Vad har de med palestina eller palestinierna eller Israels ockupation att göra?”

  Är Hamas inte palestinier? Bidrar de inte till konflikten?
  Du uppfattar alla som dina fiender som ifrågasätter din inställning = okunnighet i ämnet MÖ!

 17. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  Du påstår att ”… Hamas raketanfall (något de stoppat för länge sen) som …”.
  Då måste detta reportage (2010.06.04 00:04) ”4 Kassam rockets hit Israel” i The Jerusalem Post vara en Israeliskt påhitt; http://www.jpost.com/Israel/Article.aspx?ID=177441&t=t

  Du vet väl om att det finns fler grupper än Hams på Gaza? Du vet väl även om att Israel mördat många fler under den tiden, bombat, angripit och kidnappat..det är en rolig värld du lever i, där vissa får ta till våld, men de som är ockuperade, inte ens får skicka iväg 4 sketna raketer..

  ”…alla är antisemiter…” Läs hur semiter definieras i Vikipedia: ”Begreppet semiter eller semitiska folk är ett begrepp som härrör från rasbiologin och betecknar folk med ett förmodat gemensamt ursprung (bland annat araber och judar).”

  Du varken vet eller begriper läget i MÖ.

  Faktum är att jag kallas för antisemit, för att jag stött Hizbollah. För att jag kritiserar Israel..Så ja, alla som kritiserar Israel blir kallade just det.
  Jag känner till MÖ bättre än du nånsin kan ana..men när man lever i en värld där judar alltid har rätt, då är det inte konstigt att komma med sådana dumheter som du sprider..

  Är Hamas inte palestinier? Bidrar de inte till konflikten?
  Du uppfattar alla som dina fiender som ifrågasätter din inställning = okunnighet i ämnet MÖ!

  Nope, de som bidrar till konflikten är de som har en massa resolutioner emot sig, som ockuperar andra länder och inte vill tala med motparten, det är de som angriper människor på internationellt vatten, det är de som bär ansvaret för att konflikten fortgår. Nope, de som är emot Palesatina och bara talar med söta ord, det är de som är fienderna..De som ockuperar land och har kärnvapen men förvägrar andra den rätten..märklig logik där dina israeliska vänner får ha vapen, ställa krav, ockupera och de som är den förtryckta parten,s ka inte ens få yttra sig eller försvara sig..
  Okunnig i MÖ? nej..men jag delar inte din världsbild, där ni judar får härska och förtrycka.

 18. Jerry
  Jerry 23 juni 2010

  @ Bahlool

  Jag lever inte i “en värld där judar alltid har rätt”, de inte bättre än araber!
  Ni är skurna av samma virke!

  Judiska vänner har jag inte. Däremot har jag arabiska vänner, och de har helt annan bild av MÖ konflikten än du!

  Du har rätt att inte dela min världsbild, men du skall inte kalla mig för jude! “…där ni judar får härska och förtrycka.”

  Men en faktum är att dessa judar har inte tappat sitt kända humor;
  http://www.youtube.com/watch?v=VmffgIqlAYA

  Förresten om du är en sådan palestinsk patriot, vad gör du då här?

 19. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  Ja att ha en sån youtube, där man sprider rasism mot alla som inte delar judarnas världsbild är verkligen ett gott tecken..Jag är inte palestinier lol..och om dina “arabiska” vänner har en annan bild av MÖ än den jag har, så äter jag upp min hatt..finns knappt någon arab som inte delar min världsbild, finns knappt en normal människa som inte delar min världsbild och syn på MÖ, för Israel har brutit mot så många regler och så många lagar, att det bara är blinda och fanatiker som håller med dem. Du har ett judiskt namn eller menar du att schönenbaum är ickejudiskt 😉

 20. Leif Andersson
  Leif Andersson 23 juni 2010

  Neeeeeej! Jag kommenterar inte något inlägg överhuvudtaget. Jag kommenterar en mening på DENNA sida, precis där jag sa. Det är en länk och vad som finns bakom den länken eller när det som finns bakom den länken skrevs vet jag inget om (men ursäkta att jag försökte tipsa dig – jag “klankar” inte ner – tydligen meningslöst att vara schysst på nätet). Och hade min kommentar varit välkommen hade du förstås redan fixat felet.

  @Dan
  Vad har huruvida man är svensk eller inte med min kommentar att göra? Tror inte att det finns någon här som inte är svensk, så vad snackar du om? Jag påpekade ett språkfel och sådana gör många, inklusive jag själv. Och du börjar yra om att inte vara svensk…

  u Om det sedan är titeln på något inlägg eller du skrev det för länge sedan har väl inte med saken attVad det sedan är eller när du skrev det har jag absolut ingen aning om och har inte med saken att göra (inlägg, dikt, bön, roman.

 21. Leif Andersson
  Leif Andersson 23 juni 2010

  Neeeeeej! Jag kommenterar inte något inlägg överhuvudtaget. Jag kommenterar en mening på DENNA sida, precis där jag sa. Det är en länk och vad som finns bakom den länken eller när det som finns bakom den länken skrevs vet jag inget om (men ursäkta att jag försökte tipsa dig – jag “klankar” inte ner – tydligen meningslöst att vara schysst på nätet). Och hade min kommentar varit välkommen hade du förstås redan fixat felet.

  @Dan
  Vad har huruvida man är svensk eller inte med min kommentar att göra? Tror inte att det finns någon här som inte är svensk, så vad snackar du om? Jag påpekade ett språkfel och sådana gör många, inklusive jag själv. Och du börjar yra om att inte vara svensk…

 22. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  Men käre leif du talar om minnesförlust mm..länken skapas automatiskt, jag letade i texten eftersom du kommenterade i själva texten 😉 Att tala om minnesförlust då är verkligen blä 😉

 23. Jerry
  Jerry 23 juni 2010

  Ingen nämner att det finns araber och judar som lever ihop utan konflikter eftersom båda har samma rötter! Det kan ju skada opinionen….

  Ju längre konflikten tillåts att pågå desto svårare blir det att åstadkomma fred mellan folken.

  Skulle inte förvånas att du förväxlar Barenboim med Schönboim, det är judist namn som t.ex. Daniel Barenboim.
  Men hur kommer det att du vill inte nämna juden Ahmedinejad?

  Du har väl hört talas om en sökmotor som heter Google? Sök på Ahmedinejad jew, du kommer att hitta en artikel på http://www.telegraph.co.uk/ som talar om det.

  Islams ideologi är ett hinder för att islam skall vara kompatibel med demokrati.

  Samma fanatism som drabbats islam håller på att hända med judendomen i Israel läs detta;
  http://www.haaretz.com/news/national/ultra-orthodox-parents-evading-jail-time-in-segregated-school-row-to-spend-shabbat-at-home-1.296746

  Denna ideologi är oacceptabel och farligt för västvärlden.
  Västvärden anklagas att smäda islam och då är det protestdemonstrationer i hela världen där det finns muslimer.
  Frågan är om Mellanöstern någonsin ska kunna diskuteras sakligt?

  För övrigt jag är övertygat ATEIST!
  http://www.youtube.com/watch?v=GPewJLMSZJg
  Det betyder att jag vet att god existerar inte, inte judiskt, muslimsk eller kristen – så nu vet du det.

 24. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  Jag bryr mig inte ett skit om du är jude eller inte, men jag anser att ifall du är jude då är du knappast rättvis när det gäller konflikten. Araber och judar levde rätt fredligt ihopa, tills sionistiska judar fördrev och mördade (dar yassin är ett bra ex). Om Ahmadinajad är jude eller ej spelar inte heller någon roll, så vadå? Jag läste artiklar som sa han var jude och andra som motsade det..
  Så där kom det..islams ideologi ;_) Det som är farligt för västvärlden är västvärldens arrogans och dominans över andra folk och länder. Hur vet du att Gud inte existerar? Kan förstå om du säger dig vara agnostiker inte ateist..det är som att säga man är troende och vet att Gud finns..utan bevis kommer man inte långt här i världen 😛

 25. Jerry
  Jerry 23 juni 2010

  Diskuterar inte med fanatiker!

 26. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  looooooooooooooooool Jerry…funny guy 😉

 27. Bahlool
  Bahlool 23 juni 2010

  ska sno den din arier 😛

 28. Jerry
  Jerry 24 juni 2010

  كيف حالك؟

  Min sista inlägget i din så kallade blogg med ”regler” a la muslimskafriskolan.blogspot.com (Den här bloggen kan bara kommenteras av gruppmedlemmar…).

  Dina regler; ”Jag anser ändå att vi är så pass vuxna att vi klarar av att ha en diskussion utan att vara för otrevliga. Försök underbygga era åsikter med lite logiska resonemang eller med fakta. Då blir det intressant och man kan lära sig något av varandra.
  Observera att det inte är en demokratisk rättighet att få kommentera på denna blogg. Det är jag som bestämmer, det är min blogg. Precis som DN:s redaktörer bestämmer vad som får publiceras där. Jag kan besluta att släppa igenom kommentarer som bryter mot reglerna för att jag anser att det är värt det. Men jag kan också stoppa dem när jag anser det befogat.”

  Du själv bryter dina regler ”… att ha en diskussion utan att vara för otrevliga.”…

  Därför TILLÅTER JAG MIG SJÄLV att vara OTREVLIG tillbaks!

  Apropå Förbud mot minareter i Schweiz. Kyrkor bränns när i muslimska länder, så varför skall vi ha moské i Europa?

  I en direktdemokrati röstar folket om både det ena och det andra. Opraktiskt å ena sidan med en massa dyra omröstningar, men ytterst demokratiskt å den andra. Schweiz har direktdemokrati och befolkningen har valt att inte tillåta minareter. Så! Bara att gilla läget!
  Europarådet kritiserar nu detta och säger att det är ett förbud som diskriminerar muslimer. Ren nonsens! Hur skulle det vara om vi i stället valde att respektera folkviljan hos ett suveränt lands befolkning – i synnerhet en demokrati med hög demokratisk trovärdighet som Schweiz? Demokratin torde väl vara det mest orubbliga.

  Jag faktiskt uppskattar demokrati. I Sverige är demokratin reglerad och inskränkt. Även pressen spelar med. DN, tex låter aldrig läsare kommentera en sån här artikel.

  Din ”blogg” är inget annat än en sida som sprider islamisk propaganda!

  Varför ska vi på något enda litet sätt underlätta för muslimer att sprida sin propaganda över Europa. Islam är en totalitär, kvinnoförtryckande, homohatande, ickedemokratisk ideologi förklädd till religion.

  På samma sätt som vi på alla möjliga sätt vill förhindra nazister att sprida sin dynga bör vi hindra muslimer att sprida sin.

  Gazaremsan är inte ockuperad – endast blockerad!

  Med tanke på dina ”mot kommentarer” antar jag att du gillar dessa ”nyttiga idioter” – Mankell och Gardell som följde med på båtarna, de trodde att de gjorde något gott – bidragit till uppmärksamhet till en provocerande handling av Hamas supportrar och ett Proxy krig från Irans sida.

  VÄRLDSHERRAVÄLDE är vad islam eftersträvar.
  Troende muslimer befalls att utöva jihad.
  Troende muslimer befalls att införa sharialag.
  Troende muslimer befalls att införa islam i hela världen. Och det är Koranen som befaller.
  Erbakan, en tidigare turkisk premiärminister yttrade: “Hela Europa kommer att bli islamiskt. Vi kommer att erövra Rom.”

  Återgår vi till konfliken i MÖ.
  Hade israelerna tillämpat samma principer i sitt krig som vi européer tillämpade under Andra Världskriget, ja, då hade det palestinska folket inte längre existerat idag.
  Kanske det hade varit bäst så, är det möjligen den typen av agerande världsopinionen vill provocera fram?
  Gazaremsan är några futtiga kvadratkilometer stort. Det skulle inte krävas många bomber för att förvandla området till en parkeringsplats.

  Omkring 1,5 miljarder är utövare av islam.
  Antalet judar är ungefär 14 miljoner.
  Dessa 14 miljoner är som en finne i det arabiska arslet!

  Det har alltid varit så!
  Araber som anser vara palestinier har en favorit antisemitisk ramsa;
  ”Khaybar, Khaybar, ya yahoud, jaish Muhammad saufa ya‘ud”.

  Men ni klarar inte bli av denna böld som kliar in i fanken.
  Ärligt sagt tror jag inte att ni någonsin lyckas befria er från judarna…

  Samtidigt är ni الكلاب så självsäkra att ni kan sitta i bussen och prata skit om oss – vi kan inte arabiska, tror ni…

  Den blonde gubben som sitter bredvid förstår vartenda ord… ni är verkligen ولد
  غير شرعي ولد غير شرعي.
  مرحبا

 29. Bahlool
  Bahlool 24 juni 2010

  Lol apan har lärt sig några arabiska ord via google 😉
  Jag orkar inte läsa ditt dravel men läste första meningarna, vart var jag otrevlig? Kallade jag dig namn? Din familj? Har jag ens vart i närheten av sånt beteende? Nej..så visst..intala dig att jag var otrevlig 😉

 30. Darius
  Darius 24 juni 2010

  Hehe arier? 🙂
  Det är bara aryana (afghanistan/iran/persiska riket) idiotiska påhitt om en kultur som inte ens är värd att kallas sig för arier (nobla/”fina”) just nu!! en nobel människa i mina ögon är den som hjälper de fattiga samt utstötta och inte de som härskar fel, utnyttjar sin makt till att roffa åt sig mera lyx, Som t.ex. vi i väst världen gör idag. Vi lever på andras bekostnad, (människornas liv, hem, arbete, råvaror, you name it)! Värst av allt är att dessa människor kallar sig “arier”? herre jösses, snälla titta på Danmark, Ungern och Holland rasistiska partier som får höga poster, dags och ta självmord???????? För att dessa dårar är slöseri med livskraft, att vara EXTREMT hatiskt och negativ mot andra människor, bara för att de är lite annorlunda är så fel att man bör ta självmord, håller inte alla med???!!!! 😀 😀 😀
  Det är fel på folket som röstar rasistiskt/fascistiskt, dessa är HOT mot HELA VÄRLDEN. För de gynnar orättvisa mellan andra människor och det skapar konflikter, hat, krig etc. Sätter man alla dessa i fängelse så de kan arbeta åt de som har det dåligt, börjar vi gå mot en rättvisare och bättre värld! Sanna mina ord!

 31. Jerry
  Jerry 25 juni 2010

  Google var inte ens påtänkt på 60 talet då levde jag t i Egypten i 15 år….
  Du har inte ens varit född när jag upplevde Umm Kulthum live.
  الكلب الخاص بك جنون
  Du tror att din propaganda hjälper Palestina att bli till – fil mish mish!
  Ma batakallam arabii….

 32. Bahlool
  Bahlool 25 juni 2010

  alltås du talar om oförskämdheter och allt du gör är kalla mig en massa namn lol…men vad ska man förvänta sig av en sån som dig 😉 Palestina kommer bli fritt och allt fler har börjat öppna upp ögonen för er judars brott det kommer bli ett nöje att se Israel brinna :)))

 33. Jerry
  Jerry 25 juni 2010

  Araberna är splittrade mellan falangerna Sunnis och Shia.
  http://www.youtube.com/watch?v=LTKMOP13swg

  Ni skär halsen av varandra, så det blir inga kvar som kan befria Palestina!

  Fundamentalistiska muslimer har skapat själva det förakt som extremhöger väljare har mot de.
  Ni får fristad hos oss och tror att ni kan bilda en kalifat här – glöm det!

  Glöm inte att Recep Tayyip Erdoğan har på ett möte i Tyskland uppmanat sina landsmän som är bosatta i Tyskland att INTE assimilera sig!
  Men att ta mot bistånd från oss otrogna hundar, apor och grisar har ni inga problem med!
  Varför måste ni komma till Kristna länder? Varför flyr ni inte till de muslimska länderna?

  “…det kommer bli ett nöje att se Israel brinna”, vem skall ni skyla på efter detta? När Israel finns inte, är det sannolikt att ni skyler då på Europa som vill blir fri från alla araber!

  Har vi inte rätt att besöka Meca och Medina – då är det självklart att ni har inget att finnas hos oss! Och vi behöver inte SD partiets hjälp för att kasta er tillbaks till det heliga landet!

  Go home you Arab scam!

 34. Bahlool
  Bahlool 25 juni 2010

  lol..bestäm dig..är du demokrat? jude..ateist? rasist?..stackare..så många personligheter..sunniter och shiiter hjälper varandra mot Israel..det vet du väl om 😉 fearrrrrrr us hahahah
  Kristna länder? Var inte du ateist?..så vad gör du här ditt psykfall 😉

 35. Jerry
  Jerry 25 juni 2010

  ”Bekantskapen” med din propaganda sida har frälst mig – halleluja!

  Nu har jag börjat älska judar för dessa 14 miljoner lyckas knocka er över en miljard muslimer!
  Så om du gissar rätt så tycker jag illa – riktigt illa om araberna för det de står för!

  Ta jag favorit slogan från er och vänder på texten, så blir det ”Döda araberna, leve Judarna!”

 36. Bahlool
  Bahlool 25 juni 2010

  rofl..nyss hade du arabiska vänner..mkt lögn hos min favoritjude :PP säg mig..om du hatar judar eller älskar dem, who cares? DU är en obetydelselös liten människa, sittandes bakom din dataskärm och tror med fullaste allvar att du har någon som helst betydelse för mig eller mina läsare? Skärp dig 😉 ta din medicin..gå lägg dig…

 37. Jerry
  Jerry 25 juni 2010

  ..bestäm dig..är du demokrat? jude..ateist? rasist?..stackare..så många personligheter.
  Du är kapitalist…. Du hatar dina bröder judar, ni har ju samma stamfader – Abraham… Idag hatar du hela världen för de vill inte bli muslimer…. låt mig skratta.

  Du glömmer att din Allah är en påhittat skit – och du är så intellektuell och tror på det… Har du träffat honom/henne? Hur ser han ut?

  Är det en gris, eller hund?
  Kan han prata med dig?
  Hjälpa dig bli miljoner eller döda alla som inte tro på honom?
  Det vet du inte – du kan inte få svar från din icke existerande gud!

  När jag insätt bedrägeriet bakom ALLA religioner blev jag övertygat ateist!
  Jag har lämnat katolska kyrkan!

  Du vet ju redan att ateism är positionen att det inte finns någon gud, gudar eller högre makter. Övertygat ateism innebär att man har uppfattningen att gudar inte existerar och hävdar eventuellt att det även är ytterst osannolikt att det finns gudar, eller att det till och med finns bevis för att gudar inte existerar.
  TlkKNE

 38. Jerry
  Jerry 25 juni 2010

  DU ÄR EN HUND!

 39. Bahlool
  Bahlool 25 juni 2010

  din ilska är inte bra för ditt hjärta lol..så nu är du ateist igen?..men du snackade om att muslimer inte var välkomna till kristna länder?..suck 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *