Press "Enter" to skip to content

Wahabiterna dödar dig om du tittar på VM

I ännu en skrattretande attack, har wahabiterna börjat slå ihjäl människor i Somalia, för att dessa tittade på fotbolls-VM

Jag undrar ifall de hittar några suror i Koranen eller finner några hadither som säger att du inte får motionera, inte spela fotboll, inte titta på sport. Jag undrar ifall de förbjuder all sport? Hur är det med cykling, kampsport? Rätt makabra, allt som är roligt är förbjudet. Wahabiterna är av ondo och de har sått splittring i den muslimska gemenskapen i många århundraden, frågan är när kommer folk vakna upp och lämna skiten?

Medan de slår ihjäl muslimer, förvanskar islam, förvrängar fakta, så blir muslimerna och islam till åtlöje, på grund av deras idioti. Denna grupp, som tillhör den wahabitiska pesten, slåss samtidigt mot andra galningar i Somalia, även de wahabiter, mera kända som Shabaab. Shabaab har stort stöd från Sverige, där deras anhängare och ledare har bott eller än idag bor.

Två dödades för VM-fotboll – DN.se.

104 Comments

 1. Aba Uthamn
  Aba Uthamn 04 juli 2010

  Bahlool, glömde fråga dig en sak eftersom du skrev: “Lol..Du talar om Sistani, och roliga är du nämner honom stup i kvarten..jag följer inte ens Sistani..så känn dig blåst?”

  Vilken shia alem följer du?

 2. Aba Uthamn
  Aba Uthamn 05 juli 2010

  Musa, När du nämner Abu Bakr och Umar och menar att de tog rätten från Ahlul Bayt så undrar jag vilken rätt du pratar om, är det khalifatet? Om det är khalifatet så dikuterar vi gärna det så får du lägga fram bevis på att Abu Bakr tog khalifatet från Ali.

  Sedan nämner du Fatimas rätt och då förstår jag att du menar Fadak, eller?
  Lägg fram bevis där Profeten aleyhi alslam lämnade fadak till Fatima som senare nekades av Abu Bakr. Musa du måste ju förstå att vi inte bara kan skriva ner historier utan referenser och sanna narrationer.

  Angående attacken på Fatimas hus så skriver du: “så tror jag att attacken skedde mot hennes hus där man hotade att bränna ner huset ifall dom ej gav bay3” Vad bygger du detta på?

  Jag använder inte en nedvärderande ton som du säger men blir förvårnad att en människa som dig tror på sådant som ett litet barn inte trott på, av det du skriver så verkar du smart och utbildad.
  Och när jag ber om hadither från Ali och Ahlul Bayt som egentligen borde finnas då det handlar om extrema situationer och händelser som Ahlul Bayt varit med om och utsatts för, därför borde de pratat om det men ändå hittar vi inte en enda sann hadith, dessa händelser skulle påverkat islam mycket men vi finner inget av det. Du vet att vår religion bygger på daleel och 7ija, vert är dina bevis.

  Alslam 3aleika ya Musa må Allah vägleda oss till att följa Profetn aleyhi alsalam sanna islam, den islam som han lärde vidare till Ahlul Bayt al Athar wa al sahaba al Kiraam

 3. Aba Uthman
  Aba Uthman 05 juli 2010

  Bahool, läste ditt inlägg om Al Marja Fadhallah där du skriver: “Verkar som om den lärd som jag följt sen några år, dött i dagarna. ”

  Följer du honom fortfarande? Är han den shejken du lyssnar på och tar fatawe av?

 4. ServantofHussayn
  ServantofHussayn 28 juni 2011

  Abu uthman, vår religion grundar sig inte på att abu bakr (lanatullah alayhum) berövade ameer al momineen (alayhi salam) kalifatet, Men på att Allah (swt) utsåg honom till vår mawla, hadi, och khalifa när profeten (sallulahu alayhi wa aleehi wasallam) ropade till 120 tusen sahabas: famankan allahu wa rasulluhu mawla, fa inna hatha mawla! Skilladen är dock, den att sunniter menar att det betyder; den som Gud och hans profet varit kompisar med, ali är nu dennes kompis. Detta är den mest sahih och mutawatir hadithen bland alla hadith, och är ett obestridligt bevis på hans efterträdarskap. Avsaknad av bevis eller ej tsr jag sayida tul nisa al alemeen (zahra, salamullahi alayha)’s sida över hennes rätt till fadak än en munafiq, som kutade iväg från slagfältet som en skrämd bondflicka. Påstod hon att hon hade rätt till fadak, så är profeten och ameer al momineen hennes vittne i hennes anspråk. Dilemmat är att om sunni erkänner zahras hävdan som giltig, faller hela deras ideologi platt då den “bäste” (lol?) nekade paradisets bästa kvinna hennes rätt. Därför måååste sunni islam ta till alla medel för att rentvå hans misstag, till den grad att sayids tul nisa al alemeen, en av de som fått aya al tatheer sänt i sin ära( se bukhari, muslim) förklaras som den som felat. Sunni islam, statligt sponsrad smörja matad till massorna under 1400 år, men fortfarande käkar ni skiten även nu när ni vet ahlel bayts sanna status. Nay, he brings to them nothing but the truth, but most of them are haters of the truth! – al quran. O mankind, I leave you two things if which you cling onto, you will never go astray, they are the kitaballah wa itrati ahlel bayt! Muhammad rasulillah(saws) sunni islam har vänt sin rygg mot thaqalayn, och är därför vilse. Inga sahih mutawatir hadith om att vi ska fästa oss vid sahabas, men TUSENTALS om att vi ska hålla vid itrati ahlel bayt. Vem följer vi? Och vem följer ni?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *