Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Al-Qaeda försökte med en ny 11/9 attack

I dagar har det varit kaos i Irak, irakiska säkerhetskällor hade stängt av flygplatsen i den heliga staden Najaf, där Imam Ali är begraven. Till media sade man att stängningen berodde på tekniska problem, men nu kommer det fram att Al Qaeda försökte efterlikna attacken mot New York, då man tog kontrollen över ett antal flygplan och sedan flög dessa in i byggnader.

Målen för attackerna var de shiitska imamernas gravar, gravar som folk vallfärdar till från all världens hörn. Fiendeskap mot Ahlulbayt, Profetens heliga familj, har det funnits i 1400 år, detta är inget nytt. Några år sedan sprängde man den gyllene kupolen på Askarimoskéerna. Det startade en återgäldningskampanj från shiitiskt håll då man tröttnat på massmordet av shiiter och sprängningen var droppen.

Hade terroristerna lyckats med sin attack hade det lett till ett nytt blodbad, utan dess like..

Najaf, där Imam Ali är begraven.

Al-Qaeda 9/11-style plot to prick into Iraq holy shrines thwarted: US officials | Jafariya News Network.

Ska se om jag inte kan flytta min blogg först och testa om det fungerar bra..Har försökt spara mina filer och inlägg på datorn, tagit mig över 5 timmar och jag håller på fortfarande..suck..

5 kommentarer

 1. Darius 16 april 2010

  lycka till gubben!½

 2. Elvis 16 april 2010

  Bahlool, Detta du skriver är så fel. Du borde forska mer i 9/11. Har du brist på material så kan jag gärna bidra med lite källor.

 3. Bahlool 16 april 2010

  tack elivs, jag vet det finns andra åsikter om (har även böcker från Al Hambra förlag om det) 😛 men tar gärna emot mera info

 4. shoo bre 21 april 2010

  hej det finns inget vi kan göra om gud vill att det ska hända något till de heliga platserna så är ett inget vi kan göra åt .gud r den enda som kan hindra de precis som han gjorde i samara3 gud lät inte allting rasa ner eller när sadam sköt missel i imam alis grav eler eler vi r åskådare med binda händer och mun vi har varit så sen vi sog vår imam hussein mördard framför våra ögon vi muslimer r fega och dumma vi skryter att vi r muslimer men vi dock gör inte som gud bad oss att göra eller vad våra profeter och imamer lärde oss att göra ”el sakit 3n el 7ak shitan aغres” vi r ingenting och kommer alltid att vara så och idag vi r terrorister inför världen imoron vem vet vad vi får för ny smeknamn

 5. shoo bre 21 april 2010

  jag r så himla argggggggggggggggg det r inte rätvisst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *