Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Veckans idioter

Inlägg jag skulle publicera i Januari, men jag orkade inte..rensar nu så var tvungen att publicera dem nu.
Olbap
ant_man73@yahoo.com
194.71.67. 3ashra!!
Postades 2010/01/14 kl 10:40
Haditherna Sahih Bukhari och Sahih Muslim är de allra viktigaste och står i paritet med koranen när det gäller den muslimske profeten Muhammeds ord, det vet du med Bahlool, dessa två Hadithsamlingar respekteras lika mycket av sunni/shia. Läsning av dessa två Hadithsamlingar gör en mörkrädd, att drygt en miljard muslimer låter sina liv guidas av våldsförhärligande och misogyni sida upp och sida ner.

Kommentar:

Denna snubbe brukar skriva och spamma lite varstans..här menar han att han vet vad jag som shiamuslim tror på. Han vet inte att vi shiiter inte ser Hadithsamlingarna han tar upp inte som sanna eller rätta, flera av de personer som tas upp i dessa samlingar är i våra ögon lögnare (ex Abu Hurrayrah).
Om man vill bekämpa islam, får man faktiskt göra sig mödan att läsa på lite?
Skägglös
skagglos@live.se
93.182.179.  Arba3een
Postades 2010/01/14 kl 11:13
Attack är inte alltid bästa försvar Bahlool! Men du är muslim och diskuterar man med en muslim så förlorar man alltid. Då de är övertygad om att de alltid har rätt.
Nu är det så att du och dina gelikar är en minoritet i mitt land så kom ihåg det. Som sagt, jag skrev det i all välmening.
”Idiotpriset” tar jag stolt emot. Då jag har levererat en sanning till en Islamist som är så enkel och självklar. Alla svenskar som läser din blogg kommer att hålla med mig. Det är för enkelt att missa det. Du har i klartext uttryckt dig att du inte vill följa svenska traditioner och koder. Du kommer aldrig att upptas som svensk heller då. Mig kvittar det, men blir ni för många islamister som håller på med ert skit. Ja då ska ni bli varse om vart skåpet ska stå!

Förtäckta hot?

8 kommentarer

 1. Elin 14 april 2010

  ”Alla svenskar som läser din blogg kommer att hålla med mig.”
  Hm, jag är svensk, och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Och det sista, vad ska det föreställa?
  Som du sa, förtäckta hot av en komplett idiot.

 2. Bahlool 14 april 2010

  lol japp skulle rensa lite och hittade det..kan tyvärr inte publicdera inlägg pga för lite minne på mitt webhotell 😛

 3. Elin 15 april 2010

  Men då får du se till att fixa det, så vi inte blir utan dina inlägg alltför länge 🙂

 4. Bahlool 15 april 2010

  haha tack för de orden syrran :))))

 5. Elin 15 april 2010

  Anytime! 🙂

 6. Emma 17 april 2010

  Ahhh vilken idiot haha sorry men alla svenskar ?
  Sitter här o skrattar för vad är svenskar och vad är svenska traditioner ?
  Klassas man som svensk om man äter falukorv och köper dalahästar eller vad ? Snälla du som skrev kommentaren jag vill gärna veta.. kan du inte skriva en lista på ”Hur man blir en svensk”.. så vet jag om jag är det eller inte ( är svensk men man vet ju aldrig )

  Och Bahlool, nu fick du veta sanningen om sig själv också, att du är Islamist.. det va väl trevligt ? =P

 7. Bahlool 17 april 2010

  lol har kallats för allt från kafir till islamist, fascist och terrorist :P, bara vänta du ska få se vad du kommer kallas ju längre öppnar du visar din religion hehe..

 8. Emma 18 april 2010

  Haha cant wait 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *