Press "Enter" to skip to content

Rasistiska blekfisar och rasistiska negrer

Först visar den svarte ANC rasisten sitt rätta jag, sedan är det en vit Boer som visar sitt förakt för svarta. Det är Sydafrika i ett nötskal. Den svarte ANC-företrädaren för ungdomsförbundet sjöng en tid sedan en sång där han hyllade mordet på vita boer, nu föraktar han vita till den grad att han slänger ut dem. Hans ord påminner mig om mina kära islamofober, som menar att jag inte hör hemma här, ändå kan jag bättre svenska än dem och gör rätt för mig, något många av dem inte gör.

7 Comments

 1. Said
  Said 11 april 2010

  Salam, jag har skapat en ny blog. Den andra är ineffektiv. Om du kunde ändra länken “Said” till min nuvarande adress hade jag varit tacksam. Tack för en bra blog / Said

  Ny adress: http://kebabmedris.wordpress.com/

 2. Bahlool
  Bahlool 11 april 2010

  ok brorsan..

 3. Fredric
  Fredric 12 april 2010

  Vill bara säga att jag uppskattar din blog väldigt mycket. Studerar till lärare i religion och samhällskunskap och tycker att den debatt du för här på din blog är väldigt viktig ur många synpunkter. Muslimska företrädare kommer ofta inte fram i den mediala debatten utan representeras ofta av “religionsvetare” eller andra företrädare som för muslimers talan vilket är väldigt synd. Så egentligen vill jag bara tacka för en god och lärorik läsning! Keep up the good work

 4. Bahlool
  Bahlool 12 april 2010

  tackar för de orden Fredric :))) kan ju säga att min lärare i religion jag hade var allt annat än duktig..så hoppas lärarna lärs upp bättre nu förtiden (han hade stora fördomar om shiiter och lärde inte ut vad shiiter trodde utan vad folk trodde om shiiterna)..

 5. Bahlool
  Bahlool 12 april 2010

  tackar för de orden Fredric :))) kan ju säga att min lärare i religion jag hade var allt annat än duktig..så hoppas lärarna lärs upp bättre nu förtiden (han hade stora fördomar om shiiter och lärde inte ut vad shiiter trodde utan vad folk trodde om shiiterna)..

 6. Fredric
  Fredric 12 april 2010

  Det är väldigt synd att vissa lärare är så. Men så är verkligheten och än idag så examineras lärare med fördomar. Jag är dock övertygad att man som lärare ska undervisa om religioner på religionens egna villkor och inte titta på skillnaderna mellan religioner, istället se på vad som förbinder dem och hela tiden visa kärleksbudskapet. Men jag tror att skolan är en spegelbild av samhället och så länge det finns fördomar i samhället så kommer dessa att finnas i skolan.

 7. Bahlool
  Bahlool 12 april 2010

  Jo det är sant, när blir du klar med din utbildning? Jag hörde att ni måste ha någon slags yrkeslegitimation?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *