Press "Enter" to skip to content

Dar Yasin 09/04/1948

“They used to enter houses and kill women and children indiscriminately”: Deir Yasin Massacre, 09.04.1948 « My Palestine.

En av de många massakrer begångna av sionisterna mot folk inte tillhörande Guds utvalda folk, en som för alltid kommer bli ihågkommen, handlar om massakern vid Dar Yasin, som begicks 1948/04/09. I denna massaker mördades barn, kvinnor och män urskiljningslöst.

Vi går till skolan och får lära oss allt om hur stackars judar gasades, torterades, mördades, fördrevs och sattes i koncentrationsläger. Hur ofta får vi läsa eller höra om ställen som  Dar Yasin? Varför kommer man ihåg Auschwitz? Varför känner man till Dachau? Varför inte de hundratals byar, städer och de hundratusentals människor som förlorade sina liv, för att de var palestinier?

Vi påmindes om judeutrotningen bara några veckor sedan, en utrotning som har en egen dag, vart är alla rapporter, berättelser och filmer om Dar Yasin och de många andra fördrivningarna och utrotningarna? Varför går en sådan dag oss förbi utan att vi lägger märke till den? Mycket väl värd att läsa för att få inblick i vad som skedde och sker..

En pappa tar avsked från sitt barn mördat i Dar Yasin. Något som sionisterna gjort sedan 1940-talet och som man kommit undan med, är att mörda barn. Utan barn finns ingen framtid, och vi ser att Palestinas framtid ser allt annat än ljus ut.

Deras enda brott, de var palestinier..Idag får vi höra talas om de hemska nazisterna, om de hemska muslimerna, om de hemska terroristerna, om de hemska kommunisterna, men när får vi höra talas om de hemska sionisterna?

A chilling account of the massacre is given by a Red Cross doctor who arrived at the village on the second day and saw himself – the mopping up – as one of the terrorists put it to him. He says that the “mopping up” had been done with machine guns, then grenades and finished off with knives. Women’s bellies were cut open and babies were butchered in the hands of their helpless mothers. Around 250 people were murdered in cold blood.[2] Of those 250 people, 25 pregnant women were bayoneted in their abdomens while still alive. 52 children were maimed under the eyes of their own mothers, and they were slain and their heads cut off. Their mothers were in turn massacred and their bodies mutilated. About 60 other women and girls were also killed and their bodies mutilated[3].

Offer för Dar Yasinmassakern. När judarna gasades ihjäl i nazisternas fängelser, så lärde de sig ett och annat om hur de ska bete sig…

De judiska terroristerna anfaller Dar Yasin. Snart har de lyckats mörda hundratals oskyldiga. Snart har de lyckats visa vilka som är herrarna. Snart har de släckt ursprungsbefolkningens liv..Länge leve den enda demokratin i Mellanöstern, den demokrati som startat flest krig..

Han kom aldrig att få återse sitt hemland, sitt hus, sina olivlundar. Han fanns inte. Den judiska myten gick ut på att man hittade ett land tomt på folk, för ett folk utan land.

11 Comments

 1. Hala
  Hala 11 april 2010

  Jag håller med dig fullständigt.
  Hur kommer det sig att vissas liv är mer värda än andras?
  I skolan går man genom förintelsen, på tv, olika slags dokumentärer, filmer, böcker.
  Visst var det som hände hemskt men det finnas andra hemska saker som bör uppmärksammas. När media uppmärksammar araber och muslimer sker det endast i negativ mening och stereotypa bilder utmålas. Jag blir så trött på det!

 2. S-
  S- 11 april 2010

  du e en hatfull människa 😛

 3. Bahlool
  Bahlool 12 april 2010

  lol S jag är en hatfylld människa som hatar allt och alla JAG VET!!

 4. Bahlool
  Bahlool 12 april 2010

  lol S jag är en hatfylld människa som hatar allt och alla JAG VET!!

 5. S-
  S- 12 april 2010

  stackars judar…ingen vill ha en sån hatfull fiende :)……….

 6. Bahlool
  Bahlool 12 april 2010

  bah jag hatar muslimer också 😛

 7. S-
  S- 12 april 2010

  inte konstigt, vem hatar inte muslimer looooooool,,,,,favorit hobby för alla 🙂

 8. Bahlool
  Bahlool 12 april 2010

  lol go with the flow…jag vill vara en av de coola killarna vet du 😉

 9. Bahlool
  Bahlool 12 april 2010

  lol go with the flow…jag vill vara en av de coola killarna vet du 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *