Press "Enter" to skip to content

Ut med packet?

Eddie Jönsson tillhör en av Sveriges mest kriminella familjer | Nyheter | Aftonbladet.

Här berättas det om en hemsk familj, en familj fylld av brottslingar som satt skräck i det svenska samhället. Jag tycker som alla SD-anhängare, ut med packet. Vi lever ju, enligt våra kära sverigedemokrater i ett samhälle som förändrats, på grund av invandringen och på grund av migrationen till Sverige. Främmande kulturer hör inte hemma här, sägs det.

Enligt de islamofober och smårasister jag mött och träffat på, så beror alla brott, A L L A brott på kulturskillnaderna, hur ska vi då göra med denna familj? Denna vita, blåögda familj, av härliga svenskar som mördat, våldtagit och skadat människor?

Ja, ut med packet, men vart ska vi slänga ut packet som mördat, våldtagit och skadat när de är “ursvenskar”? När SD har ett svar på den frågan, då kommer jag rösta på dem.

Det är lätt att man förenklar för sig själv och ger invandrare och muslimer skulden för alla våra problem. Det svåra är att ta tag i problemen och hitta en lösning och en orsak. Att bara skylla på invandring och på islam som mina kära stalkers som Roger och Anna gör, det funkar inte. Logiken kräver mera, intelligensen kräver mera. Vi har ingen plats för rasister eller fascister i vårt samhälle. Vi har ingen plats för SD eller deras gelikar i vårt samhälle. Ut med dem också, samtidigt som vi slänger ut brottslingarna!

6 Comments

 1. Beck
  Beck 10 april 2010

  Det finns alltid olika sätt man kan laborera med statistik. Det har alltid varit de fattigaste och mest marginaliserade som rent statistiskt sätt gör mest brott. Idag på grund av diverse orsaker så tillhör invandrare de som har svårast att få arbete osv. Invandrare och även vissa svenskar tillhör idag den minst privilegierade gruppen i vårt samhälle. Självklart är de då också överrepresenterade i vårt lands fängelser osv. Men skulle vi för en dag glömma bort vilken hudfärg folk har och enbart kollade på andra parameters så skulle vi kanske istället kunna prata om att människor (inte invandrare) med svårigheter att tjäna sitt uppehälle också utför mer brott, svenskar som invandrare.

  Det finns även en rad andra faktorer som utgör att invandrare är överrepresenterade på t.ex. fängelser. Narkotikabrott tar Sverige hårt på och det utdöms i förhållande till andra brott skarpare straff. Det finns många som inte ens är bosatta eller någonsin varit bosatta i Sverige som sitter i våra svenska fängelser pga smuggling.

  Men om jag går tillbaka till ämnet och påstår att det är en klassfråga framför en etnisk fråga så säg att man skulle kasta ut varenda människa som ens har bruna ögon så skulle det ur ett klassperspektiv fortfarande vara samma människor som är överrepresenterade i brottsstatistiken, dvs. de människor som har det svårast att komma ut på arbetsmarknaden. Men även de människor som bär på traumatiska upplevelser som inte blivit bearbetade, svenskar som invandrare.

  Personligen tycker jag vi borde sluta att tala i termer av invandrare och svenskar. Den dagens vi istället försöker lösa problemen med de människor (svensk som invandrare) som har det svårt att av olika anledningar komma tillrätta i ett samhälle som ibland kräver orimliga krav bör få hjälp och vägledning.

  Jag har gått i skola i 16 år för att papper som ger mig tillträde till arbetsmarknaden. En invandrare som kommer till Sverige förväntas få ett arbete på ett par år. Utan papper med siffror eller bokstäver på som kallas betyg och meriter är man en nolla i det svenska samhället. Systemet i sig gör det nästintill omöjligt för en nyanländ att klara sig. Det svenska systemet som kräver enorm kompetens för arbete är en enorm tratt där de som har samlat på sig minst meriter fastnar. Problemet löser sig inte själv utan det är dags att omstrukturera samhällsapparaten så meriter från Turkiet, Iran eller Chile är lika mycket värda som meriter från Sverige, Tyskland eller USA.

  Nu blev det mycket =).

 2. Bahlool
  Bahlool 10 april 2010

  För mkt beck hehe…läser det när jag vaknar till 😉

 3. sillen
  sillen 21 augusti 2010

  Vad är ditt problem Bahlool? Eddie Jönsson är ett svenskt problem som ska och kommer tas hand om i Sverige då fanskapet förmodligen är en etnisk svensk medborgare.

  Till skillnad från en hel del andra skitländer i omvärlden tar vi nämligen hand om våra medborgare på ett lämpligt sätt. Vi skyfflar med andra ord inte över våra kriminella eller vårt befolkningsöverskott på andra länders ansvar.
  Sverige är INTE varken ditt eller några andra jävla irakiers samhälle för den delen. Ni tillhör Iraks ansvar och bör därför åka hem där ni hör hemma.

 4. Bahlool
  Bahlool 21 augusti 2010

  Varför ska jag flytta härifrån sillen? Jag får en massa bidrag och får ligga med dumma blondiner 😉

 5. sillen
  sillen 02 januari 2011

  Jaja böga med vilka blondiner du nu önskar. Ont nytt Bajsår på dig BAJSLOL ! Åk hem till Irak dumfan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *