Press "Enter" to skip to content

31 år idag, förändrades världen

Al Jazeera English – Middle East – Iran remembers Khomeini’s return.

31 år sedan, idag, förändrades världen. Då kom Ayatollah Ruhollah Khomeini tillbaka hem till sitt älskade Iran. Revolutionen var ett faktum, människorna hade sagt sitt, de ville ha en revolution, de ville få bort den korrumperade Shahen och de ville ha tillbaka sin älskade Khomeini, ledaren som var kompromisslös i sin kritik av orättvisorna.

31 år sedan, idag, då förändrades världen. Muslimerna fick äntligen en företrädare som inte var köpt. Vi kunde och fick äntligen resa på oss med stolthet.

31 år sedan, idag. Då skapades en republik för mazloomen, de förtryckta. En törn i västs ögon. En törn i Israels ögon. En törn i kapitalismens ögon. Utan Iran hade Hizbollah aldrig klarat av att vinna över Israel, enda förlusten sionisterna fick känna på, var tack vare Iran och Hizbollah.

I väst har man tyvärr lyckats svartmåla både Iran och Khomeini, men de som vet, de som är insatta, de som bryr sig om andra än Shahen, MKO och USA, de vet bättre.

Länge leve den islamiska republiken. Tack Khomeini för det du stod och dog för.

4 Comments

 1. Anna
  Anna 02 februari 2010

  Lustigt, att hylla en man som lät avrätta hundratals BARN för brott som inte var brott. En man, som lät tortera barn, vuxna, män som kvinnor, för att tvinga fram bekännelser som inte var några bekännelser.

  Denna man hyllar du och höjer till skyarna. Helt otroligt. Jag tycker du ska flytta till Iran eftersom detta land, enligt dig, är paradiset på jorden. Vad hindrar dig egentligen? Varför har du inte redan flyttat dit???

 2. Bahlool
  Bahlool 02 februari 2010

  lol du hyllar väl churchill ?? Samma som gasade tusentals..mördade tusentals. Han ar den som lät tusentals irakier gasas på 20 talet, han ansåg dem inte bättre än insekter..och sådana människor hyllar du, så några hundra döda i Iran är väl ingenting i jämförelse 😉

 3. R.S
  R.S 02 februari 2010

  ja och vad gör det om muslimer gasas? Ni dör och kommer till paradiset. Det är precis det ni vill. Att dö martyrdöden är det ultimata, så vad i gnäller du om? Du borde vara glad över att de muslimer som dött under alla år av fiendens vapen. De befinner sig just nu, as we speak med Allah och käkar russin.

  Eller stämmer inte dina sagor?

  Sen kan du väl hålla dig till ämnet. Nu pratade vi om din idol INTE om Churchill. Sluta vara så feg och skjuta iväg dialogen åt annat håll. Våga ta debatten. Men klart, varför skulle du våga. Mod är det siste du har.

 4. Bahlool
  Bahlool 02 februari 2010

  Min Idol räddade miljoner från förtrycket. Min idol gasade inte ihjäl människor för han ansåg dem vara sämre än djur och för han ville åt deras land. Jag förstår att ditt hyckleri inte går upp för dig, och jag beklagar att du inte har tillräckligt med förstånd för att inse hur efterbliven du är när du försöker svartmåla en man, för han vågade stå upp för islam och emot väst. Medan dina förfäder bajsade på sig och öppnade Sverige åt nazisterna, så kämpade min idol emot shahen och hans herrar i Moskva och London. Ja, det är en törn i ditt öga..men sanningen är sanningen. Så frågan är, varför hyllar du churchill? Han mördade tusentals många fler..men som sagt..en vit kristen som gör saker är ok..en muslim som gör färre saker är inte ok..dumbass 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *