Press "Enter" to skip to content

Stöd till Haiti

I dagarna har jag hört att flertal muslimer dött i Haiti. Jag sätter ut ett paypal här, som man kan föra över pengar till ifall man vill hjälpa ett område, där både muslimer och ickemuslimer drabbats och som verkar vara glömt av hjälporganisationerna. Pengarna måste skickas innan 27/1 för att de ska föras fram i säkerhet. Sju barn i ett barnhem som ägs av muslimer på Haiti, verkar också ha dött i katastrofen.

Pengarna som skickas kommer vara både till behövande muslimer och ickemuslimer. Jag är en rätt misstänksam typ, så detta upprop kom från en mejlinglista jag är medlem i och jag är inte säker på hur sanna dessa uppgifter är, alldeles för ofta ser vi att folk utnyttjar misären i världen för att bli rika.

In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful

Innaa Lillahi Wa Innaa Ilahi Rajeoon

Salaamun ‘Alaikum,

It has come to my attention that the seven orphans of the Al Mahdi Centre in Haiti were killed as the orphanage crumbled on top of them. But as with every tragedy comes a test for believers, we can either fail miserably or we can strive to succeed.
Allah, The Enabler, has given us a golden chance to help our brethren in need. The same rescue and relief team I mentioned a few days ago has agreed to bring our donations to the Al Mahdi Centre community and the surrounding areas. If possible, they may also establish relief efforts in that area. This is the area of Haiti that has received ZERO relief and thus the orphans have succumbed to sleeping on the streets of Port-au-Prince.

It has come to my attention that the seven orphans of the Al Mahdi Centre in Haiti were killed as the orphanage crumbled on top of them. But as with every tragedy comes a test for believers, we can either fail miserably or we can strive to succeed.Allah, The Enabler, has given us a golden chance to help our brethren in need. The same rescue and relief team I mentioned a few days ago has agreed to bring our donations to the Al Mahdi Centre community and the surrounding areas. If possible, they may also establish relief efforts in that area. This is the area of Haiti that has received ZERO relief and thus the orphans have succumbed to sleeping on the streets of Port-au-Prince.

We have just a few days as all donations MUST be received by January 27th, 2010


Donate through PayPal by clicking this link:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=11346131

3 Comments

 1. Beck
  Beck 22 januari 2010

  Kolla upp vilka dessa är. Såg senast idag på nyheterna att det finns många kriminella som utnyttjar katastrofen och skickar just mail.

 2. Bahlool
  Bahlool 22 januari 2010

  Jag är rätt misstänksam och ville inte göra reklam för dem men man vet aldrig

 3. Beck
  Beck 22 januari 2010

  Nä du förtydligade ju faktiskt det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *