Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nima Dervish och Mohamed Omar

Det sägs och skrivs att Mohamed Omar rörde sig i grumliga vatten, det sägs att han yttrade sig antisemitiskt. Ingen har dock talat om att islamofobin av idag, är ett värre brott, att de som rör sig i de vattnen är i ännu grumligare vatten. Inte för att islamfobi rör just mig, är det ett värre brott, nej det är för att då antisemitismen rörde ett folk, så rör islamofobin hundratals folk. Islamofobin berör 1.5 miljarder människor, medan antisemitismen berör 20 tal miljoner. Vad är värre?

Nima Dervish och andra vänner till Israel, har en tendens att kritisera och angripa muslimerna, de döljer det i fina ord, de menar att de är emot vissa av islams dumheter, Nima försökte i programmet Debatt antyda att han var emot alla religioner (han använde ord i stil med skit på dem alla eller fuck de alla) och han menar, som så många andra som avskyr islam, att han ju varit muslim, så han har någon slags rätt att kritisera islam och att svartmåla den.

Ingen fara med det, alla får ha sina åsikter, inte alla kan älska islam och inte alla kan gilla islam. Jag har själv inga problem med att Nima eller andra skriver om islam och muslimer, jag har följt Nima i några år och tycker han är en jättesmart kille, duktig på att tala, men vad är skillnaden mellan Mohamed Omar och Nima? Jag tror att de båda är smarta, och båda har sina specifika agendan, men i fallet med Nima är det inte judar som är fienden, utan det är muslimerna, de där muslimerna som bombas på daglig basis i Gaza, Irak, Pakistan eller Afghanistan. Det är de som skjuts på Kashmirs gator, det är de som förtrycks i södra Thailand. Det är de som jagades på Sri lanka och det är deras öron soldaterna skar av på Fillippinerna. Det är dessa muslimer, dessa personer vars moskéer bränns ner i Europa. Det är dessa muslimer han talar ut emot. Listan på dessa muslimers brott är lång, de vill inte klä sig som andra i Europa, de vill inte klä av sig vill säga. De vill inte be till Mammon, de vill inte heller bygga sina byggnader så de inte märker ut sig. Dessa muslimer är lätta byten.

Många av dessa muslimer röstar inte, bryr sig inte om statens politik, många av dem är inte ens religiösa. När man våldtog och mördade muslimer i Bosnien, så var deras brott att deras förfäder hade bett mot Mecka. Så Nima kommer undan med sina angrepp, för han är som Dilsa, duktig, med stora kontakter och de angriper någon som allt och alla hatar eller fruktar.

Jag såg när Nima tog bilder på dem som deltog i en demonstration för Palestina på Sergels Torg, och han tog närbilder på alla deltagare, jag skulle blivit rädd, jag är säker på att de som deltog blev rädda. Många har flytt förföljelse, och här tog Nima 10-20 bilder på var och en,däribland barn, varför? Jag kan bara komma på att han ville skrämma dem och att hålla koll på vilka som deltog, sådana metoder används av nazisterna och de lyckades till slut spåra några motståndare och skada dem, några till den grad att de dog, andra däremot har dragit ner på sin kritik av nazisterna, är det här Nimas uppsåt?

Jag ville ta upp de här frågorna en längre tid sedan, men brydde mig inte, förrän jag fick ett vykort idag. Ett vykort skickat av en psykopat som trakasserat mig och andra muslimer, en person som hotat oss. En person vars uppsåt är bisarrt och sjukt och enbart han och hans sjuka vänner vet vad de talar om, men detta vykort, menade han, skulle visa hur hemsk islam är. Ok, hans logik är inte den bästa men vem skickades vykortet till? Jo till min email, till Nima och till en tredje person som har en annan islamofobisk blogg. Så varför är denna person så vänskaplig med Nima?

Att jag får hans mail beror på hans besatthet av mig, han dyker upp hos mig stup i kvarten och kommenterar med olämpliga kommentarer, men vad är Nimas ursäkt? Varför hyllas han av denna psykopat på dennes blogg? Varför är det farligt när Mohamed Omar är vän med rasister men när Nima är det då är det ok?

Allt handlar om de saker jag tog upp, muslimer är lätta offer, de är offer som har demoniserats i åratal, det är personer tillhörande en religion som det är acceptabelt att mörda, bekämpa och utrota. När man läser kommentarerna på psykopatens blogg, så ser man att deras lösning är, konvertera alla muslimer eller döda dem. Är det sådana här personer Nima ser som sina vänner?

burnednajafNajaf Sultana, 16, poses for a photograph at her home in Lahore, Pakistan on Wednesday, July 9, 2008. At the age of five Najaf was burned by her father while she was sleeping, apparently because he didn’t want to have another girl in the family. As a result of the burning Najaf became blind and after being abandoned by both her parents she now lives with relatives. She has undergone plastic surgery around 15 times to try to recover from her scars.

Sådant här händer ofta i länder som Pakistan. Det har inget med islam att göra, men rasisterna bryr sig inte så värst. Jag ombads av psykfallet att sprida det vidare, så jag gör just det. Det är ett hemskt foto och jag har sett många liknande, men för den som vet vad islam står för, behöver bara läsa om några av de tidigaste verserna som fördömde de föräldrar som begravde sina döttrar levande i sanden, för att de var av flickkön. Skulle en religion som bekämpade dessa seder 1400 år sedan, försvara dem nu? Knappast. Det är därför det inte är lönt att diskutera med islamofober, de har inget att komma med. Problemet är varför Nima är bland de vännerna till denna rasistiska psykfall? Varför stödjer han honom?

Emailen som fick detta ”vykort”

Nima Dervish (nima@nimalaya.net); bahlool (bahlool20@hotmail.com); redaktion polink (redaktion.polink@gmail.com)

Nima finns bland mina länkar, Bahlool hittar ni här och Polink är Politiskt Inkorrekt, en blogg som är nästan lika hemsk i sin rasism som Roger.

Jag har inga problem med Nima, jag själv länkar till honom och tycker killen är bra på retorik, han har fel i sak, men han är duktig och smart. Mitt problem är att han hyllas av den som har hand om den här islamofobiska bloggen, mitt problem är att ingen bryr sig om Nima och hans kontakter med dessa rasister, men att alla gråter tårar över Mohamed Omar. Rätt är rätt och fel är fel. Islam är en välsignelse att jag förföljs av denna Roger, det kan jag leva med, jag blir glad åt att han länkar till mig och skickar hit sina vänner, eller att han talar med väggen när han skriver kommentarer, men jag tog avstånd från honom och jag tar avstånd från alla andra som uttrycker rasism eller hat mot en hel folkgrupp eller en hel religion. Jag hoppas ni går till hans blogg och läser kommentarerna så ni ser vad det är för människor som hatar islam.

4 kommentarer

  1. Roger S. 12 december 2009

    Vore ju väldans trevligt att se de där hoten. Kan pedofilenvurmaren lägga fram dom. För ljuger gör du väl inte. Du är ju en sån där rättskaffens muslim, men en stor tv som du jagar bögar på

  2. Roger S. 12 december 2009

    LIlle peddovurmaren. Fram med bevis nu då på allt du påstår. Kom igen. Eller är du upptagen med att jaga bögar på din stora tv?

  3. Bahlool 05 februari 2010

    Fan Arash, JAG ÄLSKAR DIG!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.