Press "Enter" to skip to content

Demokratins svek

I demokratins namn, begås det många illdåd, däribland krig, för att främja demokrati, förtryck mot muslimer, för att främja yttrandefrihet och demokrati och blindheten inför de orättvisor som drabbar folk, för att de utövas och begås av den ”enda demokratin” i mellanöstern – Israel.

I väst brukar man ofta höra att islam och demokrati inte går ihop men redan på 1800-talet skapade en viss Rifaa al Tahtawi, skaparen av Azhariteskolan i Egypten. Enligt honom var Europas moderna tankar kompatibla med islam. Al Tahtawi influerade sådana stora filosofer som Muhammad Abduh (1849-1905), även han tillhörde Azharatiskolan, och han anses vara grundaren av den islamiska modernismen. Ett uttalande av Abduh, efter sina resor till Europa lyder:

”I Europa fann jag islam utan muslimer och i Egypten fann jag muslimer utan islam”

För och i demokratins namn har många muslimska studenter dött, de protesterade på universiteten mot de diktaturer de fick leva under. När USA invaderade Irak, så krävde USA att enbart män av makt, kända klanledare och vänner till USA skulle få rösta i det första irakiska valet. Det var Ayatollah Sistani, som krävde en irakier, en röst, inget undantag för arab eller kurd, och inget undantag för kvinna eller man. Så den stora demokratin USA, ville stoppa demokratin medan en av de största ledarna för shiaislam, krävde demokratiska rättigheter.

gaza1_57366dBarn under massakern i Gaza. Begånget av en ”demokrati”. Barnets fel är att dess föräldrar hade valt fel parti.

I demokratins namn inskränkar och bekämpar man muslimerna. Medan man förbjuder minareter i Schweiz, förbjuder man slöjan på unga flickor i Frankrike, samtidigt går USA och deras allierade och bombar muslimer i Afghanistan och Irak. Nu har man utvidgat attackerna till Pakistan. Samtidigt går Israel och ockuperar mera mark, slänger ut mera palestinier och utnyttjar kaoset ute i världen för att starta anfall mot Gaza, som vi såg i början av året. Kriget mot islam går på alla fronter.

I USA har man stängt ner otaliga organisationer och fryst deras tillgångar, deras brott var att de skickade några få miljoner till behövande i de muslimska länderna, samtidigt skickar USA miljarder till Israels ockupation. Moskéer i Europa brinner, när tyska nazister försökte bränna ner en synagoga i norra Tyskland, gick tyskarna man ur huse för att protestera mot den ökande antisemitismen, hur ofta har vi sett liknande tendenser gällande den ökande islamofobin? I demokratins och yttrandefrihetens namn angriper man den heliga Koranen och Profeten Muhammed, angrepp som man vet kommer irritera och provocera muslimerna. Demokratin har blivit en slampa som går västs ärenden för att styra, angripa och härska över muslimerna.

När Hamas vann valen i Gaza ville ingen erkänna dem, ändå var valen demokratiska enligt alla oberoende bedömare. På samma sätt var det när Algeriet höll val några år sedan, då vann FIS, det islamiska partiet. Väst gav den kalla skuldran till de muslimer som bad om hjälp att ställa regeringen till svars för att de vägrade ge makten till muslimerna. Ett inbördeskrig var resultatet efter stölden av folkets röst. Listan kan göras lång på de brott som begåtts i demokratins namn, så länge muslimer inte vinner valen, så är väst på drivande och kräver att man ska ha demokrati i mellanöstern, en demokrati som skapats med vapen som i länder som Irak och Afghanistan, visar sig inte fungera. I båda de här länderna ökar korruptionen och förtrycket av oliktänkande är stort.

Priset gazaborna fick betala för att de inte lydde väst och valde ”fel” parti, var ett embargo av deras område, ett område som knappt får in några mediciner, byggmaterial eller mat. Så västs version av demokrati är kravfylld. Så rösta som väst vill, or else..

Så väst använder sig av demokrati för att bekämpa muslimerna. En muslim kan däremot inte använda sig av sina demokratiska rättigheter när denne kräver minareter, slöja eller rätten att tala ut om vad han eller hon behöver. Vi har ju ofta sett hur muslimer som ”ställer krav” anses vara en börda här i Sverige. Man menar att muslimerna kan packa sina väskor och åka härifrån om det inte passar dem. Alla får och kan ställa krav, så länge de inte bekänner sig till islam. Ja demokratin i ett nötskal när det gäller muslimens rättigheter.

16 Comments

 1. Roger S.
  Roger S. 11 december 2009

  Eftersom du inte ens vet vad demokrati är din lille pedofilvurmare.Så bör du inte ens uttala dig. Ställ dig istället frågan hur många muslimer som dött och fortfarande dör pga islam. Helt utan inblandning från Väst eller ngn demokrati

 2. thomass
  thomass 13 december 2009

  Att Israel och Palestina för krig är inte demokratins fel. Det är inte det faktum att Israel är en typ av demokrati som gör att de bråkar. De bråkar trots att Israel är en demokrati.

  Du är helt fel ute i din analys av orsakssamband. Demokrati för inte krig. Stater för krig. Ibland är det demokratiska stater som för krig. Vad du lätt kan konstatera dock är att demokratiska stater ALDRIG för krig med varandra.

  Däremot har demokratiska stater ofta för krig mot diktaturer. Däribland Irak, Nazistyskland, Afghanistan, vietnam mfl.

  Du försöker skylla krigen på demokratin, det är helt fel. Det verkar som du är ute efter att smutskasta demokratin i sig? Vad är du ute efter? De genomkorrupta regimer som existerar i den muslimska världen? Eller kanske en Kalif?

  Som Winston Churchill sade (fritt översatt): ”Demokrati är ett jäkla system, med det är det bästa vi har”.

  Skulle du heller leva under Irans präster? Eller Afghanistans Mullor? Eller Malaysias genomkorrupta ”demokrati” där samma människor delar på makten år efter år och valet är givet på förhand?

  ”I demokratins och yttrandefrihetens namn angriper man den heliga Koranen och Profeten Muhammed, angrepp som man vet kommer irritera och provocera muslimerna.”

  Helt riktigt! Samma öde har kristendomen fått. Bilder på Jesus som homosexuell omgiven av nakna karlar. Många fler exempel finns. Man får provocera, man får förolämpa och man får kränka i västvärldens demokratier. Punkt!

  Vill du leva i ett demokratisk system med yttrandefrihet så skall och måste du tolerera att människor behandlar Islam på samma sätt som Kristendomen.

  Islam är en tanke. En livsåskådning. Precis kommunism, liberalism eller andra tankar får den kritiseras.

  Du gillar uppenbarligen inte det demokrati står för. Vilket land i världen anser du har ett bättre system?

  Är inte det bästa om varje människa kan bo under det system de gillar bäst? Gillar man USAs system flyttar man dig, gillar man Nordkorea flyttar man dit, gillar man Sverige flyttar man hit? Vore inte det det bästa? Då skulle man ju maximera lyckan i världen. Jag bor kvar här i Sverige och kritiserar Islam så mycket jag vill, du flyttar till…ja, vilket land är det som du har som förebild?

 3. Bahlool
  Bahlool 13 december 2009

  Att Israel och Palestina för krig är inte demokratins fel. Det är inte det faktum att Israel är en typ av demokrati som gör att de bråkar. De bråkar trots att Israel är en demokrati.

  Du är helt fel ute i din analys av orsakssamband. Demokrati för inte krig. Stater för krig. Ibland är det demokratiska stater som för krig. Vad du lätt kan konstatera dock är att demokratiska stater ALDRIG för krig med varandra.

  Däremot har demokratiska stater ofta för krig mot diktaturer. Däribland Irak, Nazistyskland, Afghanistan, vietnam mfl.

  Så det ska ursäkta tendesen att demokratier tar sig rätten att härska över, ockupera och starta krig mot icke demokratier? Att starta krig är fel, att ursäkta det med att vi är demokratier och de är onda diktaturer funkar inte. Israel anses av dess vänner att vara den enda demokratin, den enda demokratin i mellanöstern som startar krig, är en apartheidstat och förtrycker palestinierna.

  Du försöker skylla krigen på demokratin, det är helt fel. Det verkar som du är ute efter att smutskasta demokratin i sig? Vad är du ute efter? De genomkorrupta regimer som existerar i den muslimska världen? Eller kanske en Kalif?

  Som Winston Churchill sade (fritt översatt): ”Demokrati är ett jäkla system, med det är det bästa vi har”.

  Skulle du heller leva under Irans präster? Eller Afghanistans Mullor? Eller Malaysias genomkorrupta ”demokrati” där samma människor delar på makten år efter år och valet är givet på förhand?

  De här såkallade demokraterina är bara demokratier till namnet, de lider av hyckleri och de beter sig enbart demokratiska när det passar dem, de är inte ett dugg bättre än icke demokratiska stater. jag behöver inte smutskasta dem, de smutskastar sig själva genom sitt hyckleri. Så bara för att jag är emot hyckleri bland demokratierna, så måste jag vara för en kalif eller korruption i den islamska världen? Du förenklar..jag har ofta skrivit om mellanöstern och korruptionen så jag kan knappast vara för dem. Jag är dock i en rätt bra sits, jag kan sitta och döma dem och kritisera dem.

  Winzton Churchill var just en av de personer jag avskyr mest, han ansåg muslimerna och irakierna dås ärskilt, för att vara vildar som det var ok att gasa på 20 talet..sådana människor hyllar du och andra västerlänningar, han är för oss som hitler var för europa.
  Så jag har väl rätten att kritisera denna frihet ädr du får förolämpa? Du får inte ens bränna en flagga i många länder, så en flagga är mera värd än folks religion..du är rolig..du får inte ifrågasätta holocaust i vissa länder, det visar även där vilken hyckleri som finns i din ”demokrati” punkt slut!
  Du ger mig bara bevis för den hyckleri som finns bland demokratins förkämpar..du får tala illa om muslimer, om islam, men fy fan om du talar illa om judar, holocaust eller om en sketen flagga lol..

  Kritik och hån eller häckel är två skilda saker..

  Finns inget system i världen som jag gillar.

  Så du menar folk ska flytta fritt? menar du verkligen att de som bor i Afrika och vill leva i Sverige, bara kan packa och flytta hit? Lol..bättre kan du 😉
  Så du menar för att jag ska få bo här, ska jag inte få kritisera? Där, ännu mera hyckleri..så du har friheten att klaga på andra, men ingen här har rätten att klaga på dig eller Sverige? wow..yttrandefrihet my ass 😉

 4. Roger S.
  Roger S. 13 december 2009

  ohh den store tänkaren. Hur har du mental närvaro att komma med så djupa saker. Trodde all din tid gick åt att leta bögar på Tv. Tänk att du får den rätten tack vare att du lever i en demokrati. Visst är det kul

  OCh hyckleri, jag vet inte vem som hycklar mest. Du med en religion som fördömer homosexuella, men ser dom överallt. Eller Väst ledare som vill stoppa en ide som bygger på ideer från en pedofils hjärna.

  Som vanligt så vrider du runt saker till absturdum. Hurra för dig. Det måste vara de inavlade generna i dig som ställer till det så.

  opps. detta är nog ett inlägg du kan anmäla.

 5. thomass
  thomass 14 december 2009

  Du är så hatisk och kategorisk. Jag har inte sagt att du inte får säga vad du vill. Jag har sagt att ett annat samhällsystem vore att alla fick bo och leva under den typen av system som de vill. Då kan du flytta och bo i ett system du gillar, istället för att behöva hata det system som du bor i. Men du gillar inget vad jag förstår, du bara hatar. Är det så du tolkar Islam? Är det en hatets religion?

  Du hatar alla system, och när jag föreslår ett nytt samhällssystem, så anklagar du mig för hyckleri?

  Svaret på din fråga är: Ja, ett annat samhällssystem än det vi har idag vore att alla fick flytta som de ville. Oavsett hudfärg så skulle människor få flytta vart de vill. Det enda som skulle vara avgörande är att de bor i den typ av system de gillar, kommunism, liberalism, Islam, konservatism etc.

  Du blandar åter ihop saker. Vem har sagt att ett land är perfekt bara för att det är en demokrati? Om du slutar att hata Winston Churchill och lyssnar på vad han säger så kan du faktiskt lära dig något, även av honom…

  Vi i världens demokratier hävdar inte våra länder är perfekta. Givetvis begår även länder som är demokratier misstag. Men om du istället för att leva i Sverige hade levt kvar i Saddams Irak så hade du förmodligen inte levt idag om du hade denna blogg. I en demokrati som Sverige kan du spy ut ditt hat mot allt och alla. Inte rör dig för det. Däremot kommer somliga som jag och argumenterar emot, precis som vi har rätt till.

  Att det förs krig är alltså INTE demokratins fel.

  Jag har inte sagt att du inte får kritisera. Men jag har rätt att kritisera ditt kritiserande, eller hur? Inget hyckleri alls. Du kritiserar och säger att demokrati har inbyggda fel. Jag kritiserar dig för din kritik. Du ser hur underbar demokrati är!

  Jag har i Sverige rätt att kritiserar Judar och judendom precis som jag har rätt att kritisera Islam och muslimer. SÅ du har helt fel. När det gäller Tysklands lagar som förbjuder förnekande av förintelsen håller jag med dig, det är felaktiga lagar. Men….bara för att Tyskland har några felaktiga lagar så innebär inte det att ALLT i Tyskland är dåligt. Du måste lära dig att skilja på äpplen och päron.

 6. Bahlool
  Bahlool 14 december 2009

  Du är så hatisk och kategorisk. Jag har inte sagt att du inte får säga vad du vill. Jag har sagt att ett annat samhällsystem vore att alla fick bo och leva under den typen av system som de vill. Då kan du flytta och bo i ett system du gillar, istället för att behöva hata det system som du bor i. Men du gillar inget vad jag förstår, du bara hatar. Är det så du tolkar Islam? Är det en hatets religion?

  Jag gillar inte att du använder proxy, så du är varnad nu, fler inlägg med proxy kommer inte att tillåtas. Nej Jag är inte hatisk, jag hatar orättvisor och fattigdom, om du tycker att det är fel, får stå för dig. Jag lever inte heller efter vad du eller andra tror eller tycker om mig. Din analys av mig stämmer inte enligt mig, men jag märker att du, genom att använda felaktiga ip, försöker spela smart på min bekostnad, det funkar inte. Jag får hata, ogilla, älska eller gilla det system och de saker jag vill, det är det som visar på det hyckleri du lever efter, passar det inte så åk här ifrån, det är ditt och andra ignoranta människoras svar på all kritik. Skrämmande, din tolkning av islam tyder på att du är blåst, okunnig eller utan logik. Att kalla någon för hatfylld eller dennes religion för att man bevisar för dig hur korrumperad demokratin är, visar att du borde sätta dig in i retorik och i de saker man tagit upp. Bevisen är rätt uppenbara och att byta samtalsämne med din analys av mig eller islam leder ignenvart

  Du hatar alla system, och när jag föreslår ett nytt samhällssystem, så anklagar du mig för hyckleri?

  Svaret på din fråga är: Ja, ett annat samhällssystem än det vi har idag vore att alla fick flytta som de ville. Oavsett hudfärg så skulle människor få flytta vart de vill. Det enda som skulle vara avgörande är att de bor i den typ av system de gillar, kommunism, liberalism, Islam, konservatism etc.

  Enda jag hör är bla bla bla..jag hatar inte alla system, jag kritiserar alla system. Det är skillnad. för att belysa hur depraverad din analys är, om det inte finns något system som passar en person? VAd skulle hända om 40 miljoner vill elva just i Sverige? Jag tror att du är ute och cyklar och inte har mognat i din ”tankeprocess”.

  Du blandar åter ihop saker. Vem har sagt att ett land är perfekt bara för att det är en demokrati? Om du slutar att hata Winston Churchill och lyssnar på vad han säger så kan du faktiskt lära dig något, även av honom…

  Vi i världens demokratier hävdar inte våra länder är perfekta. Givetvis begår även länder som är demokratier misstag. Men om du istället för att leva i Sverige hade levt kvar i Saddams Irak så hade du förmodligen inte levt idag om du hade denna blogg. I en demokrati som Sverige kan du spy ut ditt hat mot allt och alla. Inte rör dig för det. Däremot kommer somliga som jag och argumenterar emot, precis som vi har rätt till.

  Lol så du menar judarna ska sluta hata Hitler? Det visar på det hyckleri som utgör grundvallen för ”demokrater” som dig, ni avskyr Hitler, men när man har samma syn på as som Churchill, så blir ni irriterade. Suck och dubbelsuck. Jag lär mig inte saker av massmördare. Jag föredrar att lära mig saker av dem som gjort något bra för männsikor och inte byggt upp sina dåd grundade på vilken ras de tillhör eller vilken ras de avskyr. Churchill var en rasist, men sånt lär du inte dig i skolan eller så vill du inte lära dig det.

  Vi i världens demokratier hävdar inte våra länder är perfekta. Givetvis begår även länder som är demokratier misstag. Men om du istället för att leva i Sverige hade levt kvar i Saddams Irak så hade du förmodligen inte levt idag om du hade denna blogg. I en demokrati som Sverige kan du spy ut ditt hat mot allt och alla. Inte rör dig för det. Däremot kommer somliga som jag och argumenterar emot, precis som vi har rätt till.

  Jag hade inte lidit under Saddam om det inte varit för dina demokratiers stöd till honom, du verkar ha glömt vem som hjälpte honom angripa grannar, vem som hjälpte honom skaffa senapsgas och vem som stödde honom politiskt, just det, dina demokratier. Du får gärna öppna lite böcker om Saddams tillkomst, historia och kamp, där dina kära demokratier spelade en viktig roll i att förtrycka mellanösterns folk. jag vet att sanningen är svår att svälja, men demokratier lider av hyckleri, och du stödjer dessa genom att tro att du kan tala om för mig vad jag skulle ha gjort och inte gjort om jag bott i ett annat land.
  Fel jag kan inte spy ut mitt hat mot allt och alla, det finns lagar som stoppar mig från att göra det. så nu måste du lära dig lite mera om svensk lagstiftning?

  Jo det är vissa demokratiers fel att krig förs, eller menar du att Israel varit angripen och därför slaktade de männsikor i Gaza? Vadå hade Irak startat krig mot USA, och det var därför de anföll Irak? Vad har Iran gjort för att bli hotat? Människor dör, fängslas och torteras i dina demokratiers namn.

  Jag har inte sagt att du inte får kritisera. Men jag har rätt att kritisera ditt kritiserande, eller hur? Inget hyckleri alls. Du kritiserar och säger att demokrati har inbyggda fel. Jag kritiserar dig för din kritik. Du ser hur underbar demokrati är!

  Jag har i Sverige rätt att kritiserar Judar och judendom precis som jag har rätt att kritisera Islam och muslimer. SÅ du har helt fel. När det gäller Tysklands lagar som förbjuder förnekande av förintelsen håller jag med dig, det är felaktiga lagar. Men….bara för att Tyskland har några felaktiga lagar så innebär inte det att ALLT i Tyskland är dåligt. Du måste lära dig att skilja på äpplen och päron.

  Suck, alltså jag vet inte ens varför jag försöker..du måste vara en otroligt ointelligent människa. Jag brukar ha mycket tålamod, men just med dig verkar något vara riktigt riktigt fel. Du får kritisera, men det du ber mig om är att flytta härifrån för att jag kritiserar staten, demokratin eller värderingarna..alltså du ser inte ens hur blåst dina argument är lol..Du får gärna kritisera mig, jag har dussintals som kritiserar mig på daglig basis, men inte många som kräver att jag ska flytta härifrån för att jag yttrar mig på ett annat sätt än det de är vana vid eller än det de gillar 😉

  Försök du rita liknande bilder som karikatyrerna över Muhammed eller hundrondellen men föreställande judar, så lovar jag dig att du kommer ångra den dagen du blev född. Jyllandspostens karikayrer var rasistiska och sverige hängde med på att sprida dem, när Iran erbjöd att ge dem liknande, men antisemitiska riktningar, då sa man först ja och sen ändrade man sig..som sagt hyckleri..Muslimer och islam är lätta offer. Jag säger inte att allt i Tyskland är fel, jag visar dig på hyckleri i demokratierna. jag säger inte att de har fel i allt eller att de är ruttna eller att de är dåliga. Jag visar bara på den dubbelmoral som återfinns i demokratierna. Att du inte ser det eller vill erkänna det beror inte på mig eller på att de inte finns utan på dig och din tankeverksamhet.

  Som sagt, använd riktiga ip tack hej hej

 7. thomass
  thomass 14 december 2009

  Bahlool, nu är det så att jag bor och arbetar i Kina. Jag bor i Shanghai, men just nu är jag i Tainan i Taiwan. Så det är inget fel på mina ipadresser. Klockan är nu 22.20. Jag åt dumplings till middag. Sen undrar jag…Varför är du överhuvudtaget intresserad av min IP-adress?

  Om jag ger dig en pistol så kan du välja att öva tävlingskytte med den, eller använda den för att mörda folk. En kniv kan användas för att skära bröd eller skära halsen av folk. Vems fel är det om knivbäraren skär halsen av folk istället för att skära bröd? En försvarsmakt kan användas för att försvara sig med, eller den kan användas för att angripa grannar.

  Saddam valde att angripa sina grannar. Saddam valde att skära halsen av folk, Saddam valde att vända försvarsmakten mot sitt eget folk. Han fattade sina egna beslut.

  Jag är väl medveten om Churchills roll i historien. Återigen, du verkar vara väldigt upptagen med att tycka illa om folk. Även Hitler gjorde bra saker. Saddam gjorde bra saker. USA gör bra saker. Du kan hitta bra och dåligt i allt. Jag vägrar att se världen i svart eller vitt, världen är grå.

  Du skriver: ”Jag brukar ha mycket tålamod, men just med dig verkar något vara riktigt riktigt fel. Du får kritisera, men det du ber mig om är att flytta härifrån för att jag kritiserar staten, demokratin eller värderingarna”.

  Jag har inte någonstans bett dig flytta. Jag har föreslagit en annan samhällsordning, en ordning som skulle ge dig MÖJLIGHETEN att flytta. Jämte alla andra människor på jorden inkluderat mig själv. En ordning där människor skulle ha rätt att flytta till ett land där de har den typen av system som de vill leva i.

  Du skriver: ”VAd skulle hända om 40 miljoner vill elva just i Sverige?”

  Vem har sagt att man måste bo i Sverige för att ha ett samhällsystem som det vi har i Sverige? Om världen skulle organiseras på detta sätt skulle man givetvis få utvidga territoriet för de områden som väljer populära system. Det är fullt möjligt för vilken geografisk region som helst att anta ett system som det i Sverige. Jag tycker du är lite begränsad i dina referensramar. Nåväl, detta är som sagt bara ett förslag på ett annat samhällssystem. Du gillar ju uppenbarligen inte dagens system så jag tänkte du eventuellt skulle tycka detta förslag var mer attraktivt.

  Du har dessutom inte svarat på min fråga. Bara fortsatt med ditt ogillande. Jag är faktiskt ärligt nyfiken på hur det samhälle som du vill bo i skulle se ut, enligt dig om du fick välja. Du har väl någon tanke kring detta, eller?

  När det gäller min intelligens så har jag testat den. Jag tillhör de övre 2% av mänskligheten. Så jag tror den borde räcka för denna diskussion med dig…. Jag talar 4 språk, håller på och lär mig ett femte, jag reser Asien runt och gör affärer på hög nivå.

  Du skriver: ”Försök du rita liknande bilder som karikatyrerna över Muhammed eller hundrondellen men föreställande judar, så lovar jag dig att du kommer ångra den dagen du blev född.”

  Judar blir inte sällan karikerade och är i vissa folklager (nynazister) hatade och baktalade. Jag har hittills inte hört om ett enda mord utfört av judar i modern tid i en västerländsk demokrati mot dessa människor utförd av judar. Jag vet att det förekom i efterdyningarna av WW2.

  Människor har däremot utför otaliga både mord mot enskilda människor samt massmord i Islams namn. Detta är ett faktum och det vet du också.

  Du anklagar ju demokratin för de missgrepp som utförts av människor inom dessa system. Jag hävdar att mörda människor är mot det demokratiska systemet. De har alltså utfört illdåd TROTS demokratin, inte på grund av den. Förstår du skillnaden.

  Med ditt resonemang skall jag anklaga alla muslimer för missdåd utförda av några få? Massmorden 911 eller massmorden i tågen i Madrid, eller på bussarna i GP. Var de alla Islams fel? Är det Islam det är fel på när dessa terrordåd utförs, eller är det fel på människorna som utför dem?

  Kan du se och förstå liknelsen med demokrati? Jag tror inte du skulle anse det vara Islam fel att vissa utför terrordåd. De utför det TROTS Islam. Inte på grund av. Eller?

  Jag stöder personligen inte Israels politik. Jag tycker de har fel i mycket. Men…palestinierna är inte precis trevliga att ha att göra med de heller. Enda skillnaden jag ser är att judarna har fler vapen. Om Palestinierna haft flest vapen hade de förtryckt judarna.

  Står det inte i koranen att man skall behandla icke muslimer annorlunda? Att det är ok att lura icke muslimer i affärer? Att icke muslimer skall betala en extra skatt om de bor i ett muslimsk land? Det sistnämnda praktiseras dessutom aktiv i fler länder, däribland Malysia.

  Tänk om Sverige hade sagt att alla judar var tvungna att betala mer skatt enbart för att de är judar? Tänk om muslimer var tvungna att betala extra skatt enbart för att de var muslimer.

  Skulle du inte kalla Sverige och det svenska systemet rasistiskt då?

  Om du under dessa omständigheter skulle kalla Sverige rasistiskt så är Islam en rasistisk religion eftersom det står väldigt tydligt i koranen att det är på detta sätt man skall behandla icke muslimer.

  Är det konstigt om många människor i Sverige är rädda för Islams inmarsch i samhället och vill stoppa den?

 8. Bahlool
  Bahlool 14 december 2009

  Bahlool, nu är det så att jag bor och arbetar i Kina. Jag bor i Shanghai, men just nu är jag i Tainan i Taiwan. Så det är inget fel på mina ipadresser. Klockan är nu 22.20. Jag åt dumplings till middag. Sen undrar jag…Varför är du överhuvudtaget intresserad av min IP-adress?

  Om jag ger dig en pistol så kan du välja att öva tävlingskytte med den, eller använda den för att mörda folk. En kniv kan användas för att skära bröd eller skära halsen av folk. Vems fel är det om knivbäraren skär halsen av folk istället för att skära bröd? En försvarsmakt kan användas för att försvara sig med, eller den kan användas för att angripa grannar.

  Saddam valde att angripa sina grannar. Saddam valde att skära halsen av folk, Saddam valde att vända försvarsmakten mot sitt eget folk. Han fattade sina egna beslut.

  Min blogg, många ogillar anonyma personer eller personer som använder internet för att vilseleda och luras. Proxy är inte tillåtet hos mig.
  Enligt din logik så borde man även tillåta folk köpa vapen fritt, som man gör i USA, där brukar man ju säga, pistolen dödar inte folk utan det är personen som har pistolen..
  Saddam stöddes aktivt, inte bara sålde man saker till honom, utan han fick information om fienden, han fick ekonomiska lån, han fick köpa vapen även när han var aggressorn, han fick se hur väst hotade IRan att gå med på vapenvila osv..Samtidigt vägrade man sälja vapen till Iran, man hotade Iran, man varnade Iran, offret blev till förövaren.
  Det är så dina kära demokratier funkar, du bevisar bara min tes om att det ät är mycket hyckleri. Varför tror du att Israel kommer undan med skit ingen annan kommer undan med? Det är för att de är 1 en demokrati och 2 de har stora vänner i väst, demokratiska stater som stödjer Israels ockupation och aggression.

  Jag är väl medveten om Churchills roll i historien. Återigen, du verkar vara väldigt upptagen med att tycka illa om folk. Även Hitler gjorde bra saker. Saddam gjorde bra saker. USA gör bra saker. Du kan hitta bra och dåligt i allt. Jag vägrar att se världen i svart eller vitt, världen är grå.

  Du skriver: ”Jag brukar ha mycket tålamod, men just med dig verkar något vara riktigt riktigt fel. Du får kritisera, men det du ber mig om är att flytta härifrån för att jag kritiserar staten, demokratin eller värderingarna”.

  Jag har inte någonstans bett dig flytta. Jag har föreslagit en annan samhällsordning, en ordning som skulle ge dig MÖJLIGHETEN att flytta. Jämte alla andra människor på jorden inkluderat mig själv. En ordning där människor skulle ha rätt att flytta till ett land där de har den typen av system som de vill leva i.

  Nah du ser saker som svarta och vita, en svensk politiker vågade säga att hitler även gjorde bra saker, han fick be om ursäkt och skälldes ut i det offentliga för sitt uttalande..

  Du har dessutom inte svarat på min fråga. Bara fortsatt med ditt ogillande. Jag är faktiskt ärligt nyfiken på hur det samhälle som du vill bo i skulle se ut, enligt dig om du fick välja. Du har väl någon tanke kring detta, eller?

  När det gäller min intelligens så har jag testat den. Jag tillhör de övre 2% av mänskligheten. Så jag tror den borde räcka för denna diskussion med dig…. Jag talar 4 språk, håller på och lär mig ett femte, jag reser Asien runt och gör affärer på hög nivå.

  Du skriver: ”Försök du rita liknande bilder som karikatyrerna över Muhammed eller hundrondellen men föreställande judar, så lovar jag dig att du kommer ångra den dagen du blev född.”
  Judar blir inte sällan karikerade och är i vissa folklager (nynazister) hatade och baktalade. Jag har hittills inte hört om ett enda mord utfört av judar i modern tid i en västerländsk demokrati mot dessa människor utförd av judar. Jag vet att det förekom i efterdyningarna av WW2.

  Människor har däremot utför otaliga både mord mot enskilda människor samt massmord i Islams namn. Detta är ett faktum och det vet du också.

  Det är en svår fråga. På vilket sätt menar du? Poitiskt? religiöst? samhällets värderingar? Jag vill bo i ett samhälle som är en mellanting av Sverige och Iran. Mindre materialism och sexbesatthet, mera frihet än i Iran. Varför är du intresserad av det?
  Många intelligenta människor har något fel som leder till att de visar sig vara blåsta/dumma. Jag talar 5 språk, betyder det att jag är smartare än dig då eller? 😉

  Inte mördade kanske, men vi såg vad som hände med den utställning av en jude, som gjorts i stockholm och som förstördes av Israels ambassadör, vi hör ju hur folk är så skraja för att bli kallade antisemiter, att de inte vågar ifrågasätta Israel. Europas lagar visar hur skyddade judarna är mot alla slags angrepp/kritik. Som sagt, du kanske inte blir mördad (det var inte det vi talade om) men du kommer hamna i så stort blåsväder, för att du ritade på ett liknande sätt som man gjort mot islam och Profeten Muhammed. Hyckleri 🙂
  Sen är frågan om du ser det här eller vägrar se det.

  Människor har däremot utför otaliga både mord mot enskilda människor samt massmord i Islams namn. Detta är ett faktum och det vet du också.
  Du anklagar ju demokratin för de missgrepp som utförts av människor inom dessa system. Jag hävdar att mörda människor är mot det demokratiska systemet. De har alltså utfört illdåd TROTS demokratin, inte på grund av den. Förstår du skillnaden.

  Bush och USa har mördat många i demokratins namn. Israel har mördat tiotusentals i judendomens namn, man kan använda alla tanke idéer till något negativt.
  Samma sak gäller islam, man utför dessa illdåd trots islam inte på grund av den. Jag säger inte att demokrati i sig är dålig, men de system och de stater som kallar sig demokratiska idag är fyllda av hyckleri när det gäller bedömning av andra kulturer och andra system.
  I USA röstar runt 50%..det är alltså en stat som styrs av 50% av befolkningen..om ens det.
  Vi ser hur korrupta demokratiska regeringar är, Italien? Indien? Tittar man på folkomrsötningen i Irland om EUs nya grundlag, när folket valde nej, gjorde man om valet 1 år senare, pumpade in en massa pengar och såg till att folket röstade på rätt sida den här gången..du får gärna ha en annan åsikt, men passar det inte eller hålelr du inte med, så ska du bort (som du ju insinuerade)

  Med ditt resonemang skall jag anklaga alla muslimer för missdåd utförda av några få? Massmorden 911 eller massmorden i tågen i Madrid, eller på bussarna i GP. Var de alla Islams fel? Är det Islam det är fel på när dessa terrordåd utförs, eller är det fel på människorna som utför dem?

  Kan du se och förstå liknelsen med demokrati? Jag tror inte du skulle anse det vara Islam fel att vissa utför terrordåd. De utför det TROTS Islam. Inte på grund av. Eller?

  Görs ju redan lol.varför torr du att islamfobin ökar så mkt? men vart har du hittat hyckleri i islam? Jag skrev ingenstans att just demokrati är ett dåligt system utan att demokratiska stater är fyllda av hyckleri. Själva ideen är bra, men det utnyttjas idag för att utnyttja fattiga länder och att styra massorna.

  Jag stöder personligen inte Israels politik. Jag tycker de har fel i mycket. Men…palestinierna är inte precis trevliga att ha att göra med de heller. Enda skillnaden jag ser är att judarna har fler vapen. Om Palestinierna haft flest vapen hade de förtryckt judarna.
  Står det inte i koranen att man skall behandla icke muslimer annorlunda? Att det är ok att lura icke muslimer i affärer? Att icke muslimer skall betala en extra skatt om de bor i ett muslimsk land? Det sistnämnda praktiseras dessutom aktiv i fler länder, däribland Malysia.

  Japp araberna skulle nog inte vara mkt bättre, idag, men tittar du 100 år sedan eller tidigare så levde judarna relativt väl bland muslimerna, till skillnad mot Europa.
  Nope, det är något som står i gamla testamentet, islam är rätt klart på att du inte får lura eller bedra ickemuslimer. Ickemuslimer fick betala en speciell skatt i de muslimska områdena, de slapp då att delta i armeen, de slapp betala khums, zakat och andra skatter som muslimer måste betala..jag tycker inte det är något konstigt, eftersom vi även här i Sverige har en viss skatt för vissa grupper (rika, ju mera du tjänar desto mera betalar du, skatter på egendom, olika skatteskalor på mat, tidningar och vanliga produkter i form av olika momssatser)

  Tänk om Sverige hade sagt att alla judar var tvungna att betala mer skatt enbart för att de är judar? Tänk om muslimer var tvungna att betala extra skatt enbart för att de var muslimer.

  Skulle du inte kalla Sverige och det svenska systemet rasistiskt då?

  Om du under dessa omständigheter skulle kalla Sverige rasistiskt så är Islam en rasistisk religion eftersom det står väldigt tydligt i koranen att det är på detta sätt man skall behandla icke muslimer.

  Är det konstigt om många människor i Sverige är rädda för Islams inmarsch i samhället och vill stoppa den?

  Jo det är väl rasistiskt, men det här systemet är gammalt, jag känner inte till något land som använder det sig av det idag..du hävdar malaysia, jag blir glad om du har källa till det här.
  Att man är rädd är en sak, i gamla testamentet står det mkt hemskare saker..där står det att du ska ta ränta av ickejudar men inte av judar för så kontrollerar du dem osv..betyder det att vi ska vara rädda för judar?

 9. thomass
  thomass 16 december 2009

  Du skriver: ”Enligt din logik så borde man även tillåta folk köpa vapen fritt, som man gör i USA, där brukar man ju säga, pistolen dödar inte folk utan det är personen som har pistolen..”

  Helt korrekt, det är det jag säger. Faktum är att vi har fler vapen per person i Sverige än de har i USA. Men vi har en bråkdels så mycket våldsbrott med skjutvapen inblandade.

  Kan du förneka sanningen i detta? Sverige har en försvarsmakt. Vi har modernare och effektivare vapen än Saddam hade. Vi använder den INTE för att skjuta på vår egen befolkning. Saddam hade sitt fria val att mörda eller inte mörda människorna i Halabja. Det var inte USA eller någon annan som tvingade honom till det. Det var heller ingen västmakt som tvingade Saddam att anfalla Iran. Ayatholla Kohmeini lurade sitt folk. Han utförde massakrer på oliktänkande. Varför skulle väst stödja en genom-ond och korrupt regim?

  Du skriver: ”Samtidigt vägrade man sälja vapen till Iran, man hotade Iran, man varnade Iran,…”

  Och vad förväntar du dig? Ayatollan spyr ut sitt hat mot västvärlden, kidnappar ambassadpersonal, hatar västliga värderingar och spyr ut denna galla vid alla tillfället möjligt. Och sedan tycker du att väst skall stödja honom? Vakna upp är du snäll, bara för att man är en demokrati behöver man inte vara naiv. Varför stödja den som säger att han vill förinta dig?

  Om ett muslimsk land vill få stöd från väst får de faktiskt visa att de förtjänar det. Förtjänar stöd gör man INTE om man ideligen predikar västlandets snaraste undergång!

  Du skriver: ”Det är så dina kära demokratier funkar,..”

  Återigen drar du alla över en kam. Ett misstag av en demokrati så tror du att alla demokratier är dåliga. Suck och dubbelsuck. Tänk om jag gjorde detsamma med alla muslimer? En muslims är terrorist och begår illdåd, då är alla muslimer terrorister? Du beter dig lika illa själv som du anklagar din omvärld för att göra.

  Du skriver: ”Jag säger inte att demokrati i sig är dålig, …”

  Bra, nu börjar vi komma någonstans.

  Du skriver: ”men de system och de stater som kallar sig demokratiska idag är fyllda av hyckleri när det gäller bedömning av andra kulturer och andra system.”

  Detta var ett mycket luddigt uttalande. Demokratier respekterar inte diktaturer, det är korrekt. Det är dessutom bra. Målet är att alla länder i världen skall bli ekonomiskt liberala demokratier, anser jag.

  Varför då frågar du? Aldrig någonsin i världshistorien har människor lyckats skapa lika stor välstånd och personlig frihet som i just liberala demokratier. Eftersom jag vill mänskligheten väl så vill jag att det bevisligen bästa systemet används.

  Sedan får de ha vilken religion de vill. Tyvärr verkar Islam mycket svårförenlig med detta system. Islam skall ju ha Kalifat, med ett väktarråd som i Iran.

  Hur är det med muslimska länder då? Motsatsen. Misär, elände, fattigdom, krig, förtryck. Märkt väl att de som mördar flest muslimer är muslimer själva.

  Den 17/10 2001 skrev Amir Taheri, iransk-muslimsk författare och journalist i Wall Street Journal Europe:

  ”Alla militärdiktaturer i världen utom en är muslimska. Av de 30 pågående konflikterna i världen så berör 28 av dem muslimska regeringar eller kontrahenter. Två tredjedelar av världens politiska fångar finns i muslimska länder och 80 procent av alla avrättningar i världen sker i muslimska länder. Muslimska skolböcker är fulla av hat och förvanskningar, och förkunnelsen i nästan vilken moské som helst, även i väst, är full av hat mot västvärlden (den västvärld vars frihet och demokrati de muslimska prästerna samtidigt utnyttjar för sina egna syften)”

  Du skriver: ”du hävdar malaysia, jag blir glad om du har källa till det här.”

  Eftersom jag bor i Asien har jag många gånger varit i Malaysia. Jag har goda vänner som är födda med malaysisk medborgarskap som vet precis hur mycket skatt de betalar. De ljuger inte för mig. I Malaysia får inte ens en ickemuslim styra bolaget, det måste sitta en muslim som VD.

  För det som står nedan får du nog blunda för att inte bli arg. Men det är bara citat jag tagit från Koranen, inget annat. Så skyll inte på budbäraren.

  Hyckleri i Islam? Skulle det vara svårt menar du?

  Islam är för religionsfrihet, men bara i en riktning: Bukhari, vol 9, bok 83, nr 1. Mörda de som vill lämna Islam.

  Muhammed och hans anhängare erövrade en stor del av världen, från Indien till Spanien med krig. Muhammed var en krigsherre. Hur många liv vilar på hans axlar?

  I Koranen står det att det inte finns några motsägelser i Koranen. Om man hittar några så är Koranen falsk. Nåväl, i avsnittet om arvegodsfördelning kan det under vissa omständigheter fördelas 11/10. Detta är en matematisk omöjlighet. Sålunda har Koranen en motsägelse i sig.
  Eftersom det bevisligen finns minst en motsägelse säger Koranen själv att den är ogiltig!

  Det finns dock massor av felaktigheter och motsägelser.

  Fredens religion och inget att vara rädd för? Vilken bortförklaring har du till följande verser:

  9:5
  Men när de fridlysta månaderna gått till ända, så döden månggudadyrkarna, varthelst I finnen dem! Gripen dem och inspärren dem och läggen eder i försåt för dem på alla möjliga ställen…
  47:4
  När I möten dem, som äro otrogna, så halshuggen dem, tills I anställt ett blodbad bland dem! Slån dem då i bojor.
  48:29
  Muhammed är Guds apostel, och de, som följa honom, äro fruktansvärda mot de otrogna, men barmhärtiga mot varandra.

  Jag kan fortsätta ösa på med motsägelser och hyckleri i Koranen och Hadit, men jag tror detta räcker långt!

 10. thomass
  thomass 16 december 2009

  Du skriver:

  ”Ickemuslimer fick betala en speciell skatt i de muslimska områdena, de slapp då att delta i armeen, de slapp betala khums, zakat och andra skatter som muslimer måste betala..”

  ”Jo det är väl rasistiskt, men det här systemet är gammalt, jag känner inte till något land som använder det sig av det idag..”

  Det spelar ju egentligen ingen roll om något land använder sig av detta (vilket minst ett land gör). Min poäng är att Islam är rasistiskt, vilket du ju i grunden verkar hålla med mig om enligt ovan.

 11. Bahlool
  Bahlool 16 december 2009

  Eh? lagar förändras och tillämpas olika från period till period, vissa lagar är evinnerliga..du får gärna ge mig källa på vilka länder som använder sig av sådana här lagar..enligt judendomen är judarna bättre än alla andra, betyder det att de är rasister? Enligt kristendomen bär kvinnorna skulden för evas synd, betyder det att vi inte tillåter kristendomen?
  Som sagt mkt märkligt resonemang. Att man har olika skatter för olika grupper är väl helt naturligt? Har inte vi olika lagar för olika grupper i samhället här? Jag tog upp det redan men du verkade inte bry dig om det 😉
  Så enligt dig är det rasistiskt av sverige att invandrare inte får rösta i valen? Är det rasistiskt att vissa får leva i flyktingförläggningar? Så nej..islam är inte rasistiskt, för rasism grundar sig ju i att göra åtskillnad på härkomst/ras. Jag tror att det är värre med minaretförbud och slöjförbud än att en grupp i samhället slipper 2-3 olika skatter och istället får betala en skatt som är mindre..Så om man ska tycka islam är rasistiskt så är det rasistiskt mot muslimerna lol

 12. Bahlool
  Bahlool 16 december 2009

  thomass
  http://www.bahlool.se/2009/10/18/spreds-islam-med-hjalp-av-svardet/
  om islam och srpridandet av våld
  frågan om arv har besvarats på islamiska sidor orkar inte ta upp det här igen, där har det förklarats och ändå fortsätter islamofoberna sprida skitsnacket..jag vet inte inläggen börjar bli för långa och tråkiga..du byter samtalsämne, tar inte till dig och försöker trötta ut mig, orka 😉
  Källa för att det finns fler vapen i Sverige än i USA?
  I USA finns det 5 vapen på varje innevånare..det är 300 miljoner ggr 5..menar du Sverige verkligen har mera vapen?

  Väst stödde, skyddade och hjälpte Saddam. Enligt din logik så kan man alltså inte anklaga någon som hjälper hamas och hizbollah och Al Qaidah..för de är lika aktiva som västvärlden och dina kära demokratier 😛

  Ditt snack om Iran visar hur bisarrt ditt tänkande är..menar du att Saddam, som även han hotade, varnade och som startade krig, var värd att stödja, men en stat som inte ville ha väst i sitt land som inte ville styras av väst, inte bör stödjas? hycklare
  Ambassaden var stället där CIA startade kuppen 53 ifrån, klart som korvaspad att man tar över den. Så du erkänner att man är en hycklare när man stödjer diktaturer, krigshetsare och har blod på händerna? Alla miljoner som dog i mellanöstern, dog pga västs demokratier..tack för att du än en gång visar det hyckleri som styr väst

  Nope du har fått det fel om kalifat..suck..anyway tack för samtalet ..runt runt runt..ignorans ignorans ignorans..

 13. thomass
  thomass 17 december 2009

  Du skriver: ”Jo det är väl rasistiskt,..”

  Sedan: ”Så om man ska tycka islam är rasistiskt så är det rasistiskt mot muslimerna ”

  Du är lika motsägelsefull som Koranen.

  Du verkar leva i förnekelse. Först inser du att det är rasism. När du sedan inser att det innebär att Islam de facto är rasistisk så börjar du svamla för att slippa hålla fast vid vad du helt logiskt först insåg.

  Du skriver: ”enligt judendomen är judarna bättre än alla andra, betyder det att de är rasister?”

  Absolut!

  Du skriver: ”Som sagt mkt märkligt resonemang.”

  Märkligt? Så då tycker du det är ok om Sverige skulle stifta lagar som tvingar på muslimer högre skatt? Det tror jag inte du skulle, du skulle skrika rasism i din blogg tills du tappade rösten. Nu hycklar du! Du griper efter halmstrån för att ”rädda” din religion.

  Du har svårt att förstå olika skeenden. Du korrelerar händelser med varandra som inte har med varandra att göra.

  Du skriver: ”Så enligt dig är det rasistiskt av sverige att invandrare inte får rösta i valen? ”

  Om de inte är svenska medborgare, svar: Nej.
  Om de är svenska medborgare, svara: Ja.

  Du skriver: ”Är det rasistiskt att vissa får leva i flyktingförläggningar?”

  Givetvis inte. Man gör ingen åtskillnad på ras, religion, kultur.

  Du skriver: ”…för rasism grundar sig ju i att göra åtskillnad på härkomst/ras. ”

  I den moderna definitionen av rasism så innebär rasism att man behandlar en grupp av människor annorlunda på grund av deras ras, kulturella hemvist, religion.

  Judar finns det av alla möjliga raser. Det var rasism att gasa Judar i WW2, eller hur?

  Islam säger att icke muslimer skall behandlas annorlunda, enbart på grund av att de inte är muslimer. Islam är sålunda rasistiskt.

  Jag märker också hur du låter bli att kommentera de bloddrypande och fruktansvärda citat ur Koranen som jag givit dig. Är du så blind för verkligheten att du hellre stoppar huvudet i sanden och blundar?

  Om Koranen säger att du inte hittar några motsägelser i Koranen, och säger att om du så gör är boken falsk, och att det sedan finns massor av motsägelser i den. Vilket innebär att Koranen själv säger att den är falsk.

  Varför väljer du att blunda för det som ligger framför din fötter?

  Du har mycket svårt att hålla isär begreppen märker jag. Jag blir ideligen tvungen att förklara för dig hur olika sammanhang hänger ihop, och inte hänger ihop.

  Jag kommer snart avsluta min argumentation med dig. Dina cirkelargument och frånvaron av logiska svar på enkla frågor samt oerhörda mängd motsägelse får mig att inse att ytterligare diskussion är meningslös.

  Jag vill dock tacka dig. Jag har lärt mig mycket om människor som dig och hur ni resonerar. Eller snarare er avsaknad av logiska resonemang. Samt hur lätt ni väljer att blunda för enkla sanningar, fruktansvärda sanningar, som är uppenbara för alla och envar om de bara vill.

  Du har fått mig att inse att det som programmet försökte visa mig är sant. Dessa företrädare för Islam vill just det som framgick i programmet. Du och en mängd andra muslimer vill samma sak. Detta har gett mig ett förnyat och förstärkt motstånd mot Islam och jag är nu om möjligt ännu mer övertygad att jag skall kämpa mot Islam för allt jag är värd.

  En rasistisk religion som vill förinta den demokrati som jag lever i och som vill ta ifrån min dotter hennes rätt till jämställdhet och ta bort många av de mänskliga rättigheterna som min förfäder har kämpat med sitt blod för att vinna. En sådan religion har ingen plats i mitt land.

 14. thomass
  thomass 17 december 2009

  Du skriver: ”frågan om arv…”

  Jag har en Koranen. Jag är läskunnig. Jag är mycket kunnig inom matematik. Jag är läskunnig, är du? Jag kan räkna kan du? Det står fel i Koranen, det är ett faktum. Hur mycket någon än försöker förklara bort det. Det står mycket tydligt att Koranen är falsk om man hittar någon motsägelse i den.

  Märk väl, detta är inte enda motsägelsen, det kryllar av dem.

  Men det är alltid roande hur mullorna försöker bortförklara än det ena än det andra. Men om du skulle prova att tänka själv? Det brukar vara en bra strategi.

  Du skriver: ”menar du att Saddam, som även han hotade, varnade och som startade krig, var värd att stödja, men en stat som inte ville ha väst i sitt land som inte ville styras av väst, inte bör stödjas?”

  Du menar alltså att väst skall stödja en nation som hatar dem? Väst skall ge vapen till den som hatar dem?

  Hade du gjort det? Om din granne säger att han hatar dig och allt som du står för, kidnappar dina vänner för att visa att han menar allvar.

  Skulle du sedan ge denna man vapen?

  Skulle inte tro det. Hur var det nu med hyckleri…..

  Om nu en annan granne, som du förvisso inte tycker om, säger att han också blir hotat och skulle kunna hjälpa dig och skydda dig mot den elaka och hotfulla och bevisligen farliga grannen, skulle du då inte försöka komma bättre överens med den grannen?

  Om dessa två sedan börjar slåss, inget du önskar givetvis, men de börjar slåss. Skulle du då inte bli rädd att den elaka grannen som hotat dig och kidnappat dina grannar kommer vinna? Om han vinner vad händer med dig då? Vem skulle du föredra att hjälpa, den som hotar ta livet av dig, eller som säger han skall hjälpa dig mot den som hotar dig?

  Kan du verkligen inte förstå detta mycket enkla sammanhang?

  Jag vet vad du skulle svara på dessa frågor, med handen på hjärtat. Du hade själv inte handlat det minsta annorlunda än USA gjorde. Vem är det som är en hycklare?

  I alla länder som man provar Islam som grund i sitt styre är det elände, fattigdom, förtryck och krig. Ingen dödar fler muslimer än muslimer själva. Islam är inte förenligt med demokrati, jämställdhet eller mänskliga rättigheter.

  Och du undrar verkar svenskar inte tycker om Islam? Det handlar inte om Islamofobi. Det handlar om insikt i vad Islam verkligen står för när man skrapat bort fernissan. Det handlar om att människor börjat sluta tro på den politiskt korrekt propagandan och börja våga se verkligheten, och ta bladet från munnen. Det är inte fobi, det är verklighetsförankrad insikt.

  Tack återigen för att du så eminent ökat min insikt i vad Islam egentligen står för och vad Muslimer som du vill göra med mitt älskade Sverige.

  Ha det bra tills vidare, jag tycker inte illa om dig som person, bara det du lurat dig själv att tro och verkar för. Vi kanske möts igen på debattens barrikader.

 15. Bahlool
  Bahlool 17 december 2009

  Du skriver: ”Jo det är väl rasistiskt,..”

  Sedan: ”Så om man ska tycka islam är rasistiskt så är det rasistiskt mot muslimerna ”

  Du är lika motsägelsefull som Koranen.

  Du verkar leva i förnekelse. Först inser du att det är rasism. När du sedan inser att det innebär att Islam de facto är rasistisk så börjar du svamla för att slippa hålla fast vid vad du helt logiskt först insåg.

  Som sagt..det har med intelligens att göra. Jag ska försöka förklara:
  Om vi utgår ifrån att islam är rasistisk, för att den främjar en grupp mot en annan, så är det för att en jude, en kristen, en ickemuslim, betalar en viss skatt (för att man inte är muslim) medan en muslim får betala 3-4 andra skatter. En av de andra skatterna är khums som är en femte del av ens inkomst under ett år. Så om islam är rasistisk och om islam främjar en grupp mot en annan, så är det att den främjar de ocketroende mot de troende.
  Vidare var det plikt på muslimerna att ställa upp för armeen, det behövde inte judar eller kristna. Så ja, du har rätt i din tes att islam är rasistisk..mot muslimerna…
  Förstår du nu eller kommer du att komma med fler anklagelser mot mig :))

  Märkligt? Så då tycker du det är ok om Sverige skulle stifta lagar som tvingar på muslimer högre skatt? Det tror jag inte du skulle, du skulle skrika rasism i din blogg tills du tappade rösten. Nu hycklar du! Du griper efter halmstrån för att ”rädda” din religion.

  Du har svårt att förstå olika skeenden. Du korrelerar händelser med varandra som inte har med varandra att göra.

  Du skriver: ”Så enligt dig är det rasistiskt av sverige att invandrare inte får rösta i valen? ”

  Om de inte är svenska medborgare, svar: Nej.
  Om de är svenska medborgare, svara: Ja.

  LOooooooooooool..men det är ju samma system som islam hade. Judarna och de andra grupperna var inte ”medborgare” i den islamiska staten. Dessa grupper hade sina egna lagsystem, sina egna ledare, sina egna religioner och var inte del av den islamiska staten..så samma logik kan användas i det fallet med sverige och meborgaskap. Att du inte ser likheter beror verkligen inte på mig eller att de inte finns.

  Du skriver: ”Är det rasistiskt att vissa får leva i flyktingförläggningar?”

  Givetvis inte. Man gör ingen åtskillnad på ras, religion, kultur.

  Vi behövde inte bo på flyktingförläggning..så enligt din logik, eftersom vi behandlades bättre, då är Sverige rasistiskt mot resterande flyktingar 😉

  Jag märker också hur du låter bli att kommentera de bloddrypande och fruktansvärda citat ur Koranen som jag givit dig. Är du så blind för verkligheten att du hellre stoppar huvudet i sanden och blundar?

  Om Koranen säger att du inte hittar några motsägelser i Koranen, och säger att om du så gör är boken falsk, och att det sedan finns massor av motsägelser i den. Vilket innebär att Koranen själv säger att den är falsk.

  Det är pga enkla saker.
  1. Jag gillar inte långa kommentarer
  2. jag gillar inte att gå runt runt runt
  3. Även om jag svarat på dem hade vi bara gått ännu längre och skrivit ännu längre inlägg..vi har redan för länge sedan kommit bort från samtalsämnet¨
  4. Inget man getr dig, logik eller bevis, tar du till dig..så varför ens diskutera?
  5. Du har rätt jag flyr undan din otroliga insatthet och logik :PP

  Om Koranen säger att du inte hittar några motsägelser i Koranen, och säger att om du så gör är boken falsk, och att det sedan finns massor av motsägelser i den. Vilket innebär att Koranen själv säger att den är falsk.

  Varför väljer du att blunda för det som ligger framför din fötter?

  Du har mycket svårt att hålla isär begreppen märker jag. Jag blir ideligen tvungen att förklara för dig hur olika sammanhang hänger ihop, och inte hänger ihop.

  Man hittar vad man vill..du hittar blodsdrypande jag hittar fred, frihet och logik. Du får förklara vad du vill men jag har redan kommit fram till att logik inte hjälper i vår diskussion, du är inte kapabel att ta till dig den. Du kom in i min blogg med ett uppsåt och med ett hat för islam, inget man säger kommer ändra på den bilden, så vad är din poäng, vad är det du vill?

  Jag kommer snart avsluta min argumentation med dig. Dina cirkelargument och frånvaron av logiska svar på enkla frågor samt oerhörda mängd motsägelse får mig att inse att ytterligare diskussion är meningslös.

  Jag vill dock tacka dig. Jag har lärt mig mycket om människor som dig och hur ni resonerar. Eller snarare er avsaknad av logiska resonemang. Samt hur lätt ni väljer att blunda för enkla sanningar, fruktansvärda sanningar, som är uppenbara för alla och envar om de bara vill.

  Det samma…det är verkligen hemskt att männsikor med låg intellekt/intelligens, anser sig vara smarta, men det är den värld vi lever i..

  Du har fått mig att inse att det som programmet försökte visa mig är sant. Dessa företrädare för Islam vill just det som framgick i programmet. Du och en mängd andra muslimer vill samma sak. Detta har gett mig ett förnyat och förstärkt motstånd mot Islam och jag är nu om möjligt ännu mer övertygad att jag skall kämpa mot Islam för allt jag är värd.

  En rasistisk religion som vill förinta den demokrati som jag lever i och som vill ta ifrån min dotter hennes rätt till jämställdhet och ta bort många av de mänskliga rättigheterna som min förfäder har kämpat med sitt blod för att vinna. En sådan religion har ingen plats i mitt land.

  Så hur ska du kämpa mot denna religion..du undvek den frågan tidigare 😉
  Kom igen..du behöver inte dölja eller vara rädd..hur ska du bekämpa den så att den inte har plats i ”ditt” land?

 16. Bahlool
  Bahlool 17 december 2009

  Du skriver: ”frågan om arv…”

  Jag har en Koranen. Jag är läskunnig. Jag är mycket kunnig inom matematik. Jag är läskunnig, är du? Jag kan räkna kan du? Det står fel i Koranen, det är ett faktum. Hur mycket någon än försöker förklara bort det. Det står mycket tydligt att Koranen är falsk om man hittar någon motsägelse i den.

  Märk väl, detta är inte enda motsägelsen, det kryllar av dem.

  Men det är alltid roande hur mullorna försöker bortförklara än det ena än det andra. Men om du skulle prova att tänka själv? Det brukar vara en bra strategi.

  besvarad, förklarad och att gå runt runt funkar inte. Jag kom redan fram till att du inte är smart, att du skulle tänka till och hitta något jag eller andra inte hittat, är bara befängt..

  Du skriver: ”menar du att Saddam, som även han hotade, varnade och som startade krig, var värd att stödja, men en stat som inte ville ha väst i sitt land som inte ville styras av väst, inte bör stödjas?”

  Du menar alltså att väst skall stödja en nation som hatar dem? Väst skall ge vapen till den som hatar dem?

  Hade du gjort det? Om din granne säger att han hatar dig och allt som du står för, kidnappar dina vänner för att visa att han menar allvar.

  Skulle du sedan ge denna man vapen?

  Skulle inte tro det. Hur var det nu med hyckleri…..

  Judarna anser att ifckejudar inte är värda något, de utnyttjar väst, väst stödjer dem. Väst stödjer även Saudiarabien, säljer vapen, stödjer dem och håller dem vid makten, ändå har denna grupp och detta land ofta stött och fortfarande stödjer kampen mot väst..Så varför är en stat stödd och en annan inte? Det var inte iranierna som började konflikten..det var väst som koloniserade landet..det var väst som blandade sig i, det var väst som stoppade demokratin 53, det var väst som skapade embargon, krig och förtryck i Iran..så du har rätt..iranierna borde älska väst för deras ”demokrati” 😉
  Hyckleriet finns i dig och ditt tankesätt, där du beklagar att ett land avskyr dig för de brott du begått..enligt din logik så borde iranierna älska sina förtryckare..låt mig våldta din dotter, sedan kan du ju komma och älska mig lol…

  Om dessa två sedan börjar slåss, inget du önskar givetvis, men de börjar slåss. Skulle du då inte bli rädd att den elaka grannen som hotat dig och kidnappat dina grannar kommer vinna? Om han vinner vad händer med dig då? Vem skulle du föredra att hjälpa, den som hotar ta livet av dig, eller som säger han skall hjälpa dig mot den som hotar dig?

  Kan du verkligen inte förstå detta mycket enkla sammanhang?

  Oh my god..vad lite du vet om världen, politik och mellanöstern..Jag menar det här med fullaste allvar, släpp böckerna som talar om islam i negativ bemärkelse och läs lite på om vad som häånde och vem som gjorde vad. Det här visar vad jag försökt förmedla, hyckleriet i ditt och västs politik.

  I alla länder som man provar Islam som grund i sitt styre är det elände, fattigdom, förtryck och krig. Ingen dödar fler muslimer än muslimer själva. Islam är inte förenligt med demokrati, jämställdhet eller mänskliga rättigheter.

  Och du undrar verkar svenskar inte tycker om Islam? Det handlar inte om Islamofobi. Det handlar om insikt i vad Islam verkligen står för när man skrapat bort fernissan. Det handlar om att människor börjat sluta tro på den politiskt korrekt propagandan och börja våga se verkligheten, och ta bladet från munnen. Det är inte fobi, det är verklighetsförankrad insikt.

  Lol Islam utvecklade världen medan dina förfäder knullade sina kossor i ladan. Att du talar om en tid nu, där vi styrs av västvänliga ledare där vi ockuperas, mördas och angrips, är befängt. Så vad har du för förklaring för att stora delar av Asien, som är buddistiskt eller demokratiskt eller hinduistiskt är fattigt? Vad förklarar du Afrikas fattigdom med? Vad förklarar du Sydamerikas fattigdom med?
  Jag kan ge dig lite ledtrådar..kolonialism..imperialism..inblandning av väst i vissa staters angelägenheter..

  Ja enligt dig hade väl Hitler ”insikt” i hur judarna var, därför han gasade dem..så vi får se vad du svarar om hur du ska stoppa islam 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *