Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Invandrare och brott

Svenskt tvillingpar på brottsturné i England – DN.se.

SD brukar tala högt om invandrare som begår brott, men hur ska vi göra med svenskar som åker till andra länder och begår brott? Här är fallet om två systrar, tvillingar, som verkar vara besatta av några demoner, då de hör röster och beter sig allmänt instabilt. De begår brott, en av dem mördade en stackare som tyckte synd om henne och gav henne plats att sova över på.

Betyder det här att svenskar är mera kriminella? Vad främlingsfientliga människor inte förstår är att invandring i sig inte leder till fler brott, utan det är den situation människor befinner sig i. I Irak brukade man tala om egyptiska gästarbetare, då menade man att dessa bar skulden för ökningen av brott. Det kanske stämde, men det kan ju ha varit på grund av den situation de befann sig i.

Brott och fattigdom går hand i hand, men i det här fallet med de här damerna, är det psykiska besvär..

En kommentar

  1. Amira. 27 november 2009

    Eid Mubarak! (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.