Press "Enter" to skip to content

Veckans idioter

Egentligen borde jag göra om den här till dagens idiot, men orkar inte belysa alla idioter jag får som besökare här i min blogg..Idag är det två personer, om de nu inte använder någon slags ip förvrängare:

H Maikowski
maikowski@hotmail.com
83.233.*** Postades 2009/11/24 kl 17:20

Under tiden för andra världskriget så var det juden det handlade om helt enkelt. Det är därför det handlar mest om judar. Ideologin var ett judefritt tredje rike, med ett folk, ett rike och en ledare.
Visst var det andra som dog med, zigenare, homosexuella och handikappade. Man ville ha ett ariskt rent rike. I de muslimska länderna så är Hitlers Mein Kampf den mest lästa boken efter koranen. Jag har själv läst Mein Kampf och i andra boken kapitlet folk och ras så beskriver han juden och generaliserar över hur juden är. Att juden är slug och suger ur länderna som den kommer till. En riktig samhällsparasit mot de naiva, snälla, godtrogna arierna. De var den stora ”plågan” på den tiden. Det Hitler gjorde var så ohyggligt omänskligt hans grymma plan på en stor jude-utrotning. Samma grymma plan som dagens nazister muslimerna håller på med. Att staten Israel ska utrotas och att alla judar ska dödas. Det är bara att läsa eran ”mein kampf” koranen. Där står samma dynga, att det är juden som är roten till allt ont.
Ni ska passa er ni muslimer med er koran och ert jihad mot de demokratiska länderna. Ni har sparkats tillbaka till era sandlådor mer än en gång! Så kom inte och ifrågasätt om det har ägt rum eller inte och tramsa med siffror hit och dit. Det är oväsentligt.
Om man ska ta en titt på Mein Kampf idag, så står det rätt så klart vad den stora samhällsplågan är idag för ”arierna” och det är inte den assimilerade juden direkt!

Så här beklagar sig denna klant över att man svartmålade judarna, sen i nästa veva går han/hon längre och angriper muslimerna ännu hårdare. Du kan inte klaga på rasismen och samtidigt själv vara rasist. Du kan inte vara emot lögn och samtidigt ljuga..

Så min private stalker Roger, försöker rädda situationen. För jag frågade om bevis för att Mein Kampf verkigen är den mest sålda boken efter Koranen.

Roger S.
*******
admin@****
213.112.***** Postades 2009/11/24 kl 17:43

http://www.boston.com/news/world/middleeast/articles/2005/03/20/cut_rate_mein_kampf_sells_well_in_turkey_spurring_concerns/

När man går och läser länken, så ser man att det inteh andlar om mellanöstern, utan om landet  Turkiet, där boken är på bestsellerlistan för att 1 den är billig och 2 det har blivit problem mellan Israel och Turkiet. Ingenstans stod det om mellanösterns andra bästsäljande bok, ingenstans stod det om att den sålde bra i mellanöstern för att det är en antisemitisk bok. Om den är en antisemitisk bok, varför säljs den i väst då? Dumma försök av islamofoberna att som vanligt skylla ifrån sig, de är rasister och försöker sprida rasism/islamofobi..dum, dummare, dummast..

Roger försöker visa hur smart han är. Vi talar om killen som har fler stavfel än en invandrare första gången han ska skriva något på svenska. För att belysa varför han är dum. Han kallar mig för peddoaraben (han har sagt värre saker men kul är det), slå upp ordboken och se om det finns peddoaraben i den..finns det? Knappast. Så här har vi en idiot som klagar på ordet hycklerisk..men samtidigt använder han sig av ord som är felstavade och inte ens finns. Om man har såna idioter som fiender, har man verkligen något att oroa sig för? Lol… De försöker med lögn, sprida desinformation och att hota eller håna..men i slutändan fälls de av sin egen idioti…

Roger S.
*****
admin@******
213.112.**** Postades 2009/11/24 kl 17:51

hycklerisk?

Försöker peddoaraben uppfinna nya ord nu med? Svenskan kanske är arabisk ifrån första början?

Så här är det ett helt “tokig” inlägg, lite lösrycka?  Vad är föressten ? En nät camande dam? Rofl...

Roger S.

admin@*****

213.112.****

Postades 2009/11/24 kl 19:23

Kan du inte skriva ett helt tokig inlägg nu att jag spammar din blogg, lite lösrycka saker. Du ger mig alltid minst 100 nya besökare.

Tänkte föressten släppa loggen då du tänker köpa dig en camrunk av en liten nät camande dam Har du ngt du vill säga själv innan jag släpper den?

Roger S.
admin@*****
213.112.****
Postades 2009/11/24 kl 19:23
Kan du inte skriva ett helt tokig inlägg nu att jag spammar din blogg, lite lösrycka saker. Du ger mig alltid minst 100 nya besökare.
Tänkte föressten släppa loggen då du tänker köpa dig en camrunk av en liten nät camande dam Har du ngt du vill säga själv innan jag släpper denRoger S.
admin@*****
213.112.****
Postades 2009/11/24 kl 19:23
Kan du inte skriva ett helt tokig inlägg nu att jag spammar din blogg, lite lösrycka saker. Du ger mig alltid minst 100 nya besökare.
Tänkte föressten släppa loggen då du tänker köpa dig en camrunk av en liten nät camande dam Har du ngt du vill säga själv innan jag släpper den?

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *