Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

BJP funna ansvariga för massakrer och moskéförstörelser

Al Jazeera English – CENTRAL/S. ASIA – Uproar over India mosque report.

Jag minns 1992, när hinduistiska fanatiker förstörde en gammal moské och hävdade att platsen var helig för att en gammal krigare hade fötts där. Efter denna förstörelse begick hinduer massmord på över 2000 muslimer. Denna händelse var en av många händelser där muslimer mördades, jagades eller förtrycktes. Rasismen mot muslimerna ökade genom åren. Nu har man i Indien kommit fram till att allt var planerat, för att skapa kaos och ge BJP seger i framtida val.

Jag har nu i några månader skrivit om Indien och deras politik av svartmålning av muslimer. Man fängslar muslimer och anklagar dem alltid för terrorism, även om de var fredliga eller bara studenter. Man försöker svartmåla muslimerna, islam och slöjan. I ett land med över 100 miljoner muslimer i befolkningen, är detta en stor seger för sanningen och rättvisan. Äntligen kan man sätta åt BJP för deras försök att splittra det indiska samhället.

7 kommentarer

 1. Svarten 25 november 2009

  Du som tycks ha lite koll på wahhabism och svenska salafiter kanske kan skriva något om den hemsida som startas 27 november och som Anas Khalifa gör reklam för på sin blogg.

 2. Bahlool 25 november 2009

  Hmm har inte hört talas om en sådan sida, men jag känner igen Anas Khalifa från lunarstormtiden..minns ett flertal av mina vänner som plötsligt slutade tala med shiamuslimen Bahlool pga denna person 😉

 3. Bahlool 25 november 2009

  Såg den nu..blir spännande att se hur den är i jämförelse med andra som dar ul hadith och islamguiden..undrar vart alla pengar kommer ifrån hmmm

 4. Lars Jansson 01 februari 2011

  En totalt oinsatt kommentar. Moskén i Ayodhya hade byggts på födelseplatsen för Guds inkarnation Rama, hinduernas idealiske härskare. Ungefär som om kristna hade kommit och byggt en katedral över den svarta stenen i Mecka (rätt kul förresten att muslimerna kysser en svart meteoritsten som tidigare fanns i arabernas hedniska för-islamska tempel! Och så kallar man andras religioner för avgudadyrkan…).

  Hinduerna erbjöd muslimerna att flytta på moskén, som ändå inte användes. Men muslimerna sade nej. Det finns tusentals sådana moskéer i Indien och Pakistan (och Iran, och i Afghanistan etc etc) som är byggda på gamla tempel. Hur vore det med lite ödmjukhet och inse att islam inte härskar i alla länder och aldrig kommer tillåtas göra det igen i länder som undgått skräckväldet (Spanien, Balkan, Indien). Misstron och avskyn mot islam, mot västerländsk kolonialism, mot judarnas makt, existerar faktiskt på goda grunder: er track record mot alla som inte passar in i era ramar…
  Så tänk efter. Vi kan leva i fred, men bördan ligger mer på er än på oss icke-muslimer, icke-kristna, icke-judar.

 5. Bahlool 01 februari 2011

  Ja du har rätt Lars, allt är muslimernas fel..varför inte sluta bomba muslimerna och börja gasa oss istället

 6. Fältmarskalk Rustam av Qaddisiyeh, men segrande 14 september 2012

  Faktiskt, Bahlool, övertygade muslimer finns det nog bara ett sätt att stoppa… (Inte i munnen som Ahlgrensreklamen går). Jag förstår att du ser dig och dina ideologiska fränder som förföljda, precis som kanske kommunister gjorde i Estland när muren föll eller nazister i efterkrigstyskland. Men lilla gubben, sätt dig ner och tänk noga. Du är ju uppenbarligen en smart kille för övrigt. Du tror väl inte EGENTLIGEN på allt det här med en skäggig manlig personlig gud som sitter i himlen och råder allsmäktig.över denna.värld? Och att den s.k. “han” skulle ha givit denne uppenbarligen rätt så tvivelaktige kameldrivaren muhammad uppdraget som profet??? Lika troligt som att Jesus återuppstod och var guds son. Sök i din hjärna, innerst inne finner du svaret. Sanningen är kanske tuff för den.som söker tröst, men vi kan inte tillbe fantasifoster. Existensen, livet, är nog. Du behöver inte gudifiera detta . Vi är redan ett med Sköter, Existensen. Människan är inte slav, underkastad. vi är en del och i kärnan identisl med den universella existensen, alltet, Det som inte har person eller form, början eller slut. Dvs som vi hinduer kallar.det : BRAHMAN. TAO, NIRVANA ETC. lämna arabiens profeter judar kristna o muslimer, och sök dig.till österns ljus. Alla tänkande människor i västvärlden gör det. Snart även icke aeabiska.muslimer.

 7. Bahlool 14 september 2012

  hahaha ..shia islam tror inte på en gubbe med skägg 😉 hade du läst på lite hade du kanske upptäckt att islam (shia) har svaret 🙂 Nej du har rätt jag tror inte på 10000 avgudar och gudar som visar sig i form av apor och grisar och kossor och råttor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *