Press "Enter" to skip to content

Sanningsrörelsen

Idag går andra delen i Kalla Faktas reportageserie om sanningsrörelsen och om 11/9. Man behöver inte tro på konspirationer för att veta något är mysko med attacken. Jag ska snart skriva om andra “konspirationer” som senare visade sig vara sanna. Några är till exempel Hitlers soldater, som klädde ut sig till polska soldater och som då “startade krig” mot Nazityskland.

Att ge skulden till en fiende eller ovän är en del av krigets spelregler, man ska vinna moraliskt stöd och det görs gärna genom att demonisera fienden. Tittar man på Kalla Fakta, så ser man att det är en häxjakt. Om du inte tror på den officiella versionen om vad som hände då tvillingtornen föll, då är du en “kuf” en antisemit, en person som måste försvara dina åsikter. Demokrati?

Här kommer Sharlie Sheen, en skådespelare som även han kräver en fördjupad undersökning av vad som verkligen hände.

Loose Change

One Comment

 1. Mike
  Mike 09 november 2009

  Folket vaknar.

  Fan på tiden.

  Dom som litar hellre på en politiker kan dra sig själva i röven.

  Och vaccinbluffen har manr edan genomskådat.

  Jävla mördarpack dessa vidriga politiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *