Press "Enter" to skip to content

Bedövande tystnad

Frågor som muslimer inte vågar röra eller beröra är – homosexualitet, Israel-Palesatina, USA, kvinnans rättigheter i islam, förtrycket mot människor begångna av muslimer.

Det är rätt kul att man är tyst, hamnar hos svarten som skriver om en “homosexuell imam”, motsägelsefullt. En Imam kan inte vara homosexuell, för han bryter mot några av de fundamentala begreppen inom islam, om man och kvinna. När man ser på reportaget, så hör man en svensk präst(inna) säga att “dagens bibelforskning” visar att bibelns inställning till homosexuella handlar om ojämlikhet. Lol, det kan jag bara säga. Hur man försöker förändra en tro du fått av Gud. Varför ens tro på Gud om du inte vill lyda honom? Man gör allt för att anpassa sig till dagens värderingar i samhället. Man vågar inte stå för sin tro eller sin heliga bok. På samma sätt försöker denna “imam” att tala om andra saker än de viktiga sakerna, vad anser islam och Allah om homosexualitet? Är Koranen inte perfekt? Har haditherna om straff för homosexuella handlingar fel? Hade Profeten fel?

Att jag får nya läsare och att de försvinner beror till stor del på att jag skriver och tar ställning för saker som irriterar folk. Jag kan inte ta ställning för homosexualitet, inte för att det angår mig vart man rotar i baken eller där framme, utan för att det är emot islam, emot Allah och emot Koranen.

Vi är en räddhågsen grupp vi muslimer, vi har så stor makt, så stor kraft, men vi vågar inte stå för vad vi tror på. Muslimer som enbart känner sig som muslimer på grund av kultur eller tradition, ger sin version av islam. Homosexuella imamer, ledare i mellanöstern som säger sig stå upp för islam, samtidigt som de säljer ut de muslimska tillgångarna och samtidigt spär på motsättningar mot andra muslimer.

Bedövande tystnad, så känns det. När Gaza bombades sönder och samman då gick inte ens 8000 ut i Malmö för att demonstrera mot detta folkmord, många av dem var kommunister..

Varför vågar muslimer inte stå upp och säga, nej, homosexualitet är fel. Nej våldet i Darfur mot muslimer, begångna av muslimer, är fel. Nej vi stödjer inte terror men vi stödjer palestinierna, vi stödjer kampen mot USA vi stödjer kampen mot Israel. Nej vi gillar inte våld, men vi är för självförsvar.

Listan kan göras lång, men tystnaden kvarstår, den skrämmer mig och irriterar mig. Jag kanske tappar fler läsare, men det finns inga som helst belägg för att en muslim kan vara homosexuell, det finns inga som helst bevis för det utan tvärtom, det är ett tabu, ett brott och behandlas i många hadither och Koranverser. Det finns otaliga profetior om att vi en dag ska befinna oss i en situation då vi skäms över att kalla oss muslimer, vi är rädda för att kalla oss muslimer och de flesta av oss är  muslimer enbart till namnet.

Rätt är rätt..fel är fel. När jag står inför min skapare, vad har jag då för ursäkt? Ska jag då säga att jag föredrog att försvara det oförsvarbara? Ska jag då säga jag vågade inte stå upp för min tro? Jag vågade inte stå upp för Koranen? Jag vågade inte stå upp för Allah?

19 Comments

 1. LILO
  LILO 05 november 2009

  jag förstår heller inte varför han inte då lämnar islam om han nu blivit homo?
  Jag är så lite anti-homo man kan vara, men vad jag heller inte fattar är varför man ändå VILL gifta sig i tex kyrkan eller fortsätta vara imam när ens religion är emot den man är. Hmm..

 2. Bahlool
  Bahlool 05 november 2009

  wow..lilo yttrar sig om religion/politik 😉
  det är verkligen slutet på jorden :PP

 3. LILO
  LILO 05 november 2009

  Hahahahaha taaaskig!

 4. Bahlool
  Bahlool 05 november 2009

  kan inte rå för det 😛 its my personality 😉

 5. M
  M 05 november 2009

  det är så dumt, den här hjärtvättningen pågår hela tiden och när man motsäger sig själv eller biblen ush, jag kommer ihåg ibörjan av studierna på teologen var alla min vänner (präster) emot och viga bögar det var bara fel sa de hela tiden, men under samma tid var det illegat och vara en kvinnlig präst, och med tiden så förändrades allt kvinnor får bli präster alla som var emot är med nu! homosexuella får man viga och snart addoptera!! jag tror jag kommer nära till mitt mål och bli papa över alla kristna 😛 även om jag är muslim hihi, jag hoppas att fler muslimer öppnar munnen och är emot homo dem är juh fel och världens undergång en gång i tiden och säkert i framtiden också!

 6. Bahlool
  Bahlool 05 november 2009

  lol roligast är att de omtolkar bibeln för att de ska få lite anhängare 😛 grrr
  lovar att uppdatera lite i vip jag vet att ni kära kvinnor älskar rykten och när Bahlool är i misär eller har problem 😉

 7. MammaMarie
  MammaMarie 05 november 2009

  Grejen är att ju mer de omtolkar och slätar ut, desto färre anhängare får dom. Folk flyr kyrkan och kristendomen…. det är just för att de slätar ut sitt budskap och idag finner man inget annorlunda i kyrkan än vad man kan finna inom varje annan organisation, förening, parti e dyl. Varför ska man då gå till kyrkan?

 8. Bahlool
  Bahlool 05 november 2009

  japp, de skapar en religion skapad av människor som anpassar sig efter tider och efter vilket område den hamnar på, inget universiellt.

 9. Iris
  Iris 05 november 2009

  Yes, härligt inlägg, tummen upp!
  Jag fick inte heller det där att gå ihop, en homosexuell imam, har inte sett reportaget dock. Och detta med homoäktenskap i kyrkan…. ja, ibland blir jag faktiskt mållös.

  MVH // iris

 10. Bahlool
  Bahlool 05 november 2009

  Såg en gång en annan “imam” på youtube som hade också en sådan sexuell “preferens”, problemet är ju att dessa personer kanske aldrig studerat religion utan de bara går och kallar sig för imam bara för att de har några få anhängare.Vidare är det märkligt att företräda en religion som är så starkt emot denna läggning, varför inte välja en annan tro? Varför vara imam för en Koran som är så starkt emot homosexualitet?

 11. MammaMarie
  MammaMarie 05 november 2009

  Ja, jag förstår då inte heller varför dom envisas med att vara imam. Hur kan de säga sig tro på något som går emot det sätt dom själv vill leva. Homosexualitet är inte “kontroversiellt” inom islam, som vissa vill hävda – det är helt enkelt förbjudet.

  Och då vi (islam) anser att det är Gud som skapar lagarna vi ska följa, så kan vi (människan) inte ändra på dom. Enligt islam får vi inte ändra på dom, därför finns inte det utrymmet som en del homos vill göra gällande om islam o Koranen. Därför är det ännu mer fånigt när en “imam” står där o påstår något sådant. Men sånt förstår inte de sekulära eller kristna – vi är inte kyrkan som accepterar att ändra lagar o regler allt efter hur vindarna viner i landet för tillfället.

 12. Rätt tolkning av Islam
  Rätt tolkning av Islam 05 november 2009

  Det stämmer att grundaren till Islam hade säkert inte ens hört talas om homosexualitet och att det står ingenstans i koranen om att homosexualitet är fel och tabu. Därmed, åter igen misstolkning och missuppfattning av islam.
  Det finns argument att den muslimsers synsätt på homosexualiett är brottsligt i sverige:

  1 alla människor är lika värda och alla har lika rättigheter (regeringenformen)

  2 ÄR starkt diskriminerade därmed kan alla som anser att homosexualitet är fel och borde förbjudas i sverige kan bli både polisanmälda och anmälda till DO med stöda av diskriminerings lagstiftningen.

  MUSLIMER ÄR BROTTSLINGAR!!

 13. Bahlool
  Bahlool 05 november 2009

  Rätt tolkning av islam, du är blåst. Varför kommer du hit ens? Du brinner av ett hat mot muslimer som bär slöja och mot araber överlag..har du ingen annanstans att ta dina mediciner?
  1. du anser inte att muslimer är lika värda som du och dina psykfall
  2. Du får gärna polisanmäla mig, så kan vi ha ett gott skratt när jag kräver dig på skadestånd 🙂 Vi lever i ett fritt land och här kan och får jag yttra mig om vad jag igllar och inte gillar. Du därmemot kan anmälas då du hetsar mot muslimer…

 14. RZA
  RZA 06 november 2009

  Till “rätt” tolkning av islam. Homosexuella handlingar är förbjudet inom islam, och det finns stöd till det inom koranen. Har du ens läst koranen…??
  Staten kan aldrig kontrollera människors åsikter och tankar, med dina argument så skulle alla med fördomar mot någon grupp åtalas…vilket skulle vara 99% av sveriges befolkning.

 15. Rätt tolkning av Islam
  Rätt tolkning av Islam 06 november 2009

  På 600 – talet hade de inte ens hört talas om homosexulaitet och samhället var starkt hetrosexualitet!!!

  “Vi lever i ett fritt land och här kan och får jag yttra mig om vad jag igllar och inte gillar” wow han har förståt en sak men saknar kunskap och känslan om vad det verkligen innebär. Att respektera och följa svensk lagstiftning är inte en attack, inte en hets och inte en kränkning!!!

 16. Bahlool
  Bahlool 06 november 2009

  Lol rätt tolkning..inte hört talas om homosexualitet? Det fanns homosexuella och man hade hört talas om Sodom och Gomorra 😉
  När du säger att muslimer är brottslingar, då hetsar du…

 17. Iris
  Iris 06 november 2009

  Ur Koranens budskap:

  7:80] OCH [MINNS] Lot som sade till sitt folk: “Måste ni begå sådana skamliga handlingar som ingen i världen har begått före er
  [7:81] Ni går, upptända av lust, till män i stället för till kvinnor! Nej, ni driver verkligen era utsvävningar för långt!
  [7:82] Hans folk svarade inte, men de sade [till varandra]: “Vi måste driva bort dem ur vår stad! De är människor som vill hålla sig rena!” [7:83] Och Vi räddade honom och hela hans hus utom hans hustru, som var bland dem som dröjde sig kvar,
  [7:84] när Vi lät ett regn [av död och förintelse] falla över dem. Se där hur slutet blev för dessa obotfärdiga syndare!

  [27:54] OCH [MINNS] Lot, som sade till sitt folk: “Begår ni dessa skamlösa handlingar med öppna ögon?
  [27:55] Måste ni gå, upptända av lust, till andra män i stället för till kvinnor? Nej, ni saknar alla begrepp [om rätt och orätt]!”

  Kan det bli tydligare än så?

 18. Bahlool
  Bahlool 06 november 2009

  Jag tog upp det där med en tjej som försökte få fram “muslimska imamer” och som hävdade att det där inte handlar om homosexualitet utan om pedofileri 😉
  Som Koranen säger, vissa är blinda och döva..

 19. Iris
  Iris 06 november 2009

  Ja, verkligen, jag upphör aldrig att förvånas….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *