Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Klockrent Anna Anka

Jag kunde inte sluta smila. Vem har inte hört talas om SD och deras upprop mot Aftonbladet, för att dessa vägrade ta in en annons från SD, ett parti som över 80% av svenskarna tycker är främlingsfientliga? Aftonbladet visade stor kurage, även om jag inte håller med dem helt och hållet (jag är för att låta idioter visa att de är idioter).

Arbetarperspektiv har en underbart rolig och klockren fullträff mot SD på bloggen.

När man läser om vad SD och deras ledare tycker och tänker, så drömmer man sig tillbaka till den goda gamla tiden då nazister talade i samma termer, lebensraum, arbeit macht frei och ett land för ett folk, ett ariskt folk. Är vi tillbaka på den tiden? Den tiden då smårasister fick bestämma vem som är svensk och vem som inte är svensk?

13 kommentarer

 1. Darius 19 oktober 2009

  ahahahah! alltså allt som har med SD att göra borde du lägga upp på kategorin HUMOR!! för de är ett skämt hela bunten! TVIIIIIIII, klas mammor 🙂

  GOD NATT SOV SÖTT!

 2. Bahlool 19 oktober 2009

  rofl sant men f underar på att skaffa en egen SD eller Rasism sektion 😛 men humor passar..roligast är att det finns 6% som kan tänka sig rösta på jävlarna

 3. Rog 19 oktober 2009

  De säger väl samma sak som dig. men bytt ut allt jidderi jaddari till islam och muslimer.

 4. Darius 19 oktober 2009

  ALLTSÅ HAHAHA ÅRETS JÄVLA SKÄMT! HAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAA
  AHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  AHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHA
  AHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAAHHA!!!

  Gick in på ROG’s BAJS BLOGG!! hans citat ÄGDE hela världen!

  Varje gång människan lagt sig i lägre utvecklade samhällens affärer – spelar det ingen roll hur väl vi har menat, det slutar ändå med katastrof.//Jean Luc Picard (http://sv.wikipedia.org/wiki/Jean-Luc_Picard)

  HAHHAHAHAHAH AAHAHAHAH HAHAHAHAH HAHAHAHAHAHA HAHHHHHHHHHAHAH!!!!! alltså WHO NEED DRUGS? WHEN WE HAVE ROG!

  6 % knappats? de är säkert dem där 6 % rädda bönder som bor i landsbygden och vet ETTT JÄVLA DUGG OM VÄRLDEN! som de där DUMMA amerikaner du la upp videon på! Where is IRAN de pekar AUSTRALIEN HAAHHAHAHAH!! det är dem bror 🙂

  MEN ALLTSÅ SKIT I hela världen just nu!!! TÄNKT DIG HAN TAR GREJER FRÅN EN FANTASY SERIE STAR TREK! ALLTSÅ ALLTSÅ VETU HUR UPPHETSAD JAG ÄR??? Jag är svårt sjuk (halsfluss) men den försvann (sjukdomen bajsade på sig) nyss när jag läste CITATET och såg vart han fick den ifrån! SNÄLLA GUD skona ROG när han hamnar i helvettet…HAha eller jag tror inte ens helvettet vill ha en sådan under utvecklad varelse SOM ROG AHHAHAHAHAHAAAAHHAAAAAHHAHAH

  GRABBAR Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard Jean-Luc Picard THE master of universe? HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA ALLTSÅ HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR kan man lyssna på EN FANTASI FIGUR? är det ens mänskligt?
  OMG jag tror att jag pissade lite på mig pga det där citatet

  AAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHAH AHHAAHAHH AHAHAHAHAHHA HAHAHAH HAHAHAH ROG SNÄLLA lägg upp en bild på dig på din blogg! jag vill se dig för att du har fått mig skratta som den asså…ROG VISA OSS VEM DU ÄR. DU förtjänar HUMOR PRISET 2009 !!!!

 5. Bahlool 19 oktober 2009

  lol din psykopat..det är febern som får dig att yra :P. Jag såg citatet förut men visste inte eller tänkte inte ens på jean luc picard hahaahahahahah

 6. Rog 19 oktober 2009

  Ja ni har ju bevisat att muslimer är helt i avsaknad av humor.

 7. Rog 19 oktober 2009

  Sen kan man undra vad det är för skillnad på ett citat en tvserie som är skapad av människor, eller saker sagda av en talande åsna? Förklara detta Darius? Har åsnas citat större validitet då det nämns i muslimska historier?

  Jag vet annars vad manuskrivaren heter som kom på citat, herrarna kankse tycker det är mer korrekt att ange den personen? Jag såg humorn med att ange Jean Luc. Andra har med gjort det. Men inte ni muslimer. Tycker detta säger en hel del om er.

  Se så bhalåål censurera nu bort lite saker så att du får behålla din skeva syn på världen. Vill ju inte förstöra dina drömmar. Lätt hänt annars att drömmar spricker då man är arbetslös…För du är väl det fortfarande. Du grät ju ut om detta för ngt tag sedan. Stackare.

 8. petersingerfanboy 19 oktober 2009

  @darius
  akta dig för att kasta sten i glashus 😉

 9. Darius 19 oktober 2009

  peter
  Vad snackar du om?

 10. petersingerfanboy 19 oktober 2009

  Tja.. Ditt fantasysnack om helveten och ditt o datt…

 11. Rog 19 oktober 2009

  haha Så du vågar inte visa din egen dumhet och lägga fram mina frågor till dig. Stackars rädda rädda muslim. Du har väl Allah som skyddar dig, så varför inte släppa fram orden? Du är nog ärligt talat bland de fegaste för att inte säga svagaste människor jag haft förmånen att lära känna.

  Stackare.

 12. Darius 19 oktober 2009

  ahahahah! alltså det där var skämt!! din bonde, juste glömde ni rassar kan ingeting om humor, bara dricka, slåss och hata 🙂

  peter snälla dra åt skogen, där du kom ifrån din älg!

 13. petersingerfanboy 20 oktober 2009

  @Darius, Vet inte varför du kallar mig rasist utan att veta något om mig.
  Så du är inte troende, är det rätt uppfattat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *