Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Weak Bahlooly 15-10-2009

Dagarna är märkliga. Igår skulle jag träna. Jag var där 20 minuter tidigare..träningen började 18,00 och exakt 10 minuter senare höll jag på att svimma, jag är inte säker på ifall det var för att jag inte hade ätit bra eller ej..men skämmigt var det när jag drog därifrån..jävla tönt..kan inte ens träna ordentligt 😛

SVAG SVAG SVAG

Skulle besöka en vän förra veckan, vem som helst..stockholm eller göteborg..båda ville ha mig på besök..plötsligt var den ene sjuk och den andre skulle planera en resa till slutet av oktober och hade just flyttat. Så tänkte ok, den här veckan då..plötsligt drog sig den ene för personen skulle på födelsedag på lördag (jaha? jag klarar mig i några timmar själv för fan) och den andre skulle jobba extra..JAG HAR INGA VÄNNER SOM VILL HA MIG!!..

SVAG SVAG SVAG

Idag drog jag för att ta sprutor..jag höll på att dö av fruktan, innan det ens skedde..men det gick skitfort…två sprutor tog jag haha..en sån jävla Twinrix och den andre ökade på mitt skydd mot polio och gud vet vad..jävla försäljare, även läkare försöker luras..Jag minns att de sprutor jag brukade ta brukade vara mkt värre..nu har jag börjat få ont i armarna 😛

SVAG SVAG SVAGGGGGG

Jag funderar på att börja springa, har jag gjort i många år, men jag är så lat..ändå är jag på semester sen många veckor..jag är nog den ende som har vänner i andra städer, men som ingen vill ha på besök..undrar hur det är för mitt självförtroende haha..

Idag växlade jag lite pengar sen gick jag runt. Ringde en vän på gåsebäck (andra sidan stan) och frågade är du där? Han svarade nej men jag kommer vara där om några minuter..jag svarade då ok men då är jag på väg dit..jag kommer dit efter 25 minuter..är hand är? nej han hade stuckit hem..så jag ringde honom och undrade varför han sa han skulle vara där, när han ju sa han skulle vara där och det var han ju inte..alltså inget emot motionen jag behöver det, men är folk så blåsta? Varför säga kom hit, jag väntar..sen dyker man upp och personen ifråga säger han kommer om några timmar..dumheter..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *