Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

10 kommentarer

 1. Jonas 14 oktober 2009

  Konstigt att de inte förstår att de borde stödja Ahmadinejad och mullorna, eller Hamas och Hizbollah.

  Hmm. Måste ju bero på att de inte vet var Iran och Gaza ligger någonstans. Om de visste det så skulle de jubla för de iranska och palestinska terrorregimerna 🙂

 2. Bahlool 14 oktober 2009

  De säger ju att israel är muslimskt du borde lyssna på dem som betalar så mkt pengar till Israel 😉

 3. Darius 14 oktober 2009

  HAHAHHAHAAHAHA, HERRE GUD jävla dumma hor medeltida araber. VARFÖR INVADERADE DEM INTE hela nord o syd amerika under colombus tid??!! VARFÖR? de gjorde sitt största misstag att inte starta stora kolonier…Orka vara så god hjärtat och leva i paradis under den tiden, att inte dra o kolonisera halva världen fastän man är en av de mest utvecklade i hela världen…SUUUUUCK!

  Israel har mördat muslimer i palestina since 1947 !! de här stackars människorna följer lite efterbliven historia…muslimer är nu minoritet i palestina för att Israel’s barn har dödat och drivit bort mesta dels muslimer!

  Jag är mest förbannad på den egyptiska faoraon…HUR FAN kan han låta SLAVAR rymma. jävla sopa, ha bättre koll på dina djur! Titta nu är de en av världens mest terroriserade människor, mass dödar männsikor, hjärntvättar människor, ockuperar länder, stjäl råvaror o jag vet inte vad!! inte bra, inte bra!

 4. Jonas 14 oktober 2009

  ”Jag är mest förbannad på den egyptiska faoraon…HUR FAN kan han låta SLAVAR rymma. jävla sopa, ha bättre koll på dina djur!”

  Lol! Detta var faktiskt ganska skoj 🙂

  ”jävla dumma hor medeltida araber. VARFÖR INVADERADE DEM INTE hela nord o syd amerika under colombus tid??!! VARFÖR? de gjorde sitt största misstag att inte starta stora kolonier”

  Eh, araberna tog inga kolonier? De koloniserade hela norra Mellanöstern på 600-talet e.Kr, hela Nordafrika från Atlanten till sinai, ända bort till Indien via Mesopotamien och Persien, samt stora delar av svarta Afrika, där de handlade med slavar.

  Arabvärlden är ett av mänsklighetens största imperier och kolonisatörer, som spred sig från den Arabiska Halvön (dagens Saudiarabien), tätt följd av det numera utdöda muslimska ottomanska imperiet.

 5. Darius 14 oktober 2009

  Jonas om du verkligen respekterar mig som människa, så vill jag jätte gärna att du ej kommenterar mina kommentarer framöver! jag ska ej lägga mig i dina.

  Tack o hej!

 6. Jonas 14 oktober 2009

  Men jag tyckte ju den var rolig, på riktigt! 🙂

  Men OK…

 7. mammamarie 14 oktober 2009

  Och det är DET DÄR folket som hela världen idag gör sedjoud åt!! Helt otroligt.

 8. LILO 14 oktober 2009

  Haha ballt klipp, Har sett den förr,men som du säger – det skadar inte att få sig ett nytt gott skratt 😛

 9. Bahlool 14 oktober 2009

  wow its a live!! hur är det din lille taliban

 10. LILO 15 oktober 2009

  Haha its very much alive. Läget är gött, själver du store? (lille)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *