Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Koranen förbjuden i muslimskt land

Kampen mot islam och muslimerna förs på många olika fronter, om man inte stödjer massmordet på muslimer i änder som Pakistan, Afghanistan, Irak och Palestina, så stöds kampen här hemma med hjälp av burkaföbud, förbud att uppfostra sina barn enligt islamiska värderingar eller så försöker man skrämma människorna att ens befatta sig med islam genom att bloggar och hemsidor visar hur hemska vissa muslimer beter sig.

Islam, den religion som ökar mest, den religion som flest konverterar till, den ska föreställa något hemskt, något hotfullt. När man läser bloggar hos vissa diverse islamofober, så får man bilden av en religion som är som en cancer, och den är inte ens en religion utan en ideologi. Vi som följer den, älskar den, försvarar den, vi är alla hjärntvättade.

I Schweiz försöker man skrämma väljarna i ett omtvistat förbud mot minareter, genom att visa en affisch på en burkaklädd kvinna, och bakom henne står missiler. Våld, burka, skräck, mord. Ingenstans finner jag logik. Allt handlar om att skrämma.

minaretban2

Diverse islamofober menar att de har sanningen på sin sida, det kanske de har, men då är det märkligt att inget de sagt har logik i sig, inget de yttrat sig om har fakta eller bevis utan allt handlar om en skev bild av muslimen, terroristen, våldtäktsmannen. Om man som jag och andra muslimer skriver till islams försvar, ja då är man en fara, därför försöker vissa personer, som min ex vän Roger, att svartmåla mig och andra muslimer. Skriver jag om fem runor som sägs härstamma från araberna, så ränner han runt och får folk att tro att jag hånat eller vanhelgat Sverige. Sanningen spelar då ingen roll, för det viktiga är att svartmåla och de som redan hatar muslimer, har lätt för att bli förblindande.

I muslimska länder som Tunisien försökte man bekämpa Ramadan några år sedan. För en tid sedan var det slöjan som bekämpades i länder som Turkiet. Idag är det burkan. Imorgon är det bönen. När ett land som Kazakstan förbjuder Koranen, eller delar av den, då visar det viken nivå vi hamnat på. Det första landet att förbjuda Koranen, är muslimskt. Islamofoberna gläds och de planerar men den heliga Koranen är rätt klar på den punkten, den säger att de otrogna planerar och planerar men Allah är den bäste av planerare.

Tittar man på antalet som konverterade, så ser man att antalet ökade i samband med attacken mot New York, 11/09 och i samband med Muhammedkarikatyrerna i Danmark. Så fortsätt häckla, håna och svartmåla. Fortsätt skrämma, fortsätt ljuga, fortsätt hitta på, fortsätt hota mig och andra. I slutändan finns det bara en sanning och den kommer fram, hur mycket ni än försöker bekämpa den.

Google Übersetzer.

53 kommentarer

  1. Erik Dahlqvist 24 oktober 2009

    Hehe.. Du ska ha tack för att du svarar 🙂 Tog lite tid innan jag läste det bara..hehe…
    Intressant och kul att lära sig om andra kulturer 🙂
    Vi höras av senare!! Ha det gott! / Erik

  2. Bahlool 24 oktober 2009

    Anytime Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *