Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Skatt på slöja – för det förstör miljön

Sverigedemokraternas idol i Nederländerna, Geert Wilders, har gjort sig känd för att sprida hat och avsky för islam och muslimerna. Denna virrpanna har stort stöd i Nederländerna och hans success har lett till att andra missnöjespartier i Europa börjat härma och efterlikna hans metoder. Mest känd blev han med sin film Fitna. Besöker man pro-Israel-anti-islam-pro-SD-bloggar, så ser man ofta människor som vill försvara honom och hyllar honom. Han har även hävdat att Koranen är lik Hitlers bok Mein Kampf, och vill att den ska förbjudas. Kan ju tilläggas att Mein Kampf inte är förbjuden…

Denna person, med sin ökända frisör, har nu gjort stort rabalder i Nederländerna, för att han kräver skatt på slöja, om den är buren av muslimer, kristen slöja räknas inte dit. Skatten ska vara på 1000 EU, runt 10 000 kronor.

Så enligt denna galning är slöjan en symbol för förtryck, och för att stoppa det förtrycket, vill han förtrycka slöjan och slöjbärarna?

Skatt på slöja

”Det är på tiden att vi rensar upp våra gator”, sade Geert Wilders på ett riksdagsmöte. ”Denna förorening av vår atmosfär, låt oss göra något åt denna symbol för förtryck. Skatten på 1000 EU, skulle gå till hem för misshandlade kvinnor, vi har haft nog av slöjor.”

DutchNews.nl – Anger at Wilders’ headscarf tax’.

Hans ord bemöttes med hån i Nederländernas riksdag, men vad kommer folket att tycka och tänka? Kommer man att stödja honom? Definitivt..Alla undersökningar visar att han kanske kommer få en majoritet i riksdagen.

”All that is required for evil to prevail is for good men to do nothing.” /Edmund Burke

Allt som krävs för att ont ska vinna, är att goda människor inte gör något..


13 kommentarer

 1. RESPEKTERA MINA DÖDA SLÄKTINGAR 27 september 2009

  RESPEKTERA MIN MORMOR OCH MORFAR!!

  Jag har läst igenom ett dokument på ca 500 sidor som handlade om den svenska historian. En del av dokumentet handlade bland annat om hur det svenska världfärdsystemets uppbyggnad och vilka som byggde upp det och under vilka arbetsförhållanden de arbetade under. Det var faktiskt det fattiga folket som var både vuxna och barn, män som kvinnor flickor som pojkar som arbetade och slet hårt i industrierna och jordbruken. Svenska folket utbildades för att våra kungar bestämmde att folket ska ha kunskaper för att de insåg att folkets välbefinnande och hälsa och levnadförhållanden skulle förbättras samt de skulle lära sig att skriva, läsa och räkna. Därför gör dessa typer av människor mig frusterard och upprörd för att det var mina släktingar som lade grunden till en utveckling som vi vet idag på 2000 – talet ledde till ett samhälle som är betydligt mycket bättre fungerande jämfört med en del andra länder. Dessa människor som endast kräver rätt till utbildning, rätt till bostad och rätt till andra saker utan något som helst intresse för ansvar och skyldigheter borde bli påtvingade en undervisning av den svenska historian och samhälleskunskap samt vilka skyldigheter de har. Det borde varken accepteras och toloreras av invandrande människor som ställer egoistiska krav och utgår endast från deras religon och trångsynta värld. För att man måste respektera de som har arbetat hårt i generationer och fortfarande arbetar hårt. En annan reflektion att dessa människor som hon är bortskämda för att vill varken kompromissa och anser att hon behöver inte arbeta. Därmed är ett även en viss form av lyx problem för att hon har det så bra ekonomiskt ställt att hon har råd att sitta hemma och gnälla.

  Det svenska världsfärdsamhället bygger på att alla svenska medborgare bidrar till det svenska samhället genom arbete för att tex kunna erbjuda människor utbildning med tanken att de ska senare arbeta. Denna kvinnan anser att hon har rätt till utbildning, men har inte några planer att arbeta och stå till arbetesmarknades förfogande genom val av arbete, beteende med mera

  Denna psykopat brukar vanligtvis säga att hon är kvinna, andra gången att hon är libanes, andra gången vill hon att muslimer ska ut och återigen andra gånger vill hon att invandrare inte ska stanna här om de inte följer hennes värderingar..släpper igenom det här för att folk ska förstå vad jag har att stå ut med på daglig basis /Bahlool

 2. petersingerfanboy 28 september 2009

  Försäljning av mein kampf är förbjuden i Nederländerna.

 3. Bahlool 28 september 2009

  ok visste jag inte 🙂

 4. petersingerfanboy 28 september 2009

  tänkte att rätt ska va rätt 😉

 5. Bahlool 28 september 2009

  haha jag är tacksam, trodde att det ”fria” nederländerna inte hade för många förbud..tji fick jag 😛

 6. RESPEKTERA MINA DÖDA SLÄKTINGAR 28 september 2009

  Denna psykopat brukar vanligtvis säga att hon är kvinna, andra gången att hon är libanes, andra gången vill hon att muslimer ska ut och återigen andra gånger vill hon att invandrare inte ska stanna här om de inte följer hennes värderingar..släpper igenom det här för att folk ska förstå vad jag har att stå ut med på daglig basis /Bahlool

  SVAR:

  ”stå ut med på daglig basis” – Bahlool DU MÅSTE FÖRSTÅ OCH INSE ATT ERAN ATTITYD FÅR MIG ATT BLIR SKITFÖRBANNAD! NÄR DU HAR FÅTT DEN INSIKTEN IN DIN SJÄL OCH HJÄRNA DÅ KOMMER DU ATT FÖRSTÅ MINA ORD OCH HANDLINGAR. JAG ÄR SVENSK I MIN KROPP OCH SJÄL I MINA BLODÅDROR. TACKA FAN FÖR DET FÖR ATT DET FINNNS MUSLIMER SOM ÄR EN JÄDRANS LATA IDIOTER SOM INTE ENS KLARAR AV ENDA MINSTA LITEN KRAV OCH FÖRVÄNTNING PÅ DOM FÖR EN DE KALLAR EN RASIST, ISLAMFOBIKER OCH PSYKOPAT.

  Jag är ingen psykopat, ingen libanes och är bara en helt vanlig kvinna som på ett ärligt öppet sätt SOM är inte rädd för trångsynta muslimer som Bahlool som saknar mycket kunskap om Sverige DESS UPPBYGGNAD OCH STUKTUR och dess historia. Sverige är grundad och uppbyggd av fattiga människor som slet hårt med livet som insats samt deras hälsa i flera tusen tals år och gör det fortfarande. Därför vägrar jag ge mig vika och ändra mig för att det kommer hit människor som vill vara bakåtsträvare och vill dra hela den svenska samhälles utveckligen tillbaka till 1200 talet.

  DET ÄR 2000 TALET NU OCH INTE 1200 TALET!!!

  ERAN ATTYD FÅR MINA DÖDA SLÄKTINGAR ATT VIDRA SIG I DERAS GRAVAR I DE SVENSKA KYKOGÅRDAR OCH NI RISKERAR ATT DE SOM SLET HÅRT I FABRIKER OCH JORDBRUKEN OMKRING 1700 – 1950 KOMMER ATT HEMSÖKA ER OM NÄTTERNA.

  DET ÄR KRAFTIGT RESEPKLÖST ATT SOM NI BÄR ET ÅT!!

  MINA KRAV ÄR HELT NORMALA!

 7. Bahlool 28 september 2009

  Så du är inte född i Libanon? Varför skrev du det här då?
  Ärlig Modern Kvinna
  anti@yahoo.com
  213.80.******
  Postades 2009/08/23 kl 21:49

  Det extremt sällsynt att barn mördar andra barn.

  Men min erfarenhet är män från Iran, Irak, Libanon och Egypten är att de är kalla i sina själar på så sätt att de finns en råhet i deras sätta att betee sig. Du kanske inte är så, men de jag har mött är så och jag blev totalt chockad så pass att en av mina manliga vänner från Gotland blev skitförbannad när han får höra hur ni illa beteer er mot oss kvinnor och gav mig mycket goda tips och råd med sin härliga goda hjärta. Det saknar jag hos er män från mellanöstern ett varmt härligt gott hjärta. Jag skäms att vara född i Libanon.

 8. beirut 28 september 2009

  haha . . . skämmigt att folk henne fötts i libanon..

 9. RESPEKTERA MINA DÖDA SLÄKTINGAR 28 september 2009

  Kära Bahlool,

  Du måste förstå att en person som har levt hela sitt liv i Sverige och arbetar hårt inom den svenska världfärden sedan 25 år med svenska släktingar på sin morsida och är ordentligt påläst om den svenska historian samt hur den är uppbyggd och vilka som byggde upp det och hur. Kan inte acceptera att det finns männsikor som säger ”jag har rätt till utbildning, men inga planer på att arbeta”. Det är ju faktiskt de hårt arbetande skattebetalarna som finnanser utbildningarna i vårt svenska samhälle. Dessutom behöver inte svenska medborgare kämpa för sin rätt till utbildning det är ju bara att ansöka. Men religon och staten är separerad sedan flera hundra år sedan därmed är religon en privat sak. Jag skiterfullständigt att du är en praktiserande muslim så länge du respekterar på ett bra sätt alla oss fattiga människor som arbetar hårt. Vill man inte arbeta då kan man åka till ett annat land där de accepterar att människor sitter hemma hela dagarna och gnäller.

  DU MÅSTE FÖRSTÅ ATT VISSA MUSLIMER GÖR MÄNNISKOR ARGA OCH SURA FÖR ATT DE HAR EN GANSKA PROVOCERANDE ATTITYD!!

  DERAS ATTITYD ÄR SVENSKOFOBI!!

 10. mammamarie 28 september 2009

  Men HerreGud, vilken tur du har som har så fint folk på besök om dagarna. Jag tackar dock för att du inte släpper fram denna bandhund dagligdags! Vi får hålla rent i blogg-sfären ibland…

 11. Bahlool 28 september 2009

  lol mammamarie, 99% av det hon skriver är spam så det stoppas av bloggen 😛

 12. petersingerfanboy 28 september 2009

  svenskofober mot islamofober… en ny klinisk term om dagen…

 13. RESPEKTERA MINA DÖDA SLÄKTINGAR 28 september 2009

  Det är Bloggaren Bahlool fel att jag kommenterar i hans blogg för att för att i min hemliga heliga skriftliga bok av en okänd författare står det att: Det är Bloggaren Bahlool fel att mina ord och meningar passar inte in med hans moral och värderingar.

  Min mamma sade något klokt om muslimska män att de är fega män som beskrivs enligt att regler de har att män beskrivs inom Islam om de inte kan kontrollera sina känslor och hormoner när de möter kvinnor och därmed är de svaga och fega för att de dessutom lägger över allt ansvar på kvinnorna och sedan om det händer det något då är det alltid kvinnans ansvar och deras fel. Mannen han ska minnsan slippa allt personligt ansvar och ska minsann inte behöva kontrollera sina blickar och handlingar. Sedan sade hon en annan ska att inte vågar ta sig i kragen och erkänna sanningen om vad som verkligen står i koranen. Ingen Imam eller annan muslimsk man har någonsin visats sig offentligt med ett syfte att verkligen med ett icke manipulativt med ett ärligt och gott syfte att verkligen berätta och förklara vad som verkligen står i koranen, att det står ingenstans i koranen att en kvinna:

  – Får inte skaka artigt i hand med en man
  – En kvinna får inte vistas i samma rum som en man
  – En kvinna måste bära slöja, bruka eller nikab
  – Att kvinnor inte får visa sina händer, armar och ben

  Bahlool dina kommentarer är tecken på inkompetens om Islam och den svenska historian samt att de är svag och sjuka för att du är precis som vilken annan muslimsk man är feg och svag.

  Om något är spam så är det muslimernas dubbla budskap och deras feghet samt grova misstolkningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *