Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Muslimska terrorister?

Ett av högerns och islamofobins mantra är att muslimer är terrorister. Om en muslim gör något ont, så är alla 1.5 miljarder muslimer skyldiga till brottet. Som de troll som besöker min blogg säger, ditt folk, du är ansvarig för dem osv. Jag har alltid ställt samma fråga, om det stämmer att islam förespråkar terror, betyder det att alla 1.5 miljarder muslimer är terrorister?

Det är ett rätt logiskt resonemang. Ifall muslimer är terrorister, ifall Islam förespråkar terror, borde vi inte se miljoner ja miljarder muslimer som bombar och slår ihjäl?

13 kommentarer

 1. Saladin 22 september 2009

  Det är få människor som påstår att ALLA muslimer är terrorister. Dock säger de flesta att de är emot de islamister och de som bär vapen. Dessa som använder våld för att förespråka Allah.

  Detta missar du dock helt. Du vill hellre hata ALLA, för det är krav på dig som muslim att se världen som en fiende. Tror du mig inte. Så kan du läsa din oheliga bok. Som jag för övrigt beställde som toalettpapper idag. Vissa har fan humor

 2. Bahlool 22 september 2009

  Godkänner detta också så att folk ser vilka provokationer, hets och angrepp vi muslimer får tåla. Jag tycker sannerligen synd om dig. Detta är en ateist som krävde respekt för Sverige, svenskarna, för hans åsikter, men han själv kunde inte bemöda sig att besvara respekten på samma sätt. Detta är en person som sprider rasistisk propaganda mot araber. Detta är en person som sprider skit om islam och muslimer. Varje dag finns det såna som han här som sprider hat och spya och sen undrar man varför vissa muslimer får nog?
  Killen här har hotat ofta med att skada muslimer med våld. Må Allah ge oss sabr..Tyvärr är jag för yttrandefrihet och tillåter sådana här misslyckade människor att yttra sig så att folk ser, vem som försvarar yttrandefriheten och vem som missbrukar den.
  Några av hans ord var att araber är parasiter, att deras länder är sandhögar, att vart muslimerna än går så förstör de och ruinerar de.

 3. Saladin 22 september 2009

  Killen här har hotat ofta med att skada muslimer med våld`???

  HAHAHAHA SKulle detta vara jag?

 4. Saladin 22 september 2009

  Då tar vi det igen, så får du berätta vad som är kränkande för en musilm

  Det är få människor som påstår att ALLA muslimer är terrorister. Dock säger de flesta att de är emot de ISLAMISTER och de som bär vapen. Dessa som använder våld för att förespråka Allah.

 5. PeterSingerFanboy 22 september 2009

  ”Detta är en ateist”, vad har det med saken att göra? Jag är ateist, men skulle aldrig komma på tanken att använda koranen eller någon annan bok för den delen som toapapper.

 6. Bahlool 22 september 2009

  Kan säga att jag inte mött många ateister som visar någon som helst respekt för en religiös person. Du är isåfall undantaget och en nära vän till mig i min butik. Kanske borde omformulerat mig. Beklagar om det lät som om jag såg ateist som något skällsord.

 7. Saladin 22 september 2009

  Respekt. Du menar den respekten troende har då de vill karva sina barn i könsorganen. Eller som i England där nu ”moderata” muslimer, såna som dig, som kallar sig demokratiska. Vill införa att ALLA som besöker badhus ska ha heltäckande dräkter..Jo detta är respekt.
  Just ni muslimer är experter på ämnet. Tror jag ska prata vidare om respekt med min misshandlade vän. Som fick lite suprisesex en kväll. Av 4 respektfulla muslimer…

  Eftersom du är full av lögner och annant strunt så lär du blunda för detta inlägg med. Visst är det underbart att vara e teokrat som du, där man får utnyttja lagar, men det gäller bara dig..Hycklare av värsta sorten

 8. cecilia 22 september 2009

  ja om vi muslimer ska stå till svars för någon muslims handling så ska alla kristna stå till svars för knutbymorden och alla ateister ska stå till svars för ateistiska människors mord…. är det logiskt???
  NEJ så klart inte så……..

 9. Bahlool 22 september 2009

  Läste idag om en polisman som fängslas för att ha slagit sin fru..tänkte skriva ett inlägg där jag dömer alla poliser 😉

 10. herregud 22 september 2009

  haha

  herregud så pantande ni är

  Jag protesterar emot de som begår illdåd i er guds namn. Du din hycklare här säger dig vara emot detta med. men uppenbarligen inte eftersom du nu tar dessa individer i försvar. Du har bevisa att det inte finns ngt annat än en sorts muslim å det är den dumme.

  Det finns flertal sajter som ifrågasätter extremister. De säger aldrig, å inte jag heller säger ATT ALLA MUSLIMER..Detta är er egna påhittade verklighet. Fan tragiskt att se hur ni hetsar varandra, ljuger och skapar fiender.

  Att baloo här fått för sig att jag menar ALLA muslimer är för att han vill ha fiender. FInns dom inte, så måste de skapas. Det är fan hemskt att se hur han håller på här.

  Jag och många andra är emot islamister, den väpnade konflikten. Men ni era blinda teokrater ser inte detta.

  Jag börjar tro att SD har rätt. Ni är likadana alllihop. Allt talar ju för det.

  Våga publicera detta då. Eller ska du som vanligt gömma jobbiga saker.
  Yttrandefrihet och demokrati, det vet du inte vad det är….

 11. Saladin 22 september 2009

  haha finns inget mer underbart än fega hycklande muslimer Du talar om rättvisa. Men självklart bara så länge den gäller dig.

  Den enda faran med Sverige och demokratin, är människor av din kaliber. Fegis

 12. PeterSingerFanboy 22 september 2009

  cecilia; håller med om att man inte kan dömma alla för vad en enskild person gör. Däremot har du fel när du buntar ihop ateister på samma sätt som muslimer och kristna.

  Det som sammanbinder kristna, judar och muslimer är att de alla tror att det existerar en gud som är personlig, bestämmer (i stora drag) hur vi ska leva och som berättar för oss vad som händer när vi dör. Alla tre religioner skiljer sig åt, men i stora drag är de lika.

  Det enda en ateist har gemensamt med en annan ateist är att denne inte ser några bevis för att anta att det skulle existera en gud. Men förutom det finns det inget som binder en ateist till en annan. Vi har inga möten där vi hyllar ”icke-gudar” eller liknande. Visst kan jag tänka mig att många ateister har svårt att respektera ”tron” som bas för rationellt tänkande.

 13. cecilia 22 september 2009

  haha! ja det borde du göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *