Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Israel glömmer inte

Israel anklagar Sverige för Hamas-kontakter – DN.se.

Israel glömmer inte. Israel tillåter ingen att komma undan med kritik av Israel. Ända sedan diskussionen om stöld av palestinska organ, så har Israel velat sätta dit Sverige. Nu anklagar man Sverige för att ha kontakt med Hamas, i och för sig inget brott. EU valde att stödja Israel, när de terroranklagade och satte Hamas på en lista över terrorstämplade organisationer.

Problemet är bara att väst ville att palestinierna skulle visa demokratisk tåga, när palestinierna, naiva som de var, trodde på detta och valde Hamas, blev både Hamas och palestinierna bojkottade och skickade ut i kylan. Varför tala om demokrati om man ogillar den demokratiska processen och resultatet därav?

Den som känner till Israels historia vet att Israel skapades av judiska extremister, terrorister, som jagades av FN, NF och de engelska trupperna. Vem har inte hört talas om de många terrordåd som begicks av dessa sionister? Varför beklaga sig över en legitim motståndskamp, när man själv är orsaken till konflikten? Skulle vi idag kalla danska och finska motståndsmän för terrorister? Knappast. Ändå mördade de femtekolonnare och jagade quislingar.

Den som vågar stå emot Israel, får att göra med Israels ökända PR-maskin. Israel glömmer inte. Israel förlåter inte och Israel har satt Sverige på sin lista över stater som man ska svartmåla och angripa.

USA hade ANC på en terrorlista, ändå stödde Sverige ANC med både vapen och pengar. Skäms vi över det idag? Nej. Hitler hade moståndsgrupperna på sin lista över ”terrorister”, ändå ser vi dem som hjältar och som rättfärdiga i sin kamp. Hamas har inte ens i närheten så mycket blod på sina händer som Israel har. En stat ska vi fördöma. En terror ska vi bekämpa. Det är den israeliska statens terror.

När ska vi vakna upp och bedöma Hamas på samma sätt vi bedömde ANC och andra frihetskämpar. När ska vi vakna upp och sätta dit Israel för att de hotar oss, svartmålar oss och försöker inskränka vår yttrandefrihet?

8 kommentarer

 1. Tomas 21 september 2009

  Jag ser att du hyllar ANC. Inget fel i det.
  Men vet du att man i sydafrika diskriminerar vita? Om en färgad och en vit söker samma jobb och de har lika meriter väljs den färgade.
  Det är inskrivet i lagen.

  Sen nämner du Hitler också, Sverige var en av de största supportrarna till Hitler och ja det skäms vi väl för hoppas jag. Eller?

 2. Bahlool 21 september 2009

  Ja men Sverige hjälpte danskar och finnar som flydde…

 3. Jack 21 september 2009

  Om Sverige kan ha kontakter med Apartheid Israel – den största terrorstaten i mellanöstern, så kan det väl inte vara helt fel att även ha kontakt och föra samtal med Hamas?

  För eller senare måste Hamas inkluderas i samtal och fredsprocessen ändå. Vilka annars ska Israel mäkla fred med? Zimbabwe? haha

 4. Jusef 22 september 2009

  vi som ser oss demokratiska och sedan ser vi folk som terrorister vem fan har rätten i denna värld att definera människor för terrorister vem vet man kanske själv är en terrorist närman stödjer isreal mordiska politik i mellanöstern en politik som bygger på våld och terror med hjälp av resten av världen som en ursäkt för den så kallade ”förintelsen”så palistiner för betalla skatten för ett ”misstag” europa begick är inte det ett nytt förintelse mott palistiner?..israel regeringar är okompremissbar som öppet har fått support från eu och usa …

 5. AntiBahlool 22 september 2009

  Tack bahlool för att du påminnt mig om varför jag älskar Israel. Ni islamister måste vara bland de mest desperata, lögnaktiga, hjärntvättade och hatiska folk på denna jord.

 6. Jonas 22 september 2009

  ”Vågar inte” kritisera Israel? Vilken planet lever du på? Finns det något annat än pro-palestinsk propaganda i naiva svenska medier?

  Det är pengar och vinstintresset som gör att Sverige och dess medier är så palestinavänliga. Man tror sig kunna tjäna pengar och röster på den halva miljonen muslimer i landet.

  Och ja, Hamas är en terrristorganisation därför att de använder terrorism. Terrorister definieras av sina handlingar och sitt uppsåt. Inte av deras påstådda ”sak” eller ”mål”.

  Men det är bra att du visar hur många muslimer tänker. Det är många etniska svenskar som inte förstått hur tankegångarna bland många muslimer går. Därför var det bra med uppvaknandet under den nazi-muslimska pro-palestinska demonstrationen, där alla kunde se själva.

 7. Bahlool 22 september 2009

  Faktum Anti är att Staten Israel är den stat som ljuger, bedrar och hjärntvättar. Tyvärr spelar sanningen ingen roll för dig. Så länge muslimer är emot Israel, så kommer ni stödja Israel.

 8. Bahlool 22 september 2009

  jonas propalestinsk propaganda? Hahaha…Du har inte tänkt tanken att Israel har fel? Du har inte tänkt tanken att Israel är verkligen en stat som bryter mot alla avtal och rättigheter? Så FN, ja hela världen de har fel..bara du SD och Israel som har rätt? Wow…
  Så Israels hadnlingar, där man skjuter över 800 civila, det är inte terror? Du borde läsa på om terror jag har skrivit ett inlägg om det om hur man bedömer vad som är terror beroende på i vilken kultur man lever i…
  Ja du har rätt…alla kan vakna upp till en demonstration som var fylld av muslimer, som skrev stoppa Israels terror och som blev angripna..klart offret blir till förövaren i din värld 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *