Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ett fördömande?

Ahmadinejad: Förintelsen en ”myt” – DN.se.

President Ahmadinajad uttalar sig negativt mot bilden av judeutrotningen. Det fördöms av västliga stater, däribland USA, Frankrike, Tyskland och Storbritannien.

En rapport beskriver hur Israel använde sig av palestinska mänskliga sköldar, hur Israel mördade över 1400 palestinier och begick hemska brott mot mänskligheten. Då säger samma regeringar ingenting eller så säger de som i fallet med USA, nej rapporten är inget att fästa sig vid. Nej rapporten är felaktig.

Vad är skillnaden? Varför irriterar sig västliga stater över ett uttalande om något som lär ha hänt 60 år sedan? Varför blir de inte upprörda över att Israel inte tillåter palstinierna att leva i fred? Varför blir de inte upprörda över att Israel stjäl land på daglig basis? Varför blir de inte upprörda att Israel hävdar att det aldrig funnits ett Palestina eller ett palestinskt folk?

Det är magstarkt hur Israel gång på gång kommer undan. Det är magstarkt hur folk, civiliserade, smarta och kloka människor väljer att avsky Iran, men stödja Israel. Det övergår mitt förstånd.

Kritiserar man versionen om judeutrotningen som är förhärskande i väst, då blir man dumförklarad och man fördöms. Kritiserar man Israel då är man en antisemit. Stödjer man Iran eller försvarar deras rätt att slå ner upplopp och slår ner terrorister (något vi skulle gjort på liknande sätt) ja då är man inte klok, då är man hemsk då hör man inte hemma i Sverige.

Vill man förstå Iran, ska man åka dit. Vill man förstå vad som händer i världen måste man sluta läsa bara ena sidans bloggar och ena sidans propaganda.

Varför vågar ingen fördöma Israels kärnvapenarsenal? Varför vågar ingen fördöma Israel i FN? Varför läggs alltid fram veton mot alla resolutioner som skulle sätta dit Israel? Varför tillåts Israel ockupera andra folk och länder? Varför tillåts Israel starta krig? Varför tillåts Israel hota men när Iran ens tänker tanken på att inte tro på förintelseindustrin, ja då är man objekt för ett fördömande.

Märkligt att de som stödjer motståndet mot regeringen i Iran är Israelvänner…mycket märkligt.

16 kommentarer

 1. Jonas 19 september 2009

  Du är äcklig. En antisemitisk arab.
  Fuck off and die.

 2. Bahlool 19 september 2009

  Kom igen..berätta nu…vad tycker du om Israel 😉 Du är en islamofob och rasist..vad är din poäng? (antisemitisk arab…en arab som hatar semiter..hmm smart grabb hahaha)

 3. Mohamed Omar 19 september 2009

  Käre broder,

  Någon ”judeutrotning” har aldrig förekommit. Däremot har många personer, däribland judar, internerats i s.k. koncentrationsläger. Hundratusentals dog på grund av arbete, svält och sjukdomar, särskilt i slutet av kriget när kommunikationerna brakade samman pga de allierades bombningar av Tyskland.

  Läs: ”Revisionismens segrar” av Robert Faurisson. Det är hans föreläsning vid Tehrankonferensen 2006 som översatts till svenska.

 4. Darius 19 september 2009

  HAHAHAHA Jonas epic fail! Jonas åk till landet din bonde. Du hör inte hemma här förstår du det? jädras bönder kommer hit och tror att dem vet hur världen fungerar, de här barbarerna har aldrig utvecklats ordenligt, bara deras teknologi inget mer…deras tankar är fortfarande desamma som vid medeltiden och de är fortfarande veklingar. genetiskt så blir de här uttrotade inom snarr framtid!

  Vilken skamm seriöst. alltså att man inte lärt sig en läxa dem här slavarna från egypten. I mer än 2000 år jagade och fortfarande inte lärt sig sin läxa…jag önskade verkligen att araberna skulle varit MKT HÅRDARE under medeltiden…alltså FRÅN HJÄRTAT JUST NU, jag önskar det! på ett sätt kan jag förstå varför slavarna från egypten visar så mkt hat…de har inte haft det bra men släppa loss ut hatet på palestinerna istället för folk som jagade dem (”korstågen”) förbryllar mig. snacka om epic fail, de är inte trots allt ”så smarta” bara blood törstiga!

 5. Bahlool 19 september 2009

  Lol darius, om du läser historia om kontakten mellan muslimer och judar så ser du att det var muslimerna som räddade judarna gång på gång på gång. Ottomanska riket räddade 500 000 undan bålen i Spanien 1492. Under korstågen så räddades må nga judar av muslimska ledare. Under pogromerna så tog judarna sin tillflykt till muslimerna 😛
  Otack är vänlighetens lön 😉

 6. Johan Nilsson 19 september 2009

  Hej!
  Jag är inte muslim. Tycker att du framför vettiga frågor. Kritiken mot Israel är befogad. Dock är det bara dumt av Ahmadinejad att förneka förintelsen. Det finns en övervädligande mängd bevis för att den har ägt rum och att förneka förintelsen är lika dumt som att förneka att Elvis är död eller att förneka att vi varit på månen. Dessutom ger hans sätt att tala om att Israels (regim) snart är borta osv. bara onödigt bränsle till de krafter som vill attackera Iran. Vore smartare att vara saklig, för då skulle han – om möjligt – vinna lite respekt och kanske kunna bidra på ett konstruktivt sätt till att världen slutar att se mellan fingrarna för Israels övergrepp. Bara för att man har rätt på en punkt betyder inte att allt man säger är korrekt.

 7. Bahlool 19 september 2009

  Kan hålla med dig delvis Johan, men jag tror att det inte spelar roll vad Israel gör, de är och kommer alltid skyddas av väst. Gazakriget och de över 40 Fn resolutioner som man lade veto på, är bevis på det. Vidare spelar det ingen roll vad Ahmadinajad säger, han och Iran är hotade. Sen behöver Ahmadinajad det här för att få stöd bland sin befolkning, ett folk som inte vill att Iran ska verka vara svagt..

 8. Jusef 20 september 2009

  Något bra att veta till alla som anklagar araber för antisemiter :vad är semiter först
  Semiter är härstämmar från samma fader kallad Abraham som fick isreal och ismeal två sönder alltså e araber och judar från samma fader och samma släck och båda är abrahams folk …sen undra jag om alla dessa polska tyska eller lättare sakt dom blåögda judarna dom europiska judarna som påstår sig vara semiter ni bör veta en sak att ni har inte alls me semitism att göra utan ni härstämmar inte alls därifrån de ni uppfan en religon kallad sionism som ni ine heller fattar vad det innebär.skärpning nu

 9. Mohamed Omar 20 september 2009

  Johan,

  Du borde ta dig besväret att sätta dig in i revisionistisk litteratur. Du kommer att finna att de ”överväldigande bevis” du talar om inte är så överväldigande vid en närmare granskning.

  Börja med att läsa ”En tom säck kan inte stå” av Lars Adelskogh.

 10. Johannes 21 september 2009

  Lite skrämmande att se vilka fanatiska islamister vi har här i landet.
  Tror dom på nåt sätt själva att de hjälper sina bröder och systrar med sina rasistiska åsikter? Framkallar snarare motvilja hos 99% av oss.
  Att Förintelsen är ett faktum vet vi ju alla. Det är en av de mest genomforskade händelserna i historien. Anledningen till att islamisterna inte kan komma komma igenom med sina budskap är ju just att de inte har några motargument. Surt för dom. Ungefär lika svårt som när vissa konspirationsteoretiker ska bevisa att Elvis lever. Lycka till!

 11. Johannes 21 september 2009

  Att islamisten ”muhammed omar” använder radio islam och faurisson som källa säger väl det mesta

 12. Bahlool 21 september 2009

  Rasistiska åsikter? Jag såg inga som helst rasistiska plakat, slogans eller kommentarer på demonstrationerna eller på uppropen. Så vart har du fått det ifrån? Vad det gäller utrotningen så kan man ju fråga sig varför det är förbjudet i vissa länder att forska i det eller att diskutera det? Du borde kanske strunta i källan radio islam och faurisson och titta på ifall det de säger är sant eller ej istället? Ta mig, jag tog bilder och filmer från en nazistisk sida, bilderna ljuger inte..betyder det att jag ska strunta i bevisen bara för att jag inte håller med dem som sprider dem? Om en nazist tar fram uppgifter som verkar vara sanna, varför ska jag strunta i bevisen bara för att han tillhör och stödjer en ideologi jag avskyr? Frågan kvarstår, varför fördömer väst kritiken av ideologin om judeutrotningen men inget fördömande av Israel? istället skyddar man Israel med avtal och med veton..du tycker inte det är lite konstigt?

 13. Saladin 21 september 2009

  Jag har hört att även 2: värlskriget är en myt. Har försökt hitta rättvisa böcker om saken, men alla ger så olika bilder. Kikade lite i koranen, står inget om 2:a välrskriget i den. Således kan detta krig aldrig ha ägt rum

 14. Saladin 21 september 2009

  Det är aldrig rasism att kasta skit på Judarna, eller kränka de som ifrågasätter koranen. Det är bara en högre form av rättvisa ala islam att agera som ett praktarsel emot judarna.

 15. Bahlool 21 september 2009

  Frågan jag ställer mig är, hur det kommer sig att du inte har en sida som hetsar mot judar..har inte de hemska saker i sin torah? I sin historia? Eller du skiljer på folk och folk?
  Islam gav dem rättigheter medan dina förfäder bodde i grottor 😉 Jag vet att det är svårt och bittert att tillstå..men fakta talar för sig själv..medan dina europeer brände judarna på bål tog muslimerna emot dem 1492…hade bara jag skrivit det här ok men det är något som står i dina egna västerländksa böcker..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *