Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ner med Gaza – Ner med Libanon länge leve Iran?

Nya protester mot Irans regim – DN.se.

Sedan jag varit barn har jag hört ett citat från Islams Profet, Muhammed. Den lyder att när människorna skriker oh min själ, oh mitt jag. Så skriker Profeten oh min Ummah, den islamiska gemenskapen. Nationalismen är den största faran och det är nationalismen som lät muslim mörda muslim, det är även nationalismen som säger oss att vi ska strunta i våra medmänniskor, för de är bruna, gula, vita eller röda. Vi ska hålla oss till vår ras, till vår grupp, till vårt land.

Pro regeringen och Pro Palestinademonstration idag

Idag är det Al Qudsdagen. Dagen då muslimer är uppmanade att gå ut på Ramadans sista fredag för att demonstrera för det palestinska folket och höja rösten till försvar för deras rättigheter. En dag som nu vanärats av idioter i Iran, som avskyr araber, avskyr muslimer och avskyr sin egen regering.

Faller Iran och dess regering, så faller det sista motståndet mot Israel och USA i mellanöstern. Faller Iran så faller Hizbollah och Hamas, de två enda grupperna i mellanöstern som inte bara kämpar mot Israel, men även stödjer fattiga, har skolor till behövande och hjälper de som inte har någon annan, med mat och medicin. Faller Iran, så får islam ett hårt slag. Resten av staterna i mellanöstern är allihopa anhängare och lydstater till Israel och USA. Enbart Iran står i vägen.

Enligt Dn.se så skanderar hundratusentals demonstranter i Teheran så här:

– Allahu-akbar, Gud är större.

– Inget Gaza, inget Libanon, bara Iran.

– Mitt hjärta bultar för Iran, skanderade de.

När man vanhedrar denna dag, en dag som shiamuslimer som sunnimuslimer går ut på gatan för att höja rösten för Gaza och Jerusalem, då har man verkligen förlorat all respekt. Jag hoppas fler muslimer öppnar upp ögonen för dessa djur som demonstrerar på Irans gator mot islam, mot muslimer, mot Irans regering och mot den islamiska gemenskapen. Kan man inte tycka länge leve Gaza, Länge leve Libanon och länge leve Iran? Måste man ogilla ett folk eller en stat för att kunna uppskatta sitt folk och sitt land? Kan man inte uppskatta alla?

Gud är inte med dem som sviker sina syskon i religionen eller i mänskligheten. Jag hoppas fler får höra deras ord, jag hoppas att fler upptäcker att det här är en komplott för att störta Iran, en komplott för att vända tillbaka klockan. Så att vi får tillbaka en Shah, som torterade, mördade och fördrev samtidigt som han satt hemma och drack sin alkohol i sällskap av CIA och Mossad (israeliska underrättelsetjänsten).

Jag kan bara skandera:

Länge leve den islamiska republiken Iran, Länge leve det palestinska folket och länge leve motståndet mot Israel och USA. Enligt DN.se så är det miljoner som gick ut i demonstrationer mot regeringen, men dessa siffror fick de av en anonym person. Det är märkligt att man kan ta obekräftade siffror och skriva om dem som om de är sanna. Enligt de engelska medier jag tittat på så är det miljoner på gatorna, men de är proregeringen och propalestina. SvD skriver istället att det är hundratusentals.

Bilder från demonstrationen som visar ett överväldigande stöd för Palestina, för Quds och för den iranska staten och dess regering. Det är som vanligt ett önsketänkande hos grupper som älskar Shahen och som avskyr islam och den islamiska regeringen att stödet för deras Mousavi och Karoubi är i miljoner. S K I T S N A CK

Svt är den enda svenska kanalen jag sett som sade ärligt att majoriteten på demonstrationerna var ute till stöd för Gaza, för stöd till Al Quds och till stöd för regeringen.

Esbatis blogg har länkat till lite mer nyanserade röster i frågan om anklagelser om valfusket, väl värd att läsa.

59 kommentarer

 1. Bahlool 20 september 2009

  hehe beirut ja, känns på Shadi som om alla som inte tycker som han, är idioter osv..bra demokrati ..

 2. Iransk Medborgare #88 20 september 2009

  Hej Bahlool

  Mullorn a i Iran har förstört landet och våldtar, dödar och förtrycker ett folk som inte kan försvara sig.

  De gör detta i Islams namn. Antingen är du helt blind och accepterar du detta av den enda anledningen att de stödjer Hizbolla och Hamas – isåfall är det egoistiskt motiv då du själv är arab!

  Som exiliranier så upplever jag inte demonstrationerna i Iran som ”några idioter som vill förstöra”. Den rätten måste vi ha då vi vill kunna återvända till ett fritt och demokratiskt Iran -även om den inte sker under min livstid.

  Dessutom, iranier är inte araber – dock förenade med resten av mellanöstern av en religion som har förstört landet – därför tycker jag inte att folket i iran MÅSTE vara solidariska med palestinierna – för de skiter ju i Iran och ill dessutom ha de här parasiterna kvar så… ja hela den diskussionen blir konstig då enes frihet är bunden av den andres förtryck! blir svårt att förhålla sig opartisk – så jag skriver inget mer!

  Personligen lider jag och tycker synd om det palestinska folket, efter det som hände i Januari – men jag gör det i egenskap av människa och inte muslim, iranier, arab etc. Därför borde även du och alla andra araber tycka synd om det instängda och förtryckta folket i Iran och inte försvara mullorna bara för att de göder Hamaz och Hibollah! Om detta är en seriös debatt forum och inte en muslimskt språkrör!

  Det är då den samma människan kommer fram – det är detta som gud lär oss – att stå emot förtryck – var det än sker och även om det falskligen sker i hans namn – än så länge snackar du bara i egen sak, får medhåll av andra araber och så trackar du ner på alla andra som har en avvikande åsikt!

  Lite synd att du använder samma knep som sverigedemokraterna gör mot invandrare och muslimer för att framföra sin enkelriktade budskap.

  Hoppas Ni ändå får en trevlig vecka!

 3. beirut 20 september 2009

  haha jag vet, riktig hycklare.

 4. Bahlool 20 september 2009

  Nah Iransk medborgare, det kan också vara så att du och andra som dig ljuger och överdriver? Det är enda motivet för mitt stöd till Irans folk och regering, inte min härkomst.
  Klart du tycker att religionen förstör landet..hur ska du annars kunna få stöd i väst? Religionen har varit del av ditt lands historia i tusen år, den fick landet på fötter varje gång Iran var nere. Det var religionen och dess Ayatollor som utfärdade fatwas för att stoppa försäljningen av landet till väst på 1800 talet. Det var religionen som räddade landet undan Shahen och hans mördare. Klart du avskyr denna religion som kan få folk, som tycker olikt dig, att gå ut på gatorna och stödja regeringen. Säg mig de miljoner som stödde och stödjer regeringen, vad ska du och dina ”demokrater” göra åt? Lite mord på muslimer skadar ingen och ger dig stöd i väst..
  Många palestinier hatar shiamuslimer och Iran. Spelar det någon roll? Du ska vara med de svaga, om de förstår det eller ej…

  Jag har varit i Iran och ska dit igen, många av mina vänner är ”exiliranier”..jag vet vad ni säger till svenskarna och vad ni säger bakom deras ryggar..
  Detta är en blogg som tillhör en muslim och som låtit dina åsiktsfränder håna, kalla mig namn och angripa mig. Så pass mkt demokratitankar och yttrandefrihet har jag.
  Du verkar inte ha läst de kommentarer där man kallat mig en massa och jag struntat att ens gå i svaromål. Rätt kul att du tycker jag trycker ner andra 😉 Är det inte du som trycker ner mig för att jag och miljoner iranier har en annan åsikt? Du hävdar att vi är ointelligenta för vi försvarar Iran pga vår religion eller vår härkomst, inte pga vår analysförmåga eller pga vår hjärna som säger oss att Iran är bättre än de sellouts och de förrädarstater i mellanöstern som blivit ”fria”…Du vill ha frihet? Du vill ha demokrati? Gå läs om Irak eller besök landet…6 år efter dess ”befrielse” är korruptionen, misären och fattigdomen större än någonsin. Ja det är sådan demokrati du vill ha..utan religion utan historia utan verklig frihet.
  Du har tyvärr inga som helst belägg för något du sagt, ni exiliranier hånar, men det är jag som får skulden för det..ni exiliranier ogillar araber och ger oss skulden för att miljoner iranier stödjer, älskar och vördar islam…du kan ju fråga dig om iranierna i Iran skulle rösta om de ska ha islam eller ej, om de skulle rösta för eller emot 😉

  Tack det samma

 5. beirut 20 september 2009

  Iransk medborgare…
  Förstår att du vill på ett respektfullt sätt visa hur ni få antimuslimska iranier tänker.
  1. I iran är ni obefintliga i förhållande till hela befolkningen,
  2. Ditt budskap får motsatt effekt, vi blir förolämpade då du tar oss för idioter. VI är inga naiva okunniga personer som du kan övertala på stan. Demokratin du vill återvända till fanns inte från början. När folk demonstrerade avrättades dom på öppen gata, och den som var kritisk till shahen, dödades direkt. Savak osv. Jag vet att du känner till historien så det finns ingen anledning att ta upp allt.
  Du tycker synd om palestinierna, men vill återvända till en diktatur som var en 2:a Israel i mellanöstern. Du stöder de som är emot och förtrycker palestinierna.

  Detta handlar inte om Islam eller palestinier, vi snackar om människor och deras rättigheter. Jag förstår inte hur du ska hjälpa ditt land när du konspirerar mot vad majoriteten där vill ha… I internationell lag beräknas du som en förrädare

 6. det du vet 20 september 2009

  Det finns bara ett sätt att skapa fred i världen och det är att eliminera islam och alla muslimer. Du vågar säkert inte publicera detta, du är hycklare dvs du är råtta, du är en muslim.

 7. Bahlool 20 september 2009

  Jag brukar publicera idiotier för att folk ska se hur ni rasister är. Men frågan är vad har du att säga? Du vill utrota 1.5 miljarder människor…hemsk syn du har…enligt din logik ska man utrota alla människor, för då finns ingen grund för konflikt…stackare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *