Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ramadan 30 – ”Tystnad är ett brott mot mänskligheten”

Tystnad är ett brott mot mänskligheten/ Ayatollah Ruhollah Khomeini

“I invite Muslims all over the globe to consecrate the last Friday of the holy month of Ramadhan as ‘Quds Day’

and to proclaim the international solidarity of Muslims in support of the legitimate rights of the Muslim people of Palestine.”

Jag bjuder in alla muslimer över hela världen att viga den sista fredagen i den heliga månaden Ramadan till Qudsdagen och att proklamera den internationella muslimske solidaritetsdagen till stöd för de legitima muslimska kraven hos det palestinska folket.

Vidare sade han:

Om varje muslim hällde ut en hink vatten, så skulle det skapa en flodvåg som skulle tvätta bort sionismen.

Qudsdagen är inte enbart för Palestina, men för alla de förtryckta folken i världen. För alla dem som får lida under ockupation. För alla dem som fördrivits från sina hem.

Imam Khomeini,
Ramadhan 1399AH ( August 1979)

Förra årets Al Qudsdag från hela världen.

Al Qudsdagen i Karachi, Pakistan 2008

Otroligt fin dikt från Nizzar Qabbani om al Quds

11 kommentarer

 1. Allah Akber 17 september 2009

  Visst är det sött att muslimer kommer genomföra Qudsdagen på Sergels torg med Nynazister. =)

  http://www.nationell.nu/2009/09/09/antijudisk-demonstration-pa-sergels-torg

  ”Om varje muslim hällde ut en hink vatten, så skulle det skapa en flodvåg som skulle tvätta bort sionismen.”

  De vetenskapliga bevisen på detta? Visa gärna upp lite bevis för påståenden. Svårt att ta dig på allvar annars. Man skulle ju kunna tro att du lever i en fantasivärld när du påstår sådana här saker. För du lever väl ändå inte i en fantasi?

 2. Bahlool 17 september 2009

  Du har redan tagit upp det där..och vi har redan besvarat det. Så enligt din logik vad händer med dem som delar rasisternas och nazisternas syn på islam och muslimer? Du delar ju nazisternas syn på muslimer eller gör du inte? Vetenskapligt bevis för en slogan? För ett upprop om att förenas? Du måste skämta..Det är så bisarrt att du inte ens kan förstå att det är en slogan för att få folk att förstå att vi måste ställa upp för dem som förtrycks av Israel. Och du hävdar med fullaste allvar att man ska bevisa det med vetenskap? hahahahah…ja du är verkligen i behov av hjälp…

 3. Allah Akber 17 september 2009

  På vilket sätt delar jag nazisternas syn på muslimer? Nazister avgudar er, då de måste använda er för att bevisa sin nationalstat, eller som ni kallar den, Kalifatet. Jag vill varken ha ett 3:e rike eller ett kalifat, så hur kan jag hålla med om vad nassarna säger? Ni är av samma sort, det är smått underhållande att du inte pallar att se likheterna mellan ideologierna.

  Sanningen är alltid jobbig. Man måste kämpa för att den ska få stå i förgrunden. Eller så kan man göra det lätt för sig och gömma sig bakom en bok eller ide. Du har valt koranen och islam. Nazisterna valde Mein Kampf och Hitlers tankegånger.

  Själv föredrar jag böcker med verkligt innehåll. Det har den bieffekten att man får en sann koppling till verkligeheten. Visst är det märkligt.

  Hur länge ska du sitta och spy ur dig att jag skulle vara i behov av hjälp eller är sjuk? Du kan ringa valfri psyakut och presentera vad jag sagt här, så får vi se vad de anser om en sjukdomsbild kring det. För att vara rättivs så bör du nämna att du själv tror på flygande hästar. Så får vi se vem som de tror är sjuk

 4. Bahlool 17 september 2009

  Har redan svarat att jag inte är anhängare av Kalifatet..att man måste repetera allt för att det kanske kanske går in i skallen? Så du menar nazisterna älskar oss? Rofl…Läs på?
  Nej du vill bara få bort ”parasiterna” 😉
  Även svarat om Koranen igår..orka repetera..är det så du vinner dina ”argument” ? Genom att trötta ut folk med samma anklagelser om och om igen? Wow..duktigt…

  Ja du har verkligen en bra koppling till verkligheten…
  Du förstår väl att jag har loggar från våra konversationer kvar? Där du erkänner att du behöver hjälp men inte får den, att du får mediciner men inte tar dem? Att du försökt bränna upp lägenheter och var tom tvungen att betala skadestånd? Listan kan göras lång..när du fått hjälp så kommer jag också ta emot hjälp 😛

 5. Allah akber 17 september 2009

  Oj oj mer påhopp. Hela min historia finns på min andar blogg, blogghelvetet.se Du kan inte trasha sönder mig, eller kritik emot islam om du tror det, genom att kasta upp detta om och om igen. Varför länkar du inte bara till den sidan istället. Jag står för allt.

  Nej inte lägenheten. Utan en balkon i betong. Krävs en hel del för att betong ska brinna. Ärligt så tror jag inte ens betong brinner? Men detta går att ta reda på.

  Förstår fortfarande inte varför du envisas med att hoppa på mig. Allt du tar upp som är fel med islam, tar även jag upp. Men nu är det plötsligt rasism? Förklara detta är du snäll.

  Att du har loggar? So what, vad ska du göra med dom. Uträtta en fatwa? Vad är det för hot du försöker med. Det funkar inte. Du bör kankse istället passa dig. För det finns mycket du sagt till mig man kan göra en rättlig sak utav. Och jag tror inte Allah hör din bön i en svensk rättsal. Eller va fan, nu tänke jag snett. Du skulle bara hävda att du är lite kränkt och att din religionsfrihet var störd.

  Sen skulle du fortsätta hata judar, bögar, kvinnor, kunskap, vetenskap och sanning. För som muslim för man göra detta. Det står i koranen =)

  Ja parasiterna, samma människor som Imamen och TV-personligheten Sheikh Yusuf al-Qaradawi talar om. Han får uttala sig om problemen, men inte jag?

  Varför?

  Den gode och toleranta sidan av dig märks. Och det märks tydligt att du fått din kärlek och förståelse för andra människor från Muhammed. Du mobbar och kränker, men kallar detta för kärlek. Detta är bara en lögn och tolkning av verkligehten en hjärntvättad muslim klara av, moderat eller extrem muslim. Jag börjar starkt tro att ni alla verkligen är av samma sort.

  Trots att jag försöker jobba och bevisa att det inte är så. Visst är det då märligt att du går in och bekräftar alla dessa fördomar människor har emot islam. Inte märkligt att människor avskyr er.

 6. Mohamed Omar 17 september 2009

  Broder!

  Tack för att du annonserar för Qudsdagen.

  Det är inga nazister som är med och arrangerar, endast muslimer. Men alla är välkomna att delta i demonstrationen så länge de stöder våra paroller.

 7. Bahlool 17 september 2009

  Haha du verkar ha blandat dina uttalanden med mina. Din syn på kvinnor och ditt hat mot andra är dina ord inte mina. Jag har förklarat dina fördomar och mina inlägg om muslimer. Jag har inte gått till personangrepp. Sånt överlåter jag till dig. Du är ett troll du talar mot muslimer och använder dig av samma tricket som dina rasist vänner använt förr när de mördat folk.

 8. Allah Akber 17 september 2009

  DU har förklarat MINA FÖRDOMAR? Vilka är dom? Att extremister begår illdåd i Allahs namn? Men vänta det säger du ju själv..hmm nu är du bra snurrig. Luktat för mycket på koransidorna?

  Du har inte gjort personangrepp. Nehe, det måste vara jag själv då som skrivit under ditt namn och påstått en massa angånende min mentala hälsa?

  Mina rasistvänner, vilka är dom? Bevisa rasismen i det jag sagt. För jag säger exakt samma saker du själv säger. Islam har kidnappats och våldtagits av extrema rörelse som använder Allahs namn helt fel.

  Vilket framgår då man läser fördjupningen om sidan. Vilket du aldrig brytt dig om att göra….

 9. lär dej de du 17 oktober 2009

  GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DÖ ALLIHOP
  RESPEKTERA FOLK SOM DOM ÄR NI E INTE SÅ MYCKET PERFEKTA SJÄLV !:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *