Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hijab

Det är lätt för en muslimsk man att tala för hijab, eller slöjan, men de som är offren för konflikten om slöjan, de som mördas som Marwa, de som hunsas, de får inte höras. Enligt väst är dessa kvinnor dumma eller hjärntvättade när de försvarar slöjan. Här kommer lite frågor som brukar frågas om slöjan (engelska) och här svarar unga tjejer om slöjan.

Allt fler egyptiskor väljer att bära slöjan

Tjejer i London om slöjan och hur de behandlas av ickemuslimer i sin omgivning.

37 kommentarer

 1. PeterSingerFanboy 13 september 2009

  På vilket sätt är det lätt för en muslimsk man att tala för hijab? Kan du utveckla?

 2. Bahlool 13 september 2009

  peter man antyder att män bestämt dessa regler, så för enmuslimsk man kan det vara så att slöjan är ett påbud av Allah, män kan även hävda att det är för att behålla kvinnan och inte låta främmande se henne med slöjan. När västerlänningar vill tala illa om slöjan, så brukar de säga att det är ett tvång på kvinnan, när kvinnan försvarar sig och säger att hon vill ha slöjan då är hon hjärntvättad..hur du än försöker försvara slöjan, så blir du dumförklarad på något sätt..när jag som man talar till försvar för slöjan så är det för att jag är en mansgris..

 3. PeterSingerFanboy 13 september 2009

  Ja, det är klart det är lätt att argumentera med sin tro i ryggen. Det är argumentation som inte går att argumentera med.
  Varför är det farligt att låta ”andra män” se din frus hår? Varför tror du att mannen inte måste dölja sitt hår?
  Pat Condell har ett kul inslag på youtube om burkan i england. Han hävdar att om det inte vore för den status religon har som ”okränkbar” skulle burkan ha mobbats bort för länge sedan. Eller om det var män som skulle gå med dem. 😉

  Även om jag tycker att alla får ha vad de vill på sig borde någon som väljer att stå utanför (oavsätt om det beror på politisk, religiös eller annan anledning) kunna ta kritik. Jag säger inte att det är rätt att håna andra men inte ser du punkare stå och gråta över hur alla dumförklarar dem.

 4. Bahlool 13 september 2009

  Islam har hijab för män och kvinnor..varför tror du män i mellanöstern för det mesta har turban eller något annat för huvudet? Männen får inte visa sina armar, inte sina ben osv..problemet är att det är skillnad på män och kvinnor, hur än genusforskarna försöker motsäga detta. Titta på porr..varför är det för det mesta enbart för män? Om vi drogs till samma saker, varför ser man inte porrtidningar i lika stor utsträckning för kvinnor? Varför är det mest skvaller och böcker de får läsa för att bli upphetsade? Kvinnans skönhet ligger i håret, i hennes utseende, i hennes bröst, i hennes rumpa..allt sådant ska döljas för att man inte ska bli otrogen, inte begå synder.
  Tror du att muslimska stater har lika många våldtäkter som väst? Tuaregs går i ”burka”…pat condell är blåst. Man mobbas och knappt någon har respekt för religioner eller dess okränkbarhet..så hans argument felar.

  Du har inga stater som försöker lagföra mot punkare..inte ser du stater som försöker lagföra mot goth. Att bli hånad har muslimer fått stå ut med rätt länge (se bara på karikatyrer mot muslimer och jämför med antisemitiska karikatyrer)

 5. PeterSingerFanboy 13 september 2009

  Inte är det väl ett måste med turban? Att kvinnor inte skulle bli upphetsade av porr är nog mer pga hur porren är utformad, mest direkt till män ur ett manligt perspektiv. Vet många kvinnor som är intresserade av porr och ser, men med ett mer kvinnoanpassat innehåll. Att kvinnor inte tänder på porr tror jag i mycket är ett gammalt tabu. Mycket starkare än porrtabut för män.

  Jag ser inte sambandet mellan att kvinnan ska behöva acceptera att hon ska bli våldtagen om hon inte går runt som ett tält. Är inte detta något vi män ska ta ansvar för och sluta våldta?

  Många muslimska stater har nog mer våldtäkter pga att våldtäkt inte rapporteras pga att den som blivit våldtagen kan själv dömmas för detta, samt att våldtäkt i äktenskapet praktiskt taget inte ”existerar”. Sedan kan vi ju diskutera om att hålla ”sin” kvinna inne jämt och ständigt som man faktiskt gör i vissa muslimska stater är det bästa världen kommit fram till.

  Vilka länder lagför bort islam?

 6. cecilia 13 september 2009

  vilka bra videor! den första har jag sett redan 🙂 jag har den som favorit på min youtube kanal! 🙂

 7. Bahlool 13 september 2009

  Det är ett måste med vissa saker för en muslim eller sunnah. I iran är det klädregler som tvingar män att ha långärmat osv. Nah kvinnor blir mera intresserade av ord, män behöver bara se något naket och det går för dem 😉
  I första hand är ju slöjan ett krav jag trodde du menade varför en man inte vill se sin fru utan slöja..så du menar ifall hon klär sig som en prostituerad då är inte chansen större att hon blir våldtagen?
  Vi tar ansvar för våra handlingar men världen är fylld av många olika personligheter som alla är olika.

  De har kanske många våldtäkter men om du hävdar att de är i närheten av västs siffror då får du bevisa det. Att försöka antyda att de inte har utan belägg funkar inte. Kom med bevis, inte bortförklaringar.
  Varför skulle man räkna sex i äktenskapet som våldtäkt? Det är ett västerländskt påfund och även du måste inse att alla inte kan dela din syn i allt. Jag har bott här sen jag var 6 år gammal och jag delar inte många av dina värderingar och ofta delar jag inte muslimers värderingar.
  Allt handlar om vad jag anser är rätt och att hävda att en partner inte får ha sex med sin partner är befängt.
  Varför gifta sig? Om min fru inte ger mig sex så betyder det att hon underlättar för mig att vara otrogen…och det är det man bejakar i väst med klädstilen, med ”friheten” osv..

  Hur menar du lagför bort islam?
  OM du menar kämpar emot islam? Tunisien, Marocko, Turkiet (innan den nya regeringen) Saddams Irak. Algeriet.

 8. PeterSingerFanboy 13 september 2009

  Det är inte jag som ska komma med bevis, utan du då du säger dig vara säker på att våldtäktsantalet skulle vara större i väst (menar du då de sekulariserade länderna?) Jag skrev att jag ställer mig tveksam till hur du skulle kunna backa upp ett sådant utalande då mörkertalen kan vara enormt stora pga de anledningar jag gav. Jag spekulerar helt enkelt, medan du säger dig veta.

  Det du pratar om med klädseln är ju ren pragmatik. Det är ett stagnerat sätt att resonera. För mig är det självklart att en prostituerad är någon som säljer sex. Punkt. Hur en kvinna går klädd är upp till henne och inte hennes man. Att du insinuerar att kvinnor utan hijab skulle, av den anledningen, vara närmare prostituerade är skrämmande lågt.

  Jag menar naturligtvis inte att sex per definition skulle vara våldtäkt, men du måste hålla med om att om den ena parten tvingar sig på den andre utan dess medgivande (kan finnas miljoner skäl) så är detta en våldshandling och en kränkning av ens person. Varför skulle äktenskapet vara en ursäkt?
  Ja, varför gifta sig? Jag har inget bra svar på det. Tradition? Inte är det för att kunna förgripa sig på sin partner när man känner för det iaf 😉

  Om din partner inte vill ha sex med dig kanske du borde börja med att fråga henne varför och inte gå ut och vara otrogen? Förstår inte hur du mellan raderna hela tiden lägger skulden på någon annan för något endast du själv kan påverka.

 9. Bahlool 13 september 2009

  Jag vet för att det är ologiskt att tro att ett land där kontakten mellan könen är så minimal, skulle ha högre våldtäktssiffror än tex Sverige. Använder du rationalitet så ser du att möjligheterna för att bli våldtagen minskar. Många av de våldtäkter som sker i Sverige, begås när man är full (rätt minimal chans i ett islamiskt land) festat och gått hem med främmande (minimalt i muslimska länder).
  Jämför du livet mellan tex Iran och Sverige så ser du att flickor och män inte lever ensamma i så stor utsträckning. Man bor kanske flera familjer i ett och samma hus, att anta att någon skulle vara helt ensam och därmed finna en chans för att bli våldtaken är rätt liten. Att en kvinna skulle gå ut på gatan helt ensam på natten är också rätt minimal…du vill inte upptäcka att muslimska länder har färre antal våldtäkter för det passar inte din världsbild 🙂

  Du använde ordet tält, jag ville använda ordet slampa…men tog det snällare ordet prostituerad. Rätt kul att du får använda dig av negativa ord men inte jag..jag ville verkligen testa hur du skulle känna när du får höra sådant. Poängen är ändå, hur klär sig prostituerade? På samma sätt som de damer som har en kjol ända upp i röven. Enligt dig är det inte upp till hennes man enligt mig är det upp till henne och hennes man. Jag vet att jag inte skulle gifta mig med en kvinna som vill visa alla sina behag för vem som helst..

  Äktenskapet är en ursäkt för att man har lovat varandra kärlek, i kärleken ingår sexakten. Att förvägra en man eller en kvinna ett av hennes mest fundamentala rättigheter är en kränkning i sig. Om hon vägrar en gång visst, en vecka, sure..men gång efter gång? Månad efter månad? Lever vi i en stat som är emot otrohet, och han inte får ha sex så blir han indirekt tvingad att vara otrogen.
  Du gör det för enkelt för dig när du säger att man förgriper sig på sin partner..islam kräver av båda partners att de ska tillfredställa varandra..i det ingår att man ska ställa upp med sex, som är en rättighet och ett krav i giftermålet.
  Otrohet enligt en gammal artikel av aftonbladet var runt 60%..det säger allt om vad folk gör när de inte får sex av sin partner..

  Du förenklar igen..man tvingar sig ju inte på sin partner utan vidare..tror man gillar att förenkla och förvränga i väst för att svartmåla islam.
  Om min partner vägrar ha sex, vägrar förklara varför, vägrar tillmötesgå mina behov, vad är din lösning då? Skillsmässa…otrohet…onani det finns inget annat…
  Låt oss anta du är kär i din partner och hon vägrar förklara varför hon inte vill ha sex med dig..vad gör du då?

 10. PeterSingerFanboy 13 september 2009

  Jag skriver inte att någonstans att jag vet att det är så, utan jag spekulerar och menar att din idealbild av ett samhälle som så uppenbart förtrycker och kväver människor antagligen inte är perfekt rakt igenom, precis som jag kan erkänna att ”väst” inte är.
  ”Vanligast är våldtäkter där gärningsmannen är en till offret mycket närstående man. Cirka en tredjedel av de anmälda våldtäkterna har begåtts inom en nära relation.” BRÅ.

  Att jag beskriver ett plagg som tält är för att det ser ut som ett tält, det är ju meningen också! Inga former, inget sexigt osv.
  Att insinuera att en kvinna är hora eller slampa bara för att hon visar lite hud är en grotesk jämförelse. Jag har prostituerade på vägen från mitt jobb och jag känner inga vanliga tjejer som går klädda så, så där faller ditt påstående, även om jag inte ser poängen.

  Så du menar att otrohet i Sverige beror på alla stackare som inte ”får” sex av sina partners? Det tror inte jag.

  Nej jag förenklar inte. Jag menar att det finns en trolig chans att detta händer och att det är ett stort mörkertal. Varför? Dels pga att det är tabu och som du själv skriver, man har en bild av att sex inom äktenskapet aldrig kan vara våldtäkt. Så har vi sett på saken i Sverige tidigare också. Om du och din partner har så svårt att komunicera verkar det vara ett destruktivt förhållande. Jag skulle inte kunna vara tillsammans med någon som jag inte kan prata med. Vad är ditt svar? Ta vad du vill ha av henne?

 11. Bahlool 13 september 2009

  Nah, min familj har slöja på sig, det ser verkligen inte ut som ett tält…
  Du behöver bara gå till vilket diskotek som helst så ska du se att man klär sig snarlik prostituerade..
  Slampa enligt ordboken:

  (vard., neds.) slinka, hora, lösaktig kvinna; slyna, slamsa, subba; (vard.) slarva, slarvmaja, flamsmaja

  Det passar väl rätt bra in på tjejer som ligger runt 😉 One nightstands är ett bra exempel på det.
  Jag kan tyvärr bara säga att du ljuger eller undviker att tänka på deras klädsel
  Nope jag menar att del av otroheten beror på dem som inte blir tillfredställda i hemme, kvinnor som män.

  I sverige skulle jag väl inte ligga med henne är jag kär i henne så stannar jag väl kvar med henne och lider. Är jag tillräckligt smart så skaffar jag mig en kvinna som är beredd att tillfredställa mig och jag henne.
  Du verkar glömma att kravet på att erbjuda sex gäller män som kvinnor…så enligt dig våldtas männen när de tvingas till sex 😛

 12. PeterSingerFanboy 13 september 2009

  Jag pratade om burkan 🙂

  Du verkar vara sjukligt upptagen med att hålla koll på hur alla tjejer klär sig och vad de gör under täcket. Jag undviker inte att tänka på det men ser inte världens undergång komma nära för att kvinnor har rätt att klä sig som de vill 🙂

  Problemet ligger ju då i att TALA med varandra och funkar det inte så gör slut. Ditt resonemang avslöjar bara allt om ditt sätt att se på andra, inget om samhället 😉

  Men sluta! Hur skulle en kvinna våldta en man? Inte jättevanligt att vi ser det på gatorna… How ever… Det finns så klart fall där kvinnor både misshandlar och ”våldför” sig på sina män. Jag skulle hävda att det är lika illa. Så var ville du komma med det?

 13. Bahlool 13 september 2009

  Jag till skillnad mot dig, är nykterist så jag lägger märke till hur folk ser ut och vad de gör..om det är sjukligt det vete gudarna..
  Inte heller ser jag det som världens undergång när muslimer kommer till Sverige eller när muslimskor bär slöja..något som man får höra rätt ofta här i Sverige nuförtiden med SDs uppsving.
  Nah det avslöjar hur dekadent väst ser på förhållandet..som något tillfälligt..inget evigt, ingen evig kärlek bara något man har tillfälligt där alla är egoister och själva bestämma och inte bry sig om sin partner..visar vilket samhälle och vilken syn du har 😉
  Jag ville förklara för dig och andra som dig som menar att det bara är män som våldtar och bara män som kräver sex…fördomar fördomar fördomar..sex är en rättighet för män som kvinnor.

 14. PeterSingerFanboy 13 september 2009

  Du diskuterar med mig inte SD. Så du menar alltså att du på riktigt tror att detta med att kvinnor får ha vad de vill på sig är lika farligt som vissa SD:are tänker sig en ”muslimsk invasion”? Är det så jag ska tolka ditt svar?
  Så du menar att jag skulle ha för stor alkoholkonsumsion för att märka min omgivning? Ha! Det var något nytt! 🙂

  Hehe, ja vi är så dekadenta i Sverige… Om du på allvar läser vad jag anser om förhållanden skulle du se att jag värnar om ett stadigt JÄMNLIKT och livslångt förhållande. Jag hoppas att det jag är i nu är det men det finns så klart inga garantier. Det jag ser i dina komentarer är att du ofta argumenterar utifrån en ideologi som inte går ihop med verkligheten. Där man ska tvingas ihop bara för att. Vad säger att ett förhållande som håller i 30 år är sämre än ett som håller i 40?

  Sex är en rättighet, ja. Men rätten till sin kropp är större. Jag mötte ditt argument genom att visa vilken absurd tanke det är att jämföra en manlig våldtäkt (genomförs enkelt) med en kvinnlig. När det kommer till lagstiftanden om sex som en ”rättighet” inom äktenskapet förlorar ju den svagare parten på detta.

 15. Bahlool 13 september 2009

  Säg mig vart ska vi dra gränsen för vad man får ha på sig? Är det ok att gå naken?
  Mina föräldrar är ihopa sen 35 år…och de ”parades ihopa” de fick säga ja eller nej men annars kände de varandra så bra innan dess..ändå har de mera kärlek för varnadra än jag sett hos många andra ”kära” par..tror min ideologi är rätt logisk i alla sammanhang, men tyvärr funkar inte logiken hos allt och alla…
  Säg mig hur må nga stater menar att man kan bli våldtagen i giftermålet? Tror du att du kan komma undan med det i länder som Ryssland eller Kina? Tror du att man i Sydafrika skulle hålla med dig?
  Det är bara länder som Sverige som är överdrivna..titta på den ökade våldtäktsstatistiken, man tror att det beror på invandring (SD hävdar det) men man glömmer att sveirge sen några år ändrat på lagarna så att det som funkade som sexuella trakasserier nu blivit inräknad bland våldtäkter enligt lagen..

  Nåja tror vi har förmedlat våra tankar rätt bra tackar för en kul diskussion men ska käka iftar

 16. PeterSingerFanboy 13 september 2009

  Yes, tack detsamma! Kommer med svar imorgon.

 17. beirut 13 september 2009

  I muslimska länder lär kvinnan och mannen att lära känna varandra och sen får välja ifall de vill gifta sig. Skillnaden är att de ej träffas fulla på ett diskotek eller liknande. Äktenskapen håller mkt längre än i väst och går inte ens att jmföra.

  Kvinnan i väst idag är objektifierad och har höga krav på sig redan som ung att uppfylla idealen. Klädstilen inbringar knappast respekt, och peter säg inte att det första hos en typiskt västerländsk klädd kvinna du tittar på är hennes personlighet. Även då du lär känna henne kommer du fortfarande se henne som ett objekt och ge henne blickar då o då. Detta går inte att hindra.
  Hos oss är kvinnan respekterad och vi ser upp till dom, dömer dom utifrån deras personlighet, ej utseende.

 18. PeterSingerFanboy 14 september 2009

  Problemet med ditt synsätt, beirut, är att du verkar inte kunna ta in att det går att lära sig att kontrollera både sitt sätt att tänka och sitt sätt att handla. Precis som du inte kan tala för alla muslimer kan jag inte tala för alla ateister. Det jag däremot kan tala för är hur mitt synsätt ser ut.

  För det första; Jag är inte säker på att total bedömning utifrån ENDAST personlighet är varken möjligt eller hälsosamt. Det är något vi kan diskutera om du är öppen för att det som står i koranen inte nödvändigtvis MÅSTE vara 100% rätt.

  För det andra; Jag håller inte med om att vi i ”väst”, antar att du menar alla som inte är muslimer?, skulle objektifiera kvinnan. Vad vi kan se är möjligtvis att en objektifiering sker mot båda könen. Om detta sedan är av ondo är jag som sagt inte lika säker på som du.

  Bahlool; Det med nakenhet:
  Blottning faller normalt under 6 kap. 10 § 2 st BrB. Det förutsätter dock att man blottar sig på ett sätt som är ägnat att väcka anstöt.
  Om inte detta är uppfyllt skulle jag gissa på att förargelseväckande beteende skulle bli aktuellt snarare än ofredade, dvs. om det inte är att tala om ”klassisk” blottning där det finns ett sexuellt motiv för åtgärden. Detta i och med att handlingen torde riktas mot en större krets av personer. Som sagt har vi ganska tydliga regler på detta område.

  Som jag tror jag skrivit tidigare, varför är antalet år viktiga? Jag som inte tror att äktenskapet är ett förbund med gud ser ingen mening med att vara tillsammans med någon du inte längre älskar. Visst ska man jobba på sitt förhållande men inte till vilket pris som helst.

  Tja, som jag ser det är Sverige ett mer framstående land än både Kina och Ryssland när det kommer till feminism och lika rättigheter. Där håller nog de flesta forskare med mig. Men du kanske tycker annorlunda. Du har ju tidigare visat att du ser världen ur ett mycket relativt sätt.
  Själv tycker jag det är bra att vi skärper och omvärderar lagstiftningen när det kommer till brott som i princip aldrig klaras upp, men du kanske ser det annorlunda?

 19. Bahlool 14 september 2009

  Så om lagen tillåter att man blottar sig, visar upp sig naken, går naken på stan, då är det ok för dig med?

 20. PeterSingerFanboy 14 september 2009

  Men var tror du lagen kommer ifrån? Inte säger man att den kommer från gud iaf 🙂
  Ditt resonemang håller inte, du kunde lika gärna säga:
  ”Om lagen tillåter (dvs samhället tillåter) att mörda, då är det ok med dig?”
  Problemet med detta resonemnag är att du kommer från ett håll där du ”tror” på en beständig och evig lag. Det gör inte jag. Lagen ska finnas för att tjäna dess samhälle. Då måste vi ständigt se över dessa för att se att de faktiskt fungerar på det sättet. Ett exempel är lagen mot droger tex. Här kan man hävda att den borde ses över när vi ser effekterna av tex alkohol ställt mot cannabis.

 21. Bahlool 14 september 2009

  Tror det är lite skillnad på att mörda och att visa sig naken. OM du hävdar att lagen är till för att skydda andra från att skadas (genom att titta) då kan jag hålla med dig i din liknelse..Du sa något som bevisar den islamiska tesen..”lagen ska finnas för att tjäna dess samhälle”…det är just det islam och muslimska stater säger, att lagen är till för att tjäna samhället därför har man klädregler mm..för att samhället inte ska korrumperas och för att folk inte ska visa sig oanständigt. Oanständigt i det här fallet är att man visar mera av sin kropp än man bör.

 22. PeterSingerFanboy 14 september 2009

  Ja det är ju bra, men var kommer den lagen ifrån? Och vilken bäring har många av dessa lagar idag? Jag hävdar att alla lagar vi någonsin haft är människopåfund. Detta kan vi se tydligt eftersom de lagar som står i de ”heliga” texterna klart och tydligt reflekterar sin tids syn på rätt och fel.
  Precis som våra lagar förändras idag pga ständig utveckling av moralbegreppet, samt vad som ÄR brott och inte.
  Det är något vi kan diskutera. Jag menade att hur du ställer frågan är irrelevant då ”lagen” inte är något som fristående skulle ändras hur som helst. Därav jämförelsen med mord.
  Men det är ju absurt att tro att anständighet har något med om man visar sitt hår eller inte. På vilket sätt är Sverige mer ”korrupt” än något (välj själv) ”muslimsk land? Jag ser det helt enkelt inte. Och kom inte och säg att det beror på mitt alkoholintag…

 23. Bahlool 14 september 2009

  Fan så alkoholintaget funkar inte längre 😉
  Anständighet kommer år vår moralkodex även i Sverige anser vi att vissa är slampor (de som ligger runt klär av sig osv) medan de är anständiga som har mera kläder på sig mera håller på sig osv…
  TA ett fint exempel, runt 2% av alla unga har tagit emot betalning för att ha haft sex..och nästan 50% tycker det är helt ok…hela samhället börjar gå åt ett håll som ingen religiös kan acceptera..Tror du verkligen att de islamiska lagarna inte förändras? Som jag redan berättade jag är shiamuslim, våra lagar förändras genom tiderna, men de är byggda på en muslimsk värdegrund.

 24. PeterSingerFanboy 14 september 2009

  Prostitution har funnits jämt. Överallt. Så att det inte skulle finnas i Sverige vore väl underligt. Min åsikt i ämnet är att det finns prostitution och det finns människohandel. Två olika saker som jag skulle gissa att den undersökning du tagit del av har separerat. Vi har redan konstaterat att vi har olika moralbegrepp. Jag ser inget egentligt problem med att sälja sex, så länge ingen av parterna far illa. Min magkänsla säger mig dock att det torde vara svårt att hålla en god självkänsla som både torsk och säljare. Vilket i slutändan kan leda till destruktiva beteenden. Men detta är nog mer upp till individen.
  Tycker du ska sluta kalla vanliga kvinnor som handlar ungefär på samma sätt som vanliga män och som är accepterat och INTE olagligt i sverige för slampor.

 25. Bahlool 14 september 2009

  Jag kallar män som beter sig på liknande sätt också för slampor eller horbockar, så ingen större skillnad. Man är vad man är. Ligger man runt, man eller kvinna, så är man en slampa..
  Vi lever inte i nöd, vi behöver inte jobba ihjäl oss för att få ett mål mat om dagen, ändå säljer folk sex…2% är en stor siffra. Så får jag kalla dessa personer för horor som säljer sexet? (fler killar än tjejer enligt nyheterna)

 26. PeterSingerFanboy 14 september 2009

  Jag har inget större intresse av att ”ligga runt”. Men jag dömmer inte någon efter hur många partners den har. Du verkar se sex runt omkring dig 24/7… Var inte så orolig för oss icke troende, vi klarar oss nog 😉

  Det var det jag menade. Jag ser en skillnad på att sälja och sälja. Många av dessa människor ser det antagligen som lätta pengar. Vad vet jag om deras liv? Inte mer än du antagligen. Ja, de är väl prostituerade då de tar pengar för denna tjänst.

 27. Bahlool 14 september 2009

  Nah men sex är en viktig del av oss alla..det sägs ju att en man tänker på sex över 280 gånger om dagen 😛 så du har det nog också runt omkring dig 24/7 :PP Ja med ökningen av könssjukdomar då är det ju klart att vi klarar oss jättefint..:P

 28. PeterSingerFanboy 14 september 2009

  Trenden för könssjukdomar är tydligt minskande, men jag skulle varken säga bu eller bä, då detta är något som ständigt växlar. Men varför bryr du dig så mycket? Du behöver väl bara oroa dig för din enda fru? Eller ligger du runt?

  Självklart har jag det runt omkring mig, skillnaden är att jag inte nojar mig så mycket vad andra gör i sina privatliv.

 29. Bahlool 14 september 2009

  Nah vissa sjukdomar är på uppgång…Varför jag bryr mig? Har inte du åsikter om dödsstraff? Om religion? Om andra kulturer? Du ställer samma fråga om och om igen och jag svarar om inte jag bryr mig vem ska då bry sig? Jag ligger inte runt och har inte haft sex på 3 år..men det är ett val jag gjort för att undvika just de här sakerna vi tagit upp. Du verkar ju bry dig om vad jag gör 😉 som du så bra sade, varför bryr du dig…Jag lever i ett samhälle som jag ser går åt fel håll, och jag har, som tur är, rätten att yttra mig om det.

 30. PeterSingerFanboy 14 september 2009

  Nja, jag har egentligen inte så mycket åsikter om religion, däremot vad folk gör i dess namn kanske. Om det skadar människor som inte får välja.
  Dödsstraff är av samma anledning. Jag ser att på många platser där detta pågår är detta ofta något man utsätts för utan att ens ha begått ett brott. Ja i MIN mening, men den är ju rätt 😉

  Vem bryr du dig om när du hånar svenska kvinnor och kallar dem lösaktiga och horor som är lätta att få omkull? Ser du skillnaden?

  Nå, jag hoppas du hittar någon trevlig, frisk tjej. Det är ju för härligt med ett gott förhållande för att vara utan 🙂

 31. Bahlool 14 september 2009

  Hånar inte, hela västvärlden och stora delar av den arabiska välrden är på väg mot mer öppen sexualitet..om det är positivt så bra, men tyvärr har jag skrivit och menat att det inte är så positivt..jag behöver inte se dig ha sex ute på gatan eller visa ditt kön för att veta att du har sex…lite mera privat sex skulle inte skada…

 32. PeterSingerFanboy 15 september 2009

  Kom igen! Vem har sex ute på gatan?

 33. Bahlool 15 september 2009

  det händer att folk har sex på gatan..har du inte sett det norska paret som för några år sedan hade sex på en musikscen framför folk 😛

 34. PeterSingerFanboy 15 september 2009

  De hade sex på en scen vilket var planerat för att dra uppmärksamheten till deras organisation fuckforforest. Från norsk wikipedia:

  ”…På bakgrunn av de store juridiske problemene organisasjonen fikk i etterkant av opptredenen, flyttet de sine hovedkvarterer til Berlin.
  Organisasjonens donasjoner har blitt avvist av WWF i både Norge og Nederland, og FFF samarbeider i stedet direkte med lokale prosjekter i Costa Rica og Ecuador.”

  Verkar som du ser sex-spöken igen… Ingen vill ha med dem att göra. Ingen förutom de själva tyckte att det var ok att ha sex på scen framför massa folk som inte bett om det.

 35. Bahlool 15 september 2009

  haha jag har inte fått se sexspöken, i wish 😉 Men poängen är att vi ser sånt här allt oftare..sex i skogen, sex på toaletter, sex på flygplan, sex i bilar, sex bakom diskoteteket..sexär något skönt men jag och många med mig anser att det är något lite privatare….

 36. PeterSingerFanboy 15 september 2009

  Hm.. Har aldrig sett någon ha sex ”ute” men så låter jag också bli att snoka om jag hör något ”misstänksamt” 😉
  Den totalt ogenerade bilden du målar upp tror jag helt enkelt inte på.
  Nä, nu tackar jag för mig i den här tråden 🙂

 37. beirut 15 september 2009

  Peter,
  Det du säger är inte sant, och det går inte att kontrollera sina blickar då en kvinna iklädd tajta byxor och tajt topp står framför dig. Du skriver hur ditt ideal samhälle ska se ut, men verkligheten är annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *