Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Den farliga islamofobin kontra farlig islam

Surfar lite och hamnar då och då på en hemsida som ”varnar” för islam. Samma saker som jag hört uttalas av islamofober i Sverige, ser jag på den här sidan och deras språkbruk är inte olik det språkbruk jag brukar höra och läsa hos wahabiter (fanatisk muslimsk sekt). Vad är skillnaden? Båda vill framhäva och sprida sitt gift med våld.

Den här sidan vill att man ska stoppa islamisk invandring (muslimer är sjuka som följer Muhammed bla bla)

Islamic terrorism is inspired by Islamic teachings. We can never get rid of Islamic terrorism unless we defeat the ideology behind it and that is Islam itself. Islam induces hate backed by lies. Muhammad was a terrorist by his own admission. All Muslims, to the extent that they follow him, are terrorists. Those Muslims who are not terrorists are ignorant of Islam and are not good Muslims. Fortunately they are the majority. We need to rescue them. If you are a good human being, you are not a Muslim. Read this site and if you can’t prove me wrong, which you certainly can’t, leave this deceitful cult of hate and terror and join mankind. Don’t be part of the Umma. Umma is fascism. It is divisive. It induces the hatred of others. Be part of humanity instead. Your ignorance is not an excuse. Pull your head out of the sand and face the truth, like we did.

Faith Freedom International is a grassroots worldwide movement of ex-Muslims and all those who are concerned about the rise of the Islamic threat. We want to bring humanity together, not by introducing yet another doctrine, which always ends up dividing mankind more, but by eliminating the doctrines that divide us. We want to abolish this evil ’Muslim vs. Kafir” dichotomy. Mankind is one family. Don’t let narcissist men like Hitler and Muhammad sunder us with their big lies. Don’t become the victim of the ”divide and rule” policy of a psychopath.

Det är skrämmande och hemskt att de som vill tala om fred och samförstånd är de som sprider mest hat. Det är sådana här sidor som sitter dag in och dag ut och hjärntvättar sina läsare till att hata och avsky islam och i slutändan muslimer. Vad tror ni händer när en sjuk läsare läser det här och sen tänker göra något åt det? Han kommer gå ut och skada några oskyldiga. Vi såg det hända i länder som USA, där man mördade en Sikh, för man trodde han var muslim.

Förr brukade man säga att en bra indian är en död indian. I texten ovanför kan man se ”ifall du är en bra människa, så är du inte muslim”. Snart kommer bara en död muslim är en bra muslim.

Vidare hittar man det här:

I only know of two bittter pills. One must be swallowed by Muslims and the other by non-Muslims. The one that should be swallowed by Muslims is that Muhammad was a liar and Islam is a lie. The one that must be swallowed by the rest of us is that we have three choices in front of us.
a) Rapidly spread the truth and wean Muslims from Islam and ban this doctrine of hate.
b) Prepare ourselves to beomce seconed class citizens in our own countries, or be slain by the Muslim sword.
c) Smash Muslims so brutally that they can never raise their heads and dream of conquring the world and reducing us into second class citizens or dealing with us with sword.

Två bittra piller, ett av dem måste sväljas av muslimer och det andra av ickemuslimer. Det som borde sväljas av muslimer är att Muhammed är en lögnare och att islam är en lögn. Den som ska sväljas av resten av oss, är att vi har tre val framför oss.

a) Snabbt sprida sanningen och avvänja muslimer från islam och att förbjuda denna hatets doktrin.

b)Förbereda oss för att bli anda klassens medborgare i vårt eget land, eller att bli mördade av muslimernas svärd.

c)Slå ner på muslimerna så hårt, att de inte kan lyfta upp sina huvuden och drömma om att erövra världen och förminska oss till andra klassens medborgare eller bemöta oss med svärdet.

Är inte det vad som sker nu i världen? Där muslimska länder styrs av pro-västliga ledare? Där muslimska länder är under ockupation, eller under hot? Vilken fara islam måste utgöra när människor planerar massmord (hört det ofta av islamofober på nätet) eller att stoppa invandringen, i tron att det kan stoppa denna religion, en religion som befriar själ och hjärta.

När man mördade över 2 miljoner irakier, så gav inte jag de vita skulden inte europeerna inte amerikanerna men deras regeringar. När man i över 60 år har förtryckt och fördrivit palestinier, så menar inte jag att det är kristendomens eller demokratins fel, utan det grundar sig i vissa egenintressen där man vill kontrollera oljetillgångarna i mellanöstern.

Vi som muslimer har alltså bara mera problem att se fram emot. Man vill utrota islam, med alla tillgängliga medel.

Islam är en stor fara, en fara där kvinnor slutar bry sig om sitt utseende och om materiella saker. Där man inte försöker omforma och förändra naturen, där man inte ska vara slav under Mammon. Islam är en fara för den ökar så starkt. Man försöker förstå hur välutbildade vita ungdomar byter religion till islam. Islam är en stor fara, för i denna religion är man underställd andra lagar än de lagar skapade av människor. Islam är en stor fara, en fara för dem som i dagsläget fyller sina fickor medan fattiga går hungriga eller jobbar ihjäl sig så att de rika blir rikare.

Ingen religion har en sådan kraft och en  sådan framgång.

Attackerna mot islam

Kriget mot islam genomförs på många olika fronter:

Man angriper islam och muslimerna med våld. När man inte drar av kvinnorna deras slöjor, så bränner man ner moskéer eller skjuter ner muslimer. Man bombar islamiska stater och man bränner ihjäl muslimer med fosfor och med utarmad uranium. Man Deklarerar att man kommer i fredliga avsikter och sedan skjuter man ihjäl muslimerna. Man gör inget undantag för en man, kvinna eller barn (Se alla attacker i Irak, Afghanistan, Pakistan och Palestina). Miljoner muslimer har fördrivits. Vart kommer de här vapnen ifrån som tar muslimers liv ute i världen? Vem stödjer dessa regeringar som mördar sina egna invånare eller som stödjer västlig ockupation av muslimska länder?

Man underminerar islam med hjälp av lagar. I vissa länder finns det klädlagar. Du får se ut hur du vill, men inte som en muslim. Man angriper det viktigaste kännetecknet för en muslimska – slöjan. När en kvinna inte får ha slöja i skolan, då kan hon inte studera och utveckla sig och därmed tvingas hon stanna kvar i utvecklingen. Då har man lyckats med sin lögn om att alla muslimer lever i fattigdom på grund av religionen. Inte vill vi ha beslöjade kvinnor som läkare, domare och advokater. Barn tvingas gå i klasser som underminerar religionen. Vissa har i Sverige ställt krav på att flickor inte får ha slöja på sig förrän en viss ålder. Kvinnor som har slöja får inte de jobb de söker, inte de lägenheter de står i kö för och listan över diskriminering kan göras lång. Skräcken och fruktan en muslimsk kvinna känner leder till att många inte vågar ta på sig slöjan.

Man underminerar islam genom ”moderata” muslimer. Man får muslimen att känna skuld för vad en galning i Indonesien eller Irak gjort. En muslim ska skämmas över sin tro, över sin religion, över sin Profet. Man är en dålig människa ifall man är troende, man är sjuk, barbarisk och fattig. Lämnar man islam så utvecklas man och man ”befrias”. Sidorna och böckerna som hånar islam är många, när inte det funkar så försöker man med islamofobiska hemsidor. Man kräver och uppmanar till nytolkning av islam.

Man kräver nytolkning av islam. Islam är en ideologi eller en livsstil menar man, därmed måste islam anpassa sig och förändras. Islam är inte Allahs ord, menar man och därmed måste allt som inte passar väst, förändras.

Koranen Surah Imran Ayah 54:

”Och de otrogna planerade att mörda Jesus och Allah planerade också. Allah är den bäste av planerare”

De orden klargör vem som kommer segra till slut, de som vill underminera, ljuga och bedra eller Allah och de troende som litar på honom. Islam avskyr förtryckare och islam avskyr de som startar krig, men i väst framhåller man idag att islam är en förtryckande och krigsstartande religion. Den religion som är offret för alla angrepp och attacker, har blivit till förövaren. När man slår ihjäl en muslim, så säger man det är ditt fel. När man fängslar en muslim olagligen, så säger man det är på grund av dig vi gör det här. När man fördriver muslimer, så säger man det är för ditt eget bästa.

24 kommentarer

 1. Noor 16 augusti 2009

  En sak jag inte förstår som du då kanske kan upplysa mig om gällande wahabismen. Enligt Koranen ses det inte med blida ögon på sektbildande, det står ialf i Koranens Budskap, att sektbildande inte är ok, hur lyckas då wahiber komma över detta förbud enligt Koranen?

  En annan fråga, man får inte kalla en annan muslim för kafir/kufar (elr hur stavningen nu är), men hur funkar det med tex talibaner som dödar o sprider våld osv, då de agerar utanför Islam (som jag ser det), är det ok att inte kalla dem för muslimer, eller är man tvungen att kalla tex talibaner/wahiber/salafiter för muslimer? Dåliga muslimer?

 2. Bahlool 16 augusti 2009

  De kallar sig inte för sekt, de menar att de är här för att återställa islam till vad den var och att de är vanliga sunnis..men problemet ligger i att sunniislam har många saker som är ”ursprungsislam” som tex tawassul, där man ber helgon lägga in ett gott ord hos Allah…eller att besöka och be vid gravar..de menar att man ber till gravar och att det är en synd..deras ursprung finns i Ibn Tammiyya..många suffis har skrivit stora böcker om kampen mot wahabismen som är en sekt och en ideologi som hjärntvättat miljoner..
  Du kan inte kalla dem för ickemuslimer..du kan och jag gör, säga att de är dåliga muslimer och bevisa tesen att de gör stora brott mot islam..men just ordet kafir ses ner på. För just kafir är en person som inte tror på Allah och det är det värsta (enda synden Allah aldrig förlåter)

 3. Muniira-islam 16 augusti 2009

  jag undrar varför man säger wahabister, det finns inte en sekt som är wahhabit de tillhör ahlu sunnah wal jama´ah, bahlool du ska bevisa vad som är skillnaden wahibsm och salafi, vi är inte här för att återställa islam utan vi följer de tre första generationerna som är den rätta vägen. Det är ju självklart att det är synd att till be gravarna inte bara ibn taymiyah utan alla anser så. Om vi är på den rätta vägen vf ska vi kallas för dåliga muslimer.
  Det var länge sedan, min datorn funkade inte så jag kunde inte diskutera me dig.
  Muniira-islam

 4. Bahlool 16 augusti 2009

  Salam Muniira. Salaifster och wahabitster är en och samma sak. Sunnilärda har tagit avstånd från wahabismen, eftersom ni har åsikter och värderingar som strider mot sunniislam. Ett exempel är tawassul. Profetens hadith är klara du ska följa Koranen och Ahlul Bayt. Varför inte följa dem? Under de tre första generationerna finns män som Muawiya, Yazid, Amr ibn al Aas..massmördare, alkisar och fiender till Profeten och hans familj. Varför inte sätta sig ner och se vem som är värdig att lyssna på och följa?

 5. Muniira-islam 16 augusti 2009

  Säg inte wahabister säg bara salafi, ok!! Sunnilärda vet du vilka de är, de är salafi de följer profeten (sallahu Aleyhisalam)s sunnah inte ali, fattar du!! Sahabah de var de bästa människorna efter profeten de levde för att hjälpa religion, de stred för religion och för gud, och det memoerade koranen med sitt hjärta occh sedan skrev de ner. Abu Bakr befallde att man skulle skriva ner, så att man inte skulle glömma koranen. Tabiun de var de som träffade på sahabah och inte profeten sallahu aleyhi wasallam, de var ochså bra personer. De sunnilärda följer proftens sallahu aleyhi wasallam sunnah, sahabah och tabiun, har du fattat??, så hur kan man ta avstånd från säg själv, när du säger sunnilärda tar avstånd från wahabister, de är ju en och samma, Salafi.
  profeten sallahu aleyhi wasallam sa följ sunnan och koranen. Vet du vf det står följa Koranen och Ahlul Bayt, shia fanns inte på profetens tid, när de kom så ändrade de säkert på sunnan och sa så där.
  Muawiya, han stred mot ali därför att, han ville att man skulle ta hand om de som dödade usman. vad har de med massmördare, alkisar och fiender till Profeten och hans familj att göra.
  Pluss muslimer drycker inte öl, så vadå alkisar. massmördarna var de som mördade ali & Usman. amar bin Al Aas, muawiyah och ali alla de var planerad att dödas av massmördarna(khawarij). Men amir och muawiyah kom undan. de var dock ej fiender till proftens famils (sallahu aleyhi wasalam). Här sitter jag och säger att Profetens sunnah och koranen är värd attt följa.

 6. Bahlool 16 augusti 2009

  Men käre vän, de hadith som säger Koranen och Ahlul Bayt var hadith från sunniböcker, från sunnimuslimer från sunnilärda..däribland några av de lärda som senare blev ledare för de fyra lagskolorna. Att du ens vågar tänka tanken att över 150 olika sunnikällor säger koranen och ahlul bayt inte stämmer är makabert. Säkert? Vad är säkert för bevis..jag har sunni namn och böcker och källor.
  Så bara för du säger du följer salafis och att de säger följer profeten, så ska jag tro på det?

  Så Muawiya, mannen som slogs mot kalifen av sin tid, ett brott enligt sunni (som menar att ingen får gå ut i strid mot kalifen om han inte förbjuder bönen) och Muawiya som lät mörda Ammar bin Yassir, vars föräldrar var martyrer och det fanns hadith som sa att den som dödade Ammar skulle vara utan för islam, han var en bra man? Makabert wallahi..hur förblindad är du?

  http://www.al-islam.org/ghadir/books.asp
  185 sunniitiska böcker som nämner händelsen vid Ghadir och som säger jag efterlämnar åt er Koranen och mina Ahlul Bayt och att Profeten utnämnde Ali till mawla. Frukta Allah och ta reda på fakta.

 7. Carl 17 augusti 2009

  Det gick ej att kommentera vissa inlägg så jag gör ett försök här.

  Om du sett någon av filmerna om protesterna i iran så förstår du mycket väl att det är mer än 19 personer som dött.
  Kulsprutor som aldrig tystnar etc.

  Problemet i iran är inte islam utan giriga maktmissbrukare som alla gjort sig beroende av varandra och de missbrukar islams alla element så som européer gjorde för 100 årsedan med kristendomen och Whey back.

  Jag blir väldig arg när du beskriver situationen som en USA-komplott itället för att kritiskt granska de galningar som utöver extremt övervåld mot sina egna av rent ekonomiska intressen, Oljan.

  Iranier är ett fredligt folk med stor gästfrihet även mot oliktänkande. att du har mage att attkera protestanterna så står upp för sin frihet och rätt till demokrati och inte teokratisk diktatur.

  Valet var bara droppen som fick bägaren att rinna över.
  År av räder mot oliktänkande och regimkritikers hem, tortyr av kvinnor som haft ”fel” klädsel eller brar vistat tillsammans med släktingar och lyssnat på musik. Du som har denn extremt sexistiska videon på denna sida så förstår jag att det är inget du står för men det är iraniers vardag.

  I många frågor är du resonlig och jag kan inte tänka mig att du vill leva som dem i iran eller irak för då hade du inte varit här. och Jag älskar att du kan skriva fritt och tänka fritt. försök göra det under Sadam eler ”lille mannen”ahmadinejahd som du försvarade nyss.

  I Irak är det irakier och utländska terrorister stödda av Irans Regim och hizbollah som dödar oskyldiga irakier som bara vill ha demokrati och framför allt FRED mellan Sunni och Shiia.

  Om det inte vore för Irans Regim skulle Irak vara ett välfungerande land tack vara just USA och alla De Miljoner Underbara Irakier som Välkommnar DEMOKRATIN.

  Jag älskar Kulturen, värmen och charmen i alla de orientaliska staterna.
  Tyvärr behandlas folk med okunnighet, Censur och terror från de ledande i dessa länder och det kommer aldrig ta slut om vi Demokratiska länder inte sätter press, demonstrerar eller helt slutar handla med dem.

  Jag håller med dig om att Väst måste ställa ännu högre krav på kina eller bojkotta dem tills de kan bahandla sina människor som just människor.

  Salam Aleikum, Shokran

 8. Bahlool 17 augusti 2009

  Problemet Carl är att det finns andra sätt att uttrycka sitt missnöje på än att anklaga islam (som så många iranier på nätet gjort och gör) eller att ge alla ledare skulden. Ett av Ahmadinjajads mål är att göra sig av med de korrupta ledarna,.
  Extremt våld? Vi ser demonstranter som bränner ner, hotar, slår ner folk, mördar och sen talar du om extremt våld från regeringens sida? Majoriteten av iranierna är för denna ”teokratiska” diktatur. Det är därför så många röstat för den och det är därför du och andra som avskyr den aldrig kommer kunna förstå att ni inte har ensamrätt på sanningen.

  Man anpassar sig..det du önskar dig är den frihet som finns i väst..där din syster, din fru, din mamma kan gå runt och knulla vem de vill när de vill..det är inte frihet i mina ögon..har Iran problem? Definitivt. Ska Iran ha samma frihet som andra västliga stater? Hell no..jag vill inte att mina barn ska ha mera rätt över mig än jag över dem..du kommer aldrig i livet kunna få mig att tro att du är beredd att acceptera att din dotter hittar sig en ny pojkvän varje vecka..att hon ska visa hela kroppen, att du ska kunna håna och häda mot Allah och Profeten..att du ska ha rätten att mordhota ledaren i ditt land och komma undan med det..för det är bara hyckleri.
  Du har demonstranter som skrek sådana ord…försök skrika sånt på gatan mot statsministern eller kungen så ska vi få se på ”västlig” frihet.
  Jag hoppas att Iran skickar mera pengar till motståndet mot USA i Irak..hade iran inte skickat de pengarna så hade USA anfallit Iran för länge sedan..jag är glad för de offer irakierna fick ge för att Iran fick bli lämnad i fred (offer som inkluderar 3 av mina morbröder)

  Iran är inget paradis, men du glömmer några saker i din analys, Israels hot och stöd till terrorn mot iran och andra länder i MÖ, USA och dess stöd till grupper och som vill störta regeringen (har du glömt bort mossadek och shahen?) och sist men inte minst oljan..
  Jag vet att det finns missnöje i Iran, men jag vet också att många fler stödjer den regeringen än de som är emot den.

  Jag bor inte i Sverige för att jag inte tål Iran eller Irak..men jag är mera svensk än irakier. Jag kan bättre svenska än persiska (kan inte persiska alls) Jag flyttar inte till länder pga att de har fina lagar eller fin kultur utan pga tvång. Sverige har för mkt frihet, så det gränsar till dumhet. Iran har för lite så det strider mot islam och islams värdegrund. Ett mellanting är perfekt.

  Wsalam wal ra7ma wal baraka och det är jag som tackar,

 9. Ärlig Modern Kvinna 17 augusti 2009

  ”Vi såg det hända i länder som USA, där man mördade en Sikh, för man trodde han var muslim.”

  Hur kan du lyfta fram en enda man i din blogg när det var en hel del oskyldiga oreligösa och opolitiska människor?

  Du är en hemska man med mycket elaka argument!

  Detta med att tänka vita och svarta är gamalt och förlegat för att apartheid är tack o lov avskaffat!

 10. Bahlool 17 augusti 2009

  Du får gärna söka efter marwa (en beslöjad kvinna) i min blogg som blev mördad pga sin slöja. Jag är hemsk och elak för att jag tillåter psykopater som dig att yttra sig så här fritt..Du läser in saker hur du behagar i mina inlägg…

 11. Ärlig Modern Kvinna 17 augusti 2009

  Det för ont i själen att du inte tänker på alla människor som dog helt oskyldigt med oreligösa och opolitiska tron och synsätt. Sedan ser du BARA en enda man som dog. Han var säkert en av de oskyldiga som dog. Dessa människor so, körde flygplanen 11 sept. 2001 för att de ville dö en martyr död för att de ville förklara ett heligt krig mot oss västerlänningar för att de HATAR våran öppenhet och frihet.

  Du måste förstå att det var extremt känslokalla. Hjärtlösa eller de var väl inte ens en millimeter mänskliga! Fy dig Bahlool därmed borde det spridas på nätet att alla ska bojkotta din blogg!

  Det gör ont fortfarande att se vad som hände 11 sept. och förstår inte syftet att mörda helt oskyldiga människor på detta viset.

  Det är märkligt med er muslimer, ni tar förgivet att ni inte ska få kritik och ni märkligt nog är inte toleranta mot andra människors synsätt. Du verkar vara ganska enkelspårig, du får ta och prova andra spår för att vidga dina sinnen och intellekt.

  Vi offrade våra liv för eran skull och sedan anklagar vi oss för att ha kört flygplanen! Jag gråter av smärta i min mänskliga själ!

 12. Bahlool 17 augusti 2009

  Rätt kul…dina ord är som Bushs ord..och det är inte många som tror på hans ord längre..men du gör? Wow..Så du menar folk valde att spränga upp flygplan och några torn för att de var emot frihet? Wow…
  3000 dog..wow vad hemskt..hur många har dina ”frihetsälskande och demokratispridande” krig kostat? Irak har förlorat runt 3 miljoner senaste 10 åren pga din demokrati…Afghansitan dör det varje dag dussintals människor pga dina fredsälskande bomber..listan kan göras rätt lång…Du borde skämmas över att du är så okunnig om världen och så förblindad av din kärlek för lögnen som USA och Bush spred. Du är ett troll..det såg man första dagen redan..som en hackad skiva…säger samma saker om och om igen…fy..

 13. Ärlig Modern Kvinna 17 augusti 2009

  Lägg ner alla vapen!

  Lägg ner alla konflikter!

  Sätt er ner och börja förhandla!

  Jag var naiv som trodde att det var så att alla människor långt inne i sina själar vill verkligen sträva efter fred och lugn och ro. Men har fått inse att det finns dom som inte vet vad fred är och innebär och de vill inte ta lärdom o heller vad det innebär. Nu har USA en ny president och vi får se om några år vad han och hans medarbetare har kunnat åstadkomma!

  Folket i de egna länderna kan själva lägga ner sina vapen och börja jobba för fred! Det är upp till dom själva för att det är deras egna länder!

  Du skryter om din kunnighet, då kan du förklara mig hur man kan kapa 4 flygplan och sedan köra in dem i byggnader? Hur kan man vara så omänsklig?

 14. Bahlool 17 augusti 2009

  Därför du stödde Sveriges kamp för Afghanistan med militäramedel? Du verkar inte veta vad du tycker…

 15. Ärlig Modern Kvinna 17 augusti 2009

  Jag svarar inte på dina frågor för att du svarar inte på mina, därmed blir det både rättvist och jämlikt!

 16. Bahlool 17 augusti 2009

  jag har svarat på alla dina frågor det är det som slösat bort mkt tid..du svarade aldrig vad du jobbaded med och vad du pluggade..

 17. Ärlig Modern Kvinna 17 augusti 2009

  Därför du stödde Sveriges kamp för Afghanistan med militäramedel?

  Ett undatag. Du kan inte påstå att en person som inte är varken passiv och aktivt politiskt aktiv, utan någon som varken kan tillverka vapen och har inte makt att bära ansvaret för detta!

  Din blogg handlar inte om människors dagliga sysselsättning.

 18. Bahlool 17 augusti 2009

  Min blogg handlar inte heller om attacken mot New York..så håll dig isåfall till ämnet eftersom du är så noga med vad min blogg handlar om.

 19. Ärlig Modern Kvinna 18 augusti 2009

  ”slam är en stor fara, för i denna religion är man underställd andra lagar än de lagar skapade av människor. Islam är en stor fara, en fara för dem som i dagsläget fyller sina fickor medan fattiga går hungriga eller jobbar ihjäl sig så att de rika blir rikare.”

  Ska man utgå från dina texter då har Islam alltid varit i stor fara för att alla religoner, traditioner och lagar är ENDAST skapade av oss människor! Du verkar vara ut och cyklar någonstans långt bort tex på mars eller månen.
  Du det finns vetenskapliga fakta som verkligen säkerställer att ju rikare människor blir ju mindre konflikter blir det som leder till mindre krig tex tillgång till rent vatten för alla i en befolkning leder till minskade konflikter. Dessutom rent vatten minskar infektioner, minskad dödlighet främst bland mammor och nyfödda. Som sagt vad du babblar om saker och ting som är taget från ingenstans jämfört med mig som har om ett år dubbla universitets examen inom internationell hälsa!

  Ni muslimer får faktiskt på er själva hur illa ni bär er åt gentemot er medmänniskor! Kom inte med en lång lista hur illa andra beteer sig när faktiskt inte bättre själva! Ni är precis som alla andra människor med grundläggande behov som social kommunikation, mat, sömn och promenader med mera.

 20. Bahlool 18 augusti 2009

  Ja därför det rikaste landet i världen har varit i konstant krigföring mot andra stater (läs om USAs krig de senaste 100 åren)
  Så de där vetenskapliga ”fakta” motsäger dig..

 21. Ärlig Modern Kvinna 18 augusti 2009

  Har ni muslimer inget alls personligt ansvar?

  Du är själv som en trasig skiva som upprepar sig att ni har ingen som helst ansvar över erat land och era egna roller till att skapa ett eget land. Ni kan inte lägga all skuld på en enda person eller land för allting. Dessutom är det märkligt att ni skyller allt på USA och aldrig framhäver erat eget ansvar! Det är märkligt att det kan finnas människor som talar som de är helt handlingsförlamade och hamnar i en beroende ställning så att det är andra som ska bygga upp deras länder och världfärd. Äh ryck upp er och sluta gnäll och ta tag i spaden och börja bygg hus, skolor, sjukhus, infrastruktur.

  Jag minns f.d. statsministern Göran Perssons kommentar i ett tv program när han var i Korea. Det fanns en hel säkerhets kontroller och han var inte 100 % om honom verkligen möte den verklige presidenten. All denna mystik och säkerhets kontroller var för att de var oroliga att USA skulle komma och ta över makten. Då sade Göran Persson att det är ju presidenten och folket som ska ha makten och styra och bestämma över deras eget land. Därför säger jag samma sak: Det är Irakierna som ska ta över makten och ansvaret över erat land. Men ni lär väl spränga varandra i luften och ta död på varandra ändå utan USA och Sveriges närvaro.

 22. Dana 12 oktober 2009

  Till modern kvinna och de som vill inte veta saningen.om nån som har läst islameska hästoria och vet att vem är islam . islam säger ej att ni döda varandra eller spränga i luften och det stor på Koranen (de som döda sig är inte muslim alls) Gud som har skickat Koranen till oss inte bara till arabar Gud är inte släkt med arabar. Jag är inte arab men jag är muslim. Vad är eran kultur exempel Hitller ,Stalin , rommarna, på grund av ?????om det fans inte koran eller bibil maniskor var väre än djur

 23. Bahlool 12 oktober 2009

  Dana bry dig inte om Modern kvinna..hon är bara en sån som försöker skapa kaos hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *