Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Indien sviker sina fattiga

Enligt bedömare så lider 47% av Indiens barn, under fem år, av undernäring. Istället för att föda dem, satsar ”de demokratiska” ledarna på att skaffa sig kärnvapen och nu ska man även skaffa sig ubåtar för att bestycka dessa med kärnvapen. Ubåtar som kostar 3 miljarder US-dollar. Hur många hade inte dessa pengar kunnat föda?

Vidare menar FN att 2.1 miljoner barn under fem, dör av sjukdomar man kunnat läka och undernäring. Det är en fjärdedel av Sveriges befolkning, varje år. Denna fattigdom och undernäring har Manmohan Singh, Indiens premiärminister, sagt vara en ”nationell skam”. Ändå görs ingenting åt den och man satsar på massförstörelsevapen.

I delstater som Madhya Pradesh är runt 60% av barnen undernärda. BBC skrev 31/7 att var fjärde indier, alltså runt 200 miljoner, fick gå utan tillräcklig mat varje dag. Det här i ett land som räknas till en av de nya stora ekonomierna. Vars ekonomiska uppgång är nästan lika hög som Kinas.

Should Indian Leaders Who Spend Billions On Submarines While Others Starve Go Unpunished?.

2 kommentarer

  1. Darius 14 augusti 2009

    haha tja tjaa! hahahaahahha ”argumenterar” du fortfarande med den där skit högen THORALF BÖG ALFSON svaga skit bajs ras/gene onödiga organismen? 😀

    HAHAHAH 😀

  2. Bahlool 14 augusti 2009

    går inte att argumentera med honom 😛 jag går dit en gång i månaden för att ha lite kul 😉 hur går det själv du verkar fortfarande gå dit och läsa hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *