Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ett vykort som kan kosta dig huvudet

Postcard causes commotion in a Saudi University | Jafariya News Network.

Den femtonde i månaden Shabaan, anses av shiamuslimerna till att vara en viktig dag. Man fastar, ber extra, läser mycket Koran och förbön. Under denna dag föddes al Mehdi, den messiahsfigur som ska återskapa Allahs rättvisa på jorden.

Wahabiterna ( sekt som styr i Saudiarabien och som står bakom det stora antalet terrorattacker i världen) firade detta med att mörda ett stort antal människor i Irak.

Nu har det blivit ett stort bråk på ett amerikanskt universitet i de östra delarna av Saudiarabien, ett område där stor del av Saudiarabiens olja och den shiamuslimska minoriteten finns, för att någon skickade vykort med gratulationer till födelsen. Efter diskussioner mellan shia och wahabistudenter på universitetet, så började man höra röster på universitetet och på olika internetforum, som krävde att man ska hugga av huvudet på den som skickade dessa vykort. Man vill även sätta personen som skickade vykorten framför en shariadomstol.

Ett hemskt hemskt hemskt brott har begåtts, någon skickade ett vykort med gratulationer…Av med huvudet!!

Shias i Saudiarabien lider stort under det förtryck som dessa fanatiker i det saudiska kungahuset utöver.

12 kommentarer

 1. Gabbe 12 augusti 2009

  Hahahah du är ju sjuk. Vad gör shias i saudiarabien ? Åk till karbala vettefan ni gör inte det rätta . När du säger Wahabiter menar du oss sunnis .

  Saudiarabien har hårda lagar bara för att dem vill profetens land gott bort från västerländska och shitiska sjukdomar.

 2. Bahlool 12 augusti 2009

  Därför de bjöd in amerikanska soldater 😉 För de vill få bort västerländska sjukdomar..Tyvärr måste jag beklaga mig över din intelligens. Varför försvarar du wahabismen och försöker antyda att det är sunniislam? Det är det inte..Sunniislam är de fyra sunnitiska lagskolorna där asheri är i majoritet…

 3. Gabbe 12 augusti 2009

  Västerländska sjukdomar sa jag din dåre. Västerländsk inblanding i saudiarabiens lagar.

  MEN SNÄLLA SÄG MIG VAD WAHABISMEN ÄR ?

 4. Bahlool 12 augusti 2009

  Wahabismen eller ”salafismen” är den sekt som skapades på 1800 talet i saudiarabien och som styr i länder som Qatar och Saudi. Ibn Tammiyya är deras första tankesmed. Bin Baz al albani och andra dårar visade sitt hat och splittring av islam till den grad att de än idag ogillas av shias, sufis och sunnis.
  leta efter wahabi på min blogg så ser du att jag har olika citat från sunnilärda, inte shia eller sufi, som klart och tydligt visar sin avsky för wahabismen.

 5. Gabbe 12 augusti 2009

  Nej det finns inte. Fråga varenda en i saudiarabien och han kommer skratta åt det påståendet. Wahabismen är ett utryck som shiamuslimer använder för att smutskasta sunnis. Det är ingen sekt , det är en man som heter wahab och ville införa hårdare lagar efter att idioter grät och bad framför gravvar.

 6. Bahlool 12 augusti 2009

  Klart wahabis inte kallar sig wahabis..det är som att säga att en mördare ska kalla sig mördare..de vill gärna företräda ”sann” islam, men i deras väg finns de fyra sunnitiska lagskolorna som skiljer sig markant från wahabismen och deras bidah.
  Att göra kufr på en muslim är en stor synd…

 7. Gabbe 12 augusti 2009

  Hhahahhaah så alla människor från ´muslimvärlden är wahabiter ?

  Snälla , sök hjälp. Nu använder du din taqqiya igen efter att ha blivit knäckt av mig.

 8. Bahlool 12 augusti 2009

  ? Vart sa jag att alla i den muslimska världen är wahabiter? Wahabiter är emot tawassul, de flesta sunnis och shias och sufis erkänner och godkänner tawassul..så nej de flesta är inte wahabiter…den dagen en person som dig knäcker mig är den dagen jag går och blir wahabi 😉

 9. Gabbe 12 augusti 2009

  Eftersom du säger att alla som är emot shia är wahabiter så borde dem flesta sunnimuslimer vara det eftersom dem avskyr shiiter.

  Du är ju sjuk . Okej vi säger så då , varför är wahab en dålig man ? Förklara det för mig din lille skojare.

 10. Bahlool 12 augusti 2009

  Nope de som kallar shias kuffar är och brukar inte vara sunnis. Har du ens läst Al Azhars fatwa? Det är den högsta instansen inom sunniislam. Många sunnis avskyr shiamuslimer för att de får i sig mycket desinformation. Jag har ofta skrivit om det så du kan läsa på bloggen om du letar lite. Du får även leta efter wahabi så ska du se olika sunnis som tagit avstånd från er och era irrläror.

 11. Gabbe 13 augusti 2009

  varför är wahab en dålig man ?

 12. Bahlool 13 augusti 2009

  Hansbidah och takfir av muslimer gör honom till en hemsk människa. Han splittrade islam så att vi kunde behärskas av våra fiender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *