Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Islamofoberna och proxy?

På senare tid har en massa islamofober besökt min blogg, samma skitsnack, samma “källor” med en skillnad, att de använder olika proxy för att besöka min blogg. Proxy används för att dölja ens ip. Vissa av dem är dock så blåsta, att de skriver samma text, exakt samma text, från olika proxy…med olika namn.

Man försöker påvisa att det är fler än en som “öppnat” sina ögon för islams hemska hemska historia..Frågan jag ställer mig är, vad har man att dölja? Varför använda falska ip? Är man sanningssökande och vill diskutera öppet, då kan man väl stå för vilket ip man använder sig av.

Fegisar, oärliga och lögnaktiga..det här med proxy bevisar vilken natur islamofoben har. Är det då så konstigt att de försöker ta saker ur dess sammanhang och försöker ljuga för att bevisa att islam har fel?

17 kommentarer

 1. cecilia 09 augusti 2009

  Jag har funderat över hur du orkar med alla dessa elaka och osanna kommentarer. Jag skulle inte orka med o blogga om jag blev bombarderad av alla dessa islamofober!
  Det är starkt av dig tycker jag, att du står på dig och inte ger upp.

 2. Bahlool 09 augusti 2009

  haha tack syrran..jag hatar att låta folk få sista ordet 😉

 3. Ljuseti Dintunnel 09 augusti 2009

  Som muslim är du som dom flesta muslimer, kraftigt allergisk mot, och bär på svårartade fobier mot all form av islamkritik.

  Därför gör du, när du som vanligt blir svarslös eller inser att dina argument är tunnare än vatten. Bannar IP:t på den du diskuterar med.

  Sen kan du sitta där på ditt feta arsel med ett självgott flin på dina dallrande kinder och njuta av att “du minsann fick det sista ordet”.
  Eller hur dina fega muslim-pajas?

  *om du publicerar detta så ska jag äta upp mitt tangentbord*

 4. Bahlool 09 augusti 2009

  Nja..som muslim är jag allergisk mot skitsnack och lögn..det är stor skillnad på att ljuga om islam och att ge fakta emot islam..Jag har inte bannat någon som jag diskuterat med förutom några personer som kom in och sa saker som du är blåst du är sjuk ni muslimer måste utrotas..om det är sånt du menar ska tillåtas så visar det på din låga intelligens..man kan faktiskt komma med belägg och fakta och med vårdad tal utan att behöva vara ohövlig… ser du? fega muslim pajas..visar ju vad för slags personer ni är…
  Varför skulle jag inte publicera det? Få se hur tangentbordet smakade?

 5. Nadja 09 augusti 2009

  Jätte bra blogg 🙂 mashallah så bra!
  Fast nu när du har så många läsare bör det säkert vara en massa läsare som kanske vill konvertera till islam så dem kanske söker efter bra och rätt information, så du borde kanske berätta lite om islam osv. och varför du tycker det är en sån bra religion! (bara ett råd)

 6. Bahlool 09 augusti 2009

  tack Nadja, jag har faktiskt några inlägg planerade inför Ramadan inshallah..få se om det gör något bra hehe

 7. canute 11 augusti 2009

  tja, ja har just hittat din blogg och även om det finns mycket med den som verkligen stör mej (ditt inlägg om homosexuella provocerade mej oerhört) måste jag verkligen ge dej kredd för den mångfald av åsikter du tolerar, att du respekterar meningsmotståndare tillräcklig mycket för att bemöta deras argument. vi skulle ha en trevligare värld om fler gjorde så.

  och visst, islamofobi är ett stort problem, ja kan tänka mej att du får ganska mycket otrevliga kommentarer, vilket gör din öppenhet för andras idéer än beundransvärdare.

  sen tycker jag ett annat, om än naturligtvis mycket mindre problem, är att muslimer ofta försöker avfärda legitim islamkritik som islamfobi – på samma sätt som israelvänner ofta avfärdar legitim israelkritik som antisemitism, något jag antar du stört dej på genom åren?

  /knut

 8. Bahlool 11 augusti 2009

  Japp definitivt knut, all kritik av islam är inte islamofobi och jag vet själv hur det var när jag var yngre och menade att all kritik av mig, invandrare eller invandring var rasism.
  Jag själv brukar skriva om vissa grupper bland muslimerna som inte enbart är en fara för väst och västerlänningar utan även för islam och muslimerna. Ett praktexempel på det är attackerna i Irak, begångna av just “muslimer”.
  Dock gör många misstaget i väst att tro att kritik och hån är en och samma sak, det är det inte. DU och jag kan föra en diskussion om de dåliga delarna bland muslimer och islam, utan att behöva håna, förnedra eller bli personliga. Jag ser inte vitsen med det, när man ser på islamofoberna så är deras argument att invandring och muslimer i Sverige ska bära skulden för att Mohamed eller Abdullah våldtagit en tjej eller för att en svensk kille blivit misshandlad av muslimer.
  Jag kan inte ge alla svenskar skulden för att en rasist hotade mig eller för att en svensk vit man mördade Engla.

  Sen det med mitt inlägg om homosexualitet, man kan inte dela alla mina åsikter, eller värderingar. Jag har varje dag någon som ogillar något jag skrivit just den dagen. Mitt samarbete med en vän på muslimnytt.se avslutades för att hans fru ogillade att jag skrev om Libanon och valfusket där. När jag ogillar något en person skriver, brukar jag svara där (gör det på daglig basis hos många åsiktsmotståndare) eller svara i min blogg, men jag går inte och slutar läsa den för att personen har andra åsikter. Många verkar tro att det enda vettiga är att samlas på en blogg med inbördes beundran och att man inte ska gå till bloggar man itne håller med om eller som skriver inlägg som inte passar en.
  Så hoppas att du fortsätter läsa och vi har roliga konversationer som ger dig och mig något att tänka på (på sistone har det varit mkt litet av det tyvärr)

 9. canute 11 augusti 2009

  Jo, det är exakt vad jag menar. Det finns säkert hur många frågor som helst vi har ofantligt motsatta åsikter i (duverkar ju dessutom vara väldigt vänster…). Men i den kanske viktigaste frågan, huruvida vi bör hata varandra pga dessa skillnader, eller om vi bör diskutera oss fram till en bra lösning är vi rörande överrens.

  Du gör en bra poäng där. Muslimer (eller i princip alla andra från normen avvikande människor) måste alltid stå till svars för vad ALLA muslimer gör, men jag har inte en endaste gång uppmats att tona ned min svenska kultur för att hagamannen våldtar å jackie arklöv dödar.

  Du har också rätt i – om det nu är vad du sa – att muslimsk terrorism å fundamentalism är ett ännu större problem för muslimerna själva än för västvärlden i.o.m. allehanda mördarregimer (jag tittar på dej, saudiska kungahuset), dom som strider i irak osv. osv.

  när det gäller hån av islam kan jag inte riktigt hålla med dej. kritik å åsikter, även den mer elakartade, vulgära formen som jag själv aldrig skulle använda mej av, måste accepteras i ett fritt å öppet samhälle. i strider som den om rushdies satansverser å framför allt jyllandspostens mohemmedkarikatyrer störde det mej verkligen något oerhört att hamna på samma sida av debatten som sverigedemokrater å allehanda andra islamofober, men jag anser fortfarande att det var en demokratisk rättighet att trycka dom…

  Visst, det är verkligen störtlöjligt med dom här bloggarna där folk sitter å skriver grejer som deras kompisar sen sitter å håller med om, å så fort dom får mothugg tar dom bort dom “då personangrepp inte accepteras”. En mentalitet som hör dom tidiga tonåren till.

  hoppas det samma. (det ironiska e att vi sitter här å hyllar varandra genom vår gemensamma kritik mot människor som bara vill hylla varandra.)

 10. Bahlool 11 augusti 2009

  Jag var på väg att bli medlem i trotskisternas parti..men deras stora avvoghet mot religion och Iran och deras stöd till AFA fick mig på andra tankar 🙂
  För problemet med hån (tro mig jag är mästare på sarkasm när jag vill) är att det inte för något till debatten. vill man ha förståelse och debatt så måste man hålla sig borta från sådana saker..en av mina förfäder Imam ali sa att man inte ska svära åt hans motståndare (något många shias gör idag) för då kommer fienden att använda sig av samma principer och svära åt oss och vår heder och våra religösa företrädare.
  Ett annat exempel är en bok som heter al murajaat, det är en bok om en brevväxling mellan en shia lärd och en sunnilärd, de skriver otaliga brev där de hälsar och hyllar varandra.
  Du och jag talar ju nu utan problem, ändå verkar vi ha skilda åsikter om en massa saker..vad skulle det leda till ifall du började håna mig och jag började håna dig? Skulle det leda till större förståelse eller till att vi lär oss något av varandra? Jag ser ingen vits med att håna någon och kalla dem eller deras respekterade personer och personligheter för en massa saker..vi har ju i västlig lagstiftning lagar mot ärekränkning…när man kallar Muhammed en massa namn så är det ju ärekränking, men tyvärr menar man då att han ju är död..så det är ok då 😛

  lol jag brukar faktiskt gå till motståndares bloggar då och då..men det blir tråkigt i längden (en viss SD representant brukar skriva hot med andra pseudonymer :P)
  Men det är bara slöseri med energi..det leder ingenstans och då har jag bara irriterat stackarna så de blir mera hatfyllda 😉

 11. canute 11 augusti 2009

  mm, det måste bli lite krångligt där, när man är både övertygad muslim å radikal socialist. men det är en rätt vanlig komplex, har själv en god vän som varierar mellan den yttersta vänsterkanten av socialism och syndikalisme, samtidigt som han är i det närmaste fundamentalistiskt protestant.

  visst, att håna är ett dumt sätt att diskutera, och som sagt inget jag vill hylla. men när det gäller hån av islam är det stora problemet inte hur islams fiender hånar islam, utan alla människor som dör i samband med dom våldsamma protester som efterföljer.

  va? sa du inte emot dej själv där? slöserin med energin e enligt mej att sitta å hylla sina meningsfränder. 🙂

 12. Bahlool 11 augusti 2009

  lol ja men jag menar det är inte så ofta att du möter någon som vill diskutera för att komma nånvart..när jag brukar diskutera med islamofober, så är det inte ofta de öppnar sina skallar för vad jag säger, de kvarhåller vid sin tro att islam och muslimerna är en fascistisk ideologi bla bla..inte lönt att slöa bort sin tid där.
  Shiamuslimska lärda gick ut och utfärdade religösa påbud som förbjöd shias att bli kommunister (det ledde tyvärr till att Saddam och likasinnade diktatorer kunde få makten istället då det försvagade det kommunistiska motståndet)
  Vilket håll lutar du åt? inte vänster och inte Sd.,..
  Om man nu vet att sådant hån leder till att man sårar människors känslor och det kan leda till våld, varför göra det? Man vill provocera fram det..

 13. canute 11 augusti 2009

  jo okej, ja förstår va du menar.

  mellan vänster å sd finns det ganska mycket annat också. 😉 jag brukar självsamt beteckna mej själv som extremmitten då mina åsikter, även om de är radikala i ordets egentliga betydelse (inte radikala=vänster utan radikala=omvälvande) i kombination ändå får mej att hamna nånstans i mitten på en internationell politisk skala – global rättvisa, fri handel, ursprungsfolks rättigheter, usa-sympatier, fri invandring, fri marknad, rättstatlighet, jämställdhet, internationell solidaritet….

  nu var väl saddam iofs socialist från början, å baathpartiet i grunden socialistiskt?

  Jag förstår att typ mohammedkarikatyrerna var väldigt sårande för många människor, rättigheten att publicera dom är fortfarande i min mening universal, å att ta till våld, påhejat från högt upp i många samhällen är det förkastliga i sammanhanget.

 14. Bahlool 11 augusti 2009

  ja alltså nationalsocialistisk var de. Man hade en härlig blandning av socialism, panarabism och nationalism.
  Canute låt oss anta att jag ritar antisemitiska karikatyrer, vad tycker du om det? Danmark fick ett erbjudande från Iran att få publicera antisemitiska ritningar, man tackade nej..hade man varit konsekvent så hade man ju kunnat visa upp sådana karikatyrer för att visa att man vågar stå för verklig yttrandefrihet och inte enbart angripa islam och muslimerna 😉

 15. canute 12 augusti 2009

  att du får rita vad du vill, men att danska tidningar inte behöver publicera nåt annat än vad dom själva vill. är inte det en bra princip? 😉

 16. Bahlool 12 augusti 2009

  jo klart det är men jag vet att du märker av hyckleriet i sammanhanget 😛

 17. canute 12 augusti 2009

  jo, absolut, det fanns en massa hycklare där som inte alls brydde sej om yttrandefrihet utan bara om att häckla muslimer, och det störde mej verkligen.

  men principen om yttrandefrihet e fortfarande densamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *