Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Iran-fredliga demonstranter?

Myten som drivits i väst är att demonstranterna i Iran var fredliga och att de hemska poliserna slog dem utan grund. Folk verkar inte veta att demonstranterna började bränna byggnader och moskeer, de började angripa bilar och motorcyklar de började misshandla polismän..men sånt funkar inte i demoniseringen av Iran och iranierna.

Här kommer lite bilder från ”de fredliga demonstrationerna”..grön fredlig revolution my ass!!

Jag har inget emot att folk tar till våld om det behövs, men i det här fallet lät staten dem hållas på, tills de började förstöra för mycket och då tog staten in trupperna. Vad skulle andra stater har gjort? Vad gjorde man i göteborg när demonstranterna där började förstöra?

En stat måste tillvarata sitt folks intressen. Frågan jag ställer mig är varför tog inte tidningarna upp att det var våldsamma upplopp som staten slog ner på? Varför var det alltid tal om de stackars demonstranterna som blev sönderslagna av hemska polismän?

Över 50 bensinstationer brändes ner av bråkstakarna.

Så fredliga var de demonstranterna…

15 kommentarer

 1. parre 29 oktober 2009

  anledningen till att bränderna var tårgasen, och det finns flertal videos som visar hur fredliga demostranterna var bland annat där de skyddar en polisman, ger blommor till poliserna och sätter sig ner på marken för att visa fred. och hur förklara du alla studenthem som har slagits sönder av basijmilisen? det finns flertal videos som visar hur poliser och basij går runt och slår sönder byggnader och bilar och sen säger den iranska tv att det är demostranterna. ja det fanns demonstranter som inte var lika fredliga, en minoritet. men basijmilisen och poliserna är 1000 gr värre. flertal av mina kusiner blev slagna med batong av polisen när de var på väg hem, de var inte ens på demostartionen.

 2. parre 29 oktober 2009

  finns en video där en polis står och slår en gammal gubbe med batong och då gripper en kvinna in och börjar slå på polisen sen vänder sig polisen och börja slå på kvinnan. snällt va?

 3. Bahlool 29 oktober 2009

  parre visades det varför mannen slogs ner av polismannen? Du glömmer att folk brände ner byggnader, angrep bilar, förstörde motorcyklar osv? Hade demonstranterna inte tagit till våld, hade jag och miljoner muslimer med mig hållit med dig till 100% men när man ser brinnande byggnader och folk som skriker död åt den eller den där, då går det inte. Försök du demonstrera här i Sveirge på samma sätt, då ska du få se på polisvåld 😉
  Flertalet var inte fredliga, man såg en massa youtubefilmer som klart visar att demonstranterna var hemska. Jag såg en film där en polisman slogs blodig och räddades av några få demonstranter, medan majoriteten ville slå ihjäl honom.
  Du förstår väl att element som tillhör Shahen och Miuhahedin khalq var med och skapade kaos?

 4. Amir 23 december 2009

  Du är en skämt som man har svårt och tar på allvar. Tror du verkligen på att folk skulle köpa dina grundlösa påstående som är baserad på en fåtal bilder där förtryckta människor visar sin frustration pga sånna som du har berövat dem deras frihet?? Du låter som en desperat arab som försöker vrida och vända på allt bara för att få en falsk bild framställt av er själva. Det enda ni har varit bra på att göra bort er och bete er som gäng barbarer för resten av världen. Era tankar och era sätt att leva inte bara smutskasta en sånt fin region (islam) utan det kommer att få effekter till att människor (muslimer och icke muslimer) vända sina rygg för en tro som ni har hjälp till att utrota.

 5. Bahlool 23 december 2009

  Sorry Amir, jag förstod inte allt, men nej jag är inget skämt..men en stor skämtare är jag..Ja en desperat arab som har iranska vänner..Så iranierna är emot regeringen eh..det säger inte valresultatet, opinionsundersökningar eller de iranier som bor där..men du har rätt..det är jag som har en felaktig bild 😉
  Ja där kom rasismen fram..araberna är hemska..araberna är barbarer..utan araberna så hade du fortfarande tillbett elden grabben 😉
  LÄnge leve den islamiska republiken Iran!! bilderna säger allt..de som demonstrerar är pro Ahmadinajad, inte pro mousavi och USA och Israel..du är en sell out, som älskar att Iran förstörs..så stanna här och sluta gråta 😉

 6. amir 23 december 2009

  Herregud.. Du har noll koll!! håll dig bara till ett ämne som du vet vad du pratar om!!!

 7. Bahlool 23 december 2009

  kom från rätt röv amir

 8. Amir 25 december 2009

  Gå knulla en kamel istället..

 9. Bahlool 25 december 2009

  hmm aldirg provat göra det amir…vadå är det sånt du håller på med eller 😉 Jag håller mig till din mamma istället :))

 10. Amir 25 december 2009

  Heey hur visste du att min mamma var hora?

 11. Bahlool 25 december 2009

  hmm ingen aning? Brukar vara sånt med iranier som lämnat Iran och som är pro Israel och Pro USA…länge leve den islamiska republiken, som såg till att din mammas arbete började ses som något negativt..

 12. amir 25 december 2009

  Ta din islam och kör den i din morsas röv. Du e säkert sån idiot som har råkat på massa amerikaner och israeler som har röv knullat dig din familj hahaha.. tycker synd om dig. Du e så patetisk..

 13. Bahlool 25 december 2009

  looooool, jag vill inte skratta under Ramadan..men jag kan inte avhålla mig 😛 tack sötnos…

 14. ferit 03 februari 2010

  Glöm att det blir revoulotion i iran era usa rövslickare!!:) 98% av irans befolkning är nöjda med dagens iran och 66% på Ahmadinejads sida;)
  Jag har själv varit med i många övriga demonstrationer, när vi va 100 som demonstrerade så skrev media 300 pga nyfikna idioter som bara var på plats och kollade lite:S Länge leve polisen i iran som använder våld mot dessa demonstranter(terrorister) som inte har tillstånd<3 De fick sin tillstånd och visade att de inte var värt det! Hur tror ni att det är med svenska poliser o demonstrationer? Å vrf skrivs det sällan om vad de gör?

  GE UPP!!! Själv är jag turk från turkiet.

  peace

 15. Amir 03 februari 2010

  Håll käft turk jävel du vet inte vad du pratar om. Håll dig till din skit land!!! ingen vill höra dina idiotiska tankar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.