Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Israel – skapad ur terrorism

Jag anser att Israel är en terrorstat, en stat inte bara sprungen ur terrorism (mördandet av araber och engelsmän ledde till skapandet avg Israel) utan även en stat som sprider och utöver terror. Jag som muslim kanske är allt annat än objektiv, men vad ska vi säga om judar som menar att Israel är en terrorstat? Vad ska vi säga om judar som menar att staten Israel och dess representanter är likvärdiga de nazisterna som mördade judar under andra världskriget? Såna brukar också kallas för antisemiter..självhatande judar säger man om dem också. Här kommer en brittisk riksdagsledamots tal inför den brittiska riksdagen.

I den hävdar han att han är jude, uppväxt som religiös, som sionist och som vän till några av de största sionisterna i Israel. Han talar om hur hans mor mördades av nazister under andra världskrigets Polen, på samma sätt mördas människor nu i Palestina. Han talade under gazamassakrerna, men det är ändå väl värt att ta upp, att det är många judar som avskyr den politik som Israels ledning för, en regering han kallar dumma. Han berättar även hur Tzip Livni, ministern som vägrade tala med palestinierna för de var terrorister, själv har en far som var en terrorist och som mördade många människor på 40 talet. Hört talas om att inte kasta sten i glashus?

Filmen är på engelska:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.