Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mujahedin Khalqs undergång

Ett av de värsta terrorgrupperna i Iran, är MK, Mujahedin Khalq, en terrororganisation som började mörda iranska revolutionärer under brinnande krig mot Irak.

Gruppen var terrorstämplad av EU också, men det togs bort, i försöket att skapa en motståndsrörelse mot Iran. I dagsläget är gruppen enbart terrorister enligt Irak, Iran, USA och Kanada. Gruppen spelade stor roll i lönnmord och sprängningar.

För några veckor sedan anklagades gruppen för att ha deltagit i revolten mot det iranska valet. Jag kan bara glädjas åt dessa svins undergång, en undergång som kom när de lade sina pengar på Saddam Hussain. En man som de stödde i att förtrycka irakierna och en man de stödde i kampen mot sitt hemland Iran.

Dessa terrorister håller nu på att samlas ihop och jag hoppas med hela mitt hjärta att de slängs ut från Irak och skickas till Iran, så de kan dömas för sina brott – brott som kostat tusentals iranier livet.

Deras ideologi är en blandning av islam och marxism, ideologin som fick mycket stort anklang hos muslimerna.

Mest känd hos irakierna, gjorde sig MK, genom att hjälpa till att slå ner ett uppror mot Saddam, som startades av shiamuslimerna i söder och kurderna i norr. Detta uppror kostade tiotusentals irakier livet och hundratusentals fick fly landet..

MK, hatade av iranier och hatade av irakierna, nu är undergången kommen.

Update:

MK och deras brott mot mänskligheten.

Fyra döda när Irak intog Iranläger – DN.se.

11 kommentarer

 1. Ali 28 juli 2009

  Tyvärr så vet du inte riktigt vad du snackar om.

  Det stämmer att de har motarbetat den iranska regimen sen decennier tillbaka och ofta agerat opportunistiskt. Men fatta att det bland annat var vanliga människor som bodde i lägret. Varav flera har dödsoffer i form av släkt eller vänner. Offer för den iranska regimens brutalitet, iaf under perioden som kampen uppstod mellan de båda grupperna. Din inställning får mig att vilja kräkas. Jag är ingen anhängare till gruppen, men jag känner folk därifrån, och att sitta och hoppas på att de ska skickas till Iran där de knappast kommer att bemötas som vilka människor som helst, nu när gruppen som helhet ändå inte är någon hot mot någon, det är jävla lågt.

 2. Bahlool 28 juli 2009

  Skärp dig Ali, det låga är att de deltog i att slå ner upproret 91 mot Saddam Hussain. Alla som är där, är terrorister och hoppas de ställs framför en vägg och vi blir av med dem. Det är din attityd som får mig att vilja spy, en attityd där du försöker försvara massmördare.

 3. Kaveh 29 juli 2009

  Tycker du inte att du ger mördare rätten att döda när du säger saker som att ”hoppas de ställs framför en vägg och vi blir av med dem”.

  ”An eye for an eye makes the whole world go blind” – Ghandi.

 4. Bahlool 29 juli 2009

  Jag vill att de ska dömas i rättvisa rättegångar. Att jag sa så var mest som svar på en person som försvarar dem och deras mord på kurder och shias i Irak. Att de sedan förrådde sitt hemland och mördade tusentals går inte heller att glömma.

 5. Ali 30 juli 2009

  Bahlool, du skriver som en sann hycklare. Jag har inte påstått att MEK inte har gjort något fel. Som organisation har de spårat ur för längesen. Men faktum är att vi pratar om två olika parter som båda har varit skyldiga till brott. Fatta att det har bott massvis med BARNFAMILJER i Ashraf. Barnens föräldrar ansåg att det var deras plikt att befria Iran från den islamistiska regimen. Huruvida de hade rätt eller inte, huruvida de var manipulerade eller inte spelar inte så stor roll i det här sammanhanget. Poängen är att många av dem var vettiga människor som var redo att dö på fältet, i militära aktioner, mot den iranska regimen. Du skriver att de förrådde sitt hemland, men blundar för att regimen som de slogs mot också har förrått sitt land genom att mörda oskyldiga. Jag skulle vilja se dig gå till kvinnan som har förlorat sin bror till regimen och upprepa det du säger här, och kalla henne för terrorist. Jag gillar inte folk som demoniserar Iran, men din inställning känns inte så mycket vettigare.

 6. Bahlool 30 juli 2009

  På vilket sätt är jag en hycklare? För att jag ogillar MEK och deras brott? barnen är kanske oskyldiga men att två irakiska poliser sköts visar på vilket sätt dessa terrorister i camp ashraf jobbar. DE är gäster i Irak, och ska bete sig därefter.men som de sanna terrorister de är, tog de till vapen och hade de tänkt på sina barn så hade de inte gjort det…Irak har i några år försökt få dem att få flytta till tredje land..men måttet är rågat. Klart du tar ställning för de djuren, men faktum är att Irans system är stödd av dess befolkning, om du gillar det eller ej spelar ingen som helst roll.

 7. Ali 31 juli 2009

  Hyckleriet ligger i det att du kallar dem för mördare som förtjänar döden, i samma takt som du blundar för vilken historia många av deras medlemmar har, med familj, vänner och släkt som har mördats av den iranska regimen. Du skriver om lönnmord, hur många såna tror du inte regimen har utfört på sina motståndare?

  Har Irak försökt få dem att flytta till ett tredje land? Nämen vad hedrande av Irak då att försöka sparka ut en avväpnad oppositionsgrupp som av uppenbara skäl inte kan återvända till det land som den lämnade för snart 30 år sen.

 8. Bahlool 31 juli 2009

  Det var ju inte så k onstigt att regeringen gjorde sig av med en grupp som mördade iranska tjänstemän och politiker under brinnande krig mot Irak. Frågan är vem började vad? Japp hedrande åt Irak att de försökt i månader, med fredliga medel, men när folk är så hjärntvättade att de inte vill ta reson, då är det bara bra att man går in och avväpnar dem (snac ka inte om att de inte var beväpnade, hur fan tror du då att 2 irakiska poliser dog???) Ingen än den irakiska polisen och staten ska få ha rätt att bära vapen i Irak. Irakiska regeringen gjorde likadant mot irakiska shias i södra Irak, man har inte plats för 10 tal olika privatarméer.

 9. Neda 23 september 2011

  Din jävla fucking regim-anhängare. Dö din jävel

 10. Bahlool 23 september 2011

  älskar dig med

 11. zulqarnain 25 september 2011

  Neda skäm inte ut oss Iranier.

  Ali, du kan skatta dig lycklig eftersom 1000 av MKO har återvänt och man hade rättegång för dessa personer innan dem hade återvänt och alla blev förlåtna för sina brott men 150 av dem som har begärt och återvända har fått stort Nej, dem får komma men det blir rättegång även för dessa och deras brott är dödande av Iranier och 750 ansökningar till har skickats till Iran och dessa är under behandling.
  Men självklart kan inte dessa gå ens på toa utom att underrättelse personalen har vetskap om detta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *