Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Tomten är nazist!!

I dagarna har tyskarna fått skrämselhicka.  På en galleri i staden Nürnberg har man upptäckt en trädgårdstomte, som man startat en utredning om. Utredningen ska se ifall tomten bryter mot författningen.

Sedan andra världskriget har tyskarna försökt radera ut alla försök till nazistisk återuppståndelse. Hitlerhälsningen och nazistiska tecken är förbjudna i lagen. Är man revisionist och ogillar versionen om judeutrotningen, då kan man få fängelse. Man ska även beakta de konstnärliga friheterna och se ifall tomten brutit mot lagen eller ej. Undrar vad för slags fängelsestraff han har att se fram emot?

Extremistisk trädgårdstomte utreds – DN.se.

12 kommentarer

 1. J-O D 17 juli 2009
 2. Bahlool 17 juli 2009

  Hehe du får gärna ta upp stackars judar som dog i palestina..men glöm inte mulsimerna som mördades..

 3. emil 18 juli 2009

  muslimerna som mördades? menar de i fatah som hamas passade på att rensa ut under deras senaste krig? eller småbarnen hamas-”soldaterna” gömde sig bakom?

 4. Bahlool 18 juli 2009

  Emil emil emil..både Amnesty och judiska människorättsgrupper klargjorde att det bara var israeliska soldater som använde sig av mänskliga sköldar..

 5. J-O D 18 juli 2009

  Undrar hur många muslimska människorättsgrupper det finns???

 6. Bahlool 18 juli 2009

  Förstår inte vad det har med saken att göra, men det finns rätt många. Jag känner inte till deras namn då deras jobb inte intresserar mig men använd dig av google..så ska du få se

 7. J-O D 18 juli 2009

  ”-använd dig av google..så ska du få se”

  Jemaah Islamiyah!?

 8. Bahlool 18 juli 2009

  förstår inte vad du snackar om först frågar du efter människogrupper nu tar du upp en terrororganisation..kan du bestämma dig?

 9. J-O D 18 juli 2009

  Dom tar sig ju Rätten att döda en Grupp Människor. Det är människorättsgrupp a´la islam.

 10. Lodmund 20 juli 2009

  Wotan (Oden) skapade Mu-mu-mu-slimerna, att vi Germaner skulle visa oss som krigare. Inget annat, ni ohyra. Mu-mu-mu-selmänner kann man essen – är ätbar: Maarat al Numan. Jag är ingen kristen (yuck!), jag är en
  Harbhi. Donar (Thor) är min fulltru, muslim är min favoriträtt.

 11. Olsson 20 juli 2009

  Att censurera konstverk med hänvisning till olika förbud är inte okej.

  Samtidigt tycker jag det högst beklagligt att inte de strama tyska lagarna finns här, nynazisterna och deras ideologiska släktingar inklusive Sverigedemokraterna är avarter som inte borde vara tillåtna. De lagar som finns i Sverige (mot uniformer, symboler etc) räcker inte alls till för att motverka olikhetsförakt och rasism.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *