Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ni, eh ja just..NI!!

Alltså det är några wahabis som håller på att skriva varje dag..när ni ber om bevis, får ni det från sunnihadithböcker och från den heliga Koranen, ändå tar ni inte till er utan fortsätter ställa samma frågor och ändå fortsätter ni misstolka med flit.

Jag har ställt frågor men inte fått några svar, så här kommer de igen:

1. Ok Rafidas, eller Shias, är utanför islam, vi har tawassul och menar att Profeten uppmanade oss att följa Ahlul Bayt, hans heliga familj. Vad har ni då för förklaring till att majoriten av sunnis följer samma principer gällande Tawassul?

2. Ni menar det finns en hadith som säger att alla som revolterar mot en Kalif/ledare, dör jahilias död, alltså är han utanför islam. Hur ser ni då på Hussains uppror mot Yazid? Muawiyas uppror mot Ali och Aishas uppror mot Ali?

3. Hur kan det komma sig att ni fördömer muslimer, shias som sunnis, men era ledare i Saudi gör så mycket värre saker? Ni är väl anhängare av Ben Baz och Al Albani? Fördömde dessa herrar det saudiska etablissimanget?

Jag har fler frågor men vet redan nu att de här 3 frågorna redan är för mycket begärt 😉

4 kommentarer

 1. Rasul 05 juli 2009

  bli inte arg Bror wahabiter dom är idioter utan kunskap!

 2. Bahlool 05 juli 2009

  haha nah jag blir inte arg..jag har mött värre än de här personerna i över 10 år ,)
  men de slösar bort min tid..och jag kan inte sluta svara för då tror de att de vunnit..men märkligt att när man ger dem svar och bevis, så klagar de på att de inte får några bevis *suck*

 3. Hussein al-Faham 05 juli 2009

  Hej Bahlool

  Ja, precis, du måste inte vara arg för att du älskar diskussioner 🙂 Min bror älskar också diskussioner om Islam och shia, men när han diskuterade med de dumma Wahabiter i tre år, blev han galen på grund av att de fattar ingenting.
  Jag vet att du älskar nyttiga diskussioner, men jag tror inte att det finns nyttiga diskussioner med ibn Abd al Wahhabs grupper.
  waslam

 4. Bahlool 05 juli 2009

  salam Hussein..
  Jag vet jag har inte mött många människor så inskränkta och så arroganta i sin okunskap som dem..de skulle ha gjort el jahilia folket stolta över sin dumhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *