Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Shiamuslimernas hemligheter

Pstttt..här kommer hemlig info om shias ni aldrig visste eller kände till. Jag har som sagt diskuterat ämnet i runt 12 år på nätet nu och har hört alla möjliga saker..idag kom en ”konvertit” som menade att han var på den rätta vägen..medan jag, som shiamuslim, var fel ute..Han lärde mig nya saker:

1. Shias har hammare med sig (aldrig sett en själv men jag är väl ingen sann shia, inte sett någon hammare hos mina shiasläktingar eller shiavänner men vad vet jag) som de tar ut och slår sig själva med det stup i kvarten.

2. Shias anser att deras lärda, är profeter. Dessa menar att Koranen är Shirk (därför som shias försvarade Koranens helgd mot personer som Rushdi medan Saudiska lärda utfärdade fatwor mot shiamuslimerna) ”koranen är shirk och jag är tawhid” vet inte vad han menar med det..men det är väl negativt som allt annat.

3. Shiahadither är återgivna av åsnor (ja hos shias kan åsnor tala vet ni) Så personer som Abu Dharr, Ammar, Hussain, Hassan, Ali är åsnor (må Allah förlåta dig och mig för dessa ord) Medan personer som Yazid och hans horbock till pappa Muawiya var goda berättare av hadither…(sorry jag börjar skratta för mig själv)

4. Shias har ändrat på trosbekännelsen, eftersom vi säger Ali är Allahs representant efter Profeten Muhammed. Han glömmer att sunnis svor åt Ali i över 80 år från minaretten när de kallade till bön, det ledde till att shias, i protest, började säga Ali är Allahs viceregent. Att ingen shia tror att det är del av trosbekännelsen har han tyvärr glömt bort…

5. Shias kör runt i bilar med fatimas hand (jag har inte fatimas hand hemma eller i bilen, men personen är representativ för wahabiterna och dessa vet mera om min tro än jag själv).

6. Vi shias år åt skogen men ifall man följer Mohamed ibn abd al Wahab, en bråkstake som jobbade åt engelsmännen och som startade problem i Arabien, problem som ledde till att hans anhängare mördade vallfärdande, våldtog kvinnor, stal pengar från moskéer, då är man en sann muslim…(kan inte sluta skratta)

7. Vi shiamuslimer ber inte tillsammans i moskéerna (så de jamaa3a bönen vi har det är bara något jag drömt om)

8. Shias sitter i moskéerna i ringar, röker, dricker kaffe och slår sig med hammaren..(inget av det här har jag sett, ändå har jag varit i hundratals moskéer sen jag varit 7 år gammal.

De här sakerna jag tog upp kände jag faktiskt inte till..här kommer en liten lista över andra roliga saker som shias tror på, utan att vi vet om det:

9. Shias tror att Muhammed inte var profeten utan Ali skulle blivit profet, men den ofelbara ängeln Gabriel, kunde inte se skillnaden på en man i 40 års åldern och en pojke som inte ens var 10 år gammal och gick vilse. Så vi tror (enligt de som vet mera om vår tro än vi själva) att Ali är profeten och inte Muhammed.

10. Shias har en egen Koran, för vi anser att Koranen som finns idag, samma Koran vi försvarat med våra liv, samma Koran vi har hemma i våra hus och i våra moskéer, inte är den verkligan Koranen. Den Koran vi visar upp i våra moseer från imam Alis tid, den Koran som vi bär med oss på resor, det är inte den verkligan Koranen. Vi har en annan Koran som vi håller gömd, jag har aldrig sett den..för de som vet mera om oss, våra kära fiender, de vet bäst vad vi döljer och vad vi gömmer och vad vi verkligen tror på.

11. Shias ljuger, närsom vi än öppnar vår mun, så ljuger vi, vi hittar på, vi bedrar, vi sviker, vi använder oss av Taqqiya. Så när vi ber, är det lögn. När vi säger vi tror på Allah, ljuger vi. Vad vi än säger, så ljuger vi.

12. Shias är skapade av en jude. Att juden ifråga (abdullah bin Saba) bevisats inte existera, spelar ingen roll. För shias kan omöjligen komma från Profeten och dennes familj, shias måste ha skapats av en jude. Att denna jude dyker upp varhelst det uppstår konflikt, spelar ingen roll. För det är omöjligt att de kära Sahabas hade fel och att sunnis fått fel information om shias..de måste vara judar…

13. Shias ber inte 5 böner, de ber bara 3 gånger om ens det.

De här hemligheterna är så hemliga, att inte ens shiamuslimerna känner till. De är hemliga för allt och alla förutom för våra fiender. Vill ni veta vad shias tror på, så fråga wahabiter och sionister, de vet bäst och de vet mest. Håll er borta från mig och från shias, vi är alla ickemuslimer 😉

Shia Zindebad…Ya Allah..Ya Mu7ammed..Ya Ali

5 kommentarer

 1. Malak 29 juni 2009

  Det var det dummaste punkter jag någonsin har läst om. Tycker synd om mig själv att jag slösade bort min tid på världens dåligaste och sämsta inlägg. Synd om dig människa att du har kämpat så mycket med den texten. Du är säkert Iranier och vill ta ut din ilska på Shia muslimerna. Tycker synd både om dig, Iran och er dumma myndigheter. PS: Shia som slår sig i huvudet har kommit ifrån Iran. (Om du inte visste det.)

 2. Bahlool 29 juni 2009

  Vad är du för nåt? Är du muslim? Nope jag är faktiskt arab..nope jag slår mig inte på huvudet..nope det finns fler grupper än iranier som slår sig på huvudet på ryggen och gud vet vad..de som du verkar mena slår sig på huvudet (du syftar väl på dem som slår sig så det blödar) finns bland alla grupper från araber till pakistanier..men det är en minoritet av shias. De flesta shias sörjer Profeten och dennes familj och den orätt som drabbade dem. Nu har du lärt dig något nytt ,)
  ps: nope jag är rätt smart så jag slipper jobba mycket med texter..men ja jag älskar Iran 🙂
  ps2: wow dåligaste och sämsta inlägg i ett? hehehe jag råder dig att återgå till SFI 😉

 3. marie 29 juni 2009

  ”Du är säkert Iranier och vill ta ut din ilska på Shia muslimerna.”

  Förstod han inte ens att du var ironisk? Allt viktigt verkar passera ovanför deras huvuden, det är bara idioti som sjunker in i skallbenet på dom!

 4. Bahlool 30 juni 2009

  rofl ja man får inte göra det för svårt för folk 😉

 5. Ilona 30 juni 2009

  Det är så man kan skratta……..LOL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *