Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ett reportage från Iran – Ragaah Omaar

Jag, som anhängare av den islamiska republiken Iran. Jag som shia och älskare av den islamiska republiken Iran, jag som flykting från Saddams förtryck och som enbart såg räddningen komma från Saddams fiende Iran, kanske inte är så objektiv. Jag ser Iran som ett land som har 60% kvinnliga studenter på universiteten. Ett land som har några av de mest utbildade invånarna i mellanöstern. Här följer lite filmer från BBC, som visar hur Iran innifrån ser ut. Ragaah Omaar är en favorit i sammanhanget och det här är väl värt att titta på:

Har försökt få dem i rätt följd men det blev nog inte av..

3 kommentarer

  1. parre 25 oktober 2009

    gillade det här reportaget!

  2. Bahlool 25 oktober 2009

    han är en av de bästa dokumentärfilmarna jag sett, mkt öppen person för just mellanöstern

  3. parre 25 oktober 2009

    Precis, jag gillar det starkt. Jag hade dock velat se honom i downtown Tehran med, hade velat se honom prata med de fattiga eller vad man nu ska kalla det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *