Press "Enter" to skip to content

Ett reportage från Iran – Ragaah Omaar

Jag, som anhängare av den islamiska republiken Iran. Jag som shia och älskare av den islamiska republiken Iran, jag som flykting från Saddams förtryck och som enbart såg räddningen komma från Saddams fiende Iran, kanske inte är så objektiv. Jag ser Iran som ett land som har 60% kvinnliga studenter på universiteten. Ett land som har några av de mest utbildade invånarna i mellanöstern. Här följer lite filmer från BBC, som visar hur Iran innifrån ser ut. Ragaah Omaar är en favorit i sammanhanget och det här är väl värt att titta på:

Har försökt få dem i rätt följd men det blev nog inte av..

3 Comments

 1. parre
  parre 25 oktober 2009

  gillade det här reportaget!

 2. Bahlool
  Bahlool 25 oktober 2009

  han är en av de bästa dokumentärfilmarna jag sett, mkt öppen person för just mellanöstern

 3. parre
  parre 25 oktober 2009

  Precis, jag gillar det starkt. Jag hade dock velat se honom i downtown Tehran med, hade velat se honom prata med de fattiga eller vad man nu ska kalla det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *