Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

9edaa3 20-06-09

Har haft värsta huvudvärket sen 1700-tiden. Tog 3 värktabletter, druckit mycket mycket vatten (ovanligt då jag verkar tro att jag klarar mig utan vatten i mitt liv) och efter 1 tiden släppte helvetet. 9edaa3!!

Jag och syrran har 2 hellediga dagar, det är julafton och midsommarafton, annars jobbar vi 7 dagar i veckan, om inte någon av oss blir så pass sjuk att vi inte kan jobba. Livet är rätt härligt?

Idag har jag räknat till 118 opublicerade inlägg, kanske på tiden att gå igenom dem? Slänga de opublicerbara, rätta till de som ska publiceras och fullborda de ofullbordade – rätt många sådana verkar jag ha.

Iran lockar men min vän som jag skulle dit med, tar inte ens upp luren sen två dagar. Han är emot regeringen så det är rätt kul att jag ska dit med honom, jag som älskar den.

Det tar mig vanligtvis enbart 10 minuter max, att fixa ett inlägg med källor och översättningar och tankar om saken ifråga, men ändå orkar jag inte ta tag i att fylla på MuslimNytt. Lat, latare, latast.

När jag fick migränattacken idag, då insåg jag hur rätt mina föräldrar har när de säger tacka Allah för hälsan och önska dig enbart hälsan. Spelar några spel och en av spelarna fick hjärtattack (han är i 40 års åldern) den andre har dödlig cancer..

Vad är det med folk och blockeringar? Jag har inga som helst problem att blocka folk jag inte känner, inte talar med eller talat med på många många många månader eller att jag blivit ovän med dem. Dock jag har märkt att jag har några på min lista som blockat mig, hör och häpna, utan grund. Vi var vänner, talade med varandra och plötsligt så såg jag inte till dem bara..är det bara jag som tycker sånt är onormalt och ouppfostrat?

Börjar bli kass på bönen!! I N T E B R A!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *