Press "Enter" to skip to content

Israels komplott mot Iran

Proof: Israeli Effort to Destabilize Iran Via Twitter | Charting Stocks.

När Gaza bombades sönder och samman, så upptäckte jag en konstig sak. Bloggar uppstod, med anknytning till Gaza och palestinierna, men som hade negativa ståndpunkter till det palestinska motståndet.

Alla dessa bloggar var länkade till varandra och alla dessa bloggar gjorde reklam på nätet för sina bloggar. Jag var medlem i Googles Adsense, och då såg jag att man gjorde reklam för dessa bloggar. Den som vet något om reklambranschen, vet att det inte är billigt att göra reklam och särskilt inte hos ett stort företag som Google.

Så varje gång jag skrev något om Gaza, Palestina eller Israel, då kom dessa bloggars namn upp. Jag, nyfiken som jag är, gick in på dessa bloggar; upptäckte rätt snabbt att de hade skapats bara någon dag sedan och att de var fientliga mot de mördade och förtrycka palestinierna.

I dagarna läser jag mycket om Iran och vad som hände och händer i landet. Då kommer jag i kontakt med den här bloggen som undersökt twitterbloggarna som skrivit om Iran och det iranska valet. I den framkommer det att alla dessa bloggar är nya, att de länkar till varandra och att de stöds av högervridna tidningar i Israel. Alla de här bloggarna skapades på en och samma dag. Deras enda och viktigaste ämne är just iranska valet. Hälften av dessa bloggar hade samma profilbild. Alla hade tusentals läsare, en omöjlighet när man tänker på hur få jag har som hållit på med det här i många år. En av dem hade över 340 tweets på 4 dagar. Jag själv skriver ibland som mest 10 tal inlägg på en dag, 340???

Man måste inse en sak och det är att Israel är den ende som verkligen vinner på ett Iran i kaos. Den sista törnen i Israels öga är just Iran, detta förhatliga Iran som vågar stödja motståndet mot Israels ockupation. Förra året ökade USA sina anslag till destabiliserande grupper i Iran. Attacker mot Iran i media ökar markant. Hackers från Israel och USA slår till mot iranska hemsidor som stödjer regeringen i Iran. DN, faller även de för dessa twitters och bloggares agendan.

Israel och deras förespråkare har pengarna, har orken och har tiden att stödja staten Israel. Det mesta kända verktyget för att samla support och att tysta motståndet mot Israel på nätet och i media heter GIYUS. Man stödjer Israel i alla sammanhang. Spelar ingen roll vad staten gör och inte gör.

Stödet för komplotten mot Iran är kompakt. Västliga medier talar om valfusk, utan att ha några som helst bevis för det. Iran är the bad guy, det spelar ingen roll om de är skyldiga eller ickeskyldiga. När USA och Israel sätter en person eller en organisation eller ett land på sin lista över bovar, då är man dömd i förhand.

Iran måste bort för att Israel ska få fortsätta sin dominans i mellanöstern. Faller Iran, faller Hizbollah och Hamas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *