Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En seger för bojkotten mot Israel!!

Veolia lämnar kritiserat Israelprojekt – DN.se.

Under massakrerna i Gaza, upptäcktes att Veolia, ett fransktägt företag som även hade upphandlingar för tågtrafiken i Stockholm, varit inblandat i utbyggnaden av tågnätet i Israel och de ockuperade palestinska områdena. Något som strider mot folkrätten då man inte får stödja ockupationsmakten. Efter att många upphandlingar och avtal försenats eller stoppats så har man nu på Veolia insett att det inte är värt det längre.

Många vänner till terrorstaten Israel menade att bojkott inte hjälpte, de försökte förringa vår kamp mot Israels förtryckarregim, men nu har man det svart på vitt, bojkott och civil olydnad funkar!!

Bojkotta bojkotta BOJKOTTA!!

6 kommentarer

 1. mammamarie 14 juni 2009

  Så himla glad jag blev när jag hörde om detta. Jag är en av dom som bombarderade alla partiledare, samt styrelseordföranden för Veolia här i Sverige o en massa andra relaterade till denna skandal, med e-mail. Tack o lov fick dom inte kontraktet i Stockholm.

 2. Bahlool 14 juni 2009

  yeah yeah!! hur var det i ramlösa?

 3. mammamarie 14 juni 2009

  Jodå det var great! Hälsosamt värre. Vet inte vad det var i det där vattnet jag drack. Har känt mig speedad sedan jag kom hem… tror jag måste tillbaks o hamstra lite vatten i morgon för den här känslan vill jag definitivt bevara…

 4. Bahlool 14 juni 2009

  rofl!! ni hade väl tur med vädret också?

 5. Bahlool 14 juni 2009

  Nåja tänkte skriva om det anonym..med tanke på att man inte får ha vapen i palestina, att israel inte vill ge tillbaka de ockuperade områdena och inte ge tillbaka östra delen osv..så är det ett märkligt förslag israel kommer med..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *