Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bosättarhumor

Försöker ta reda på mera information om valet i Iran, försöker komma in på presstv.ir men den verkar vara överbelastad pga alla som hade samma idé som jag. Så jag vänder blickarna mot BBC och där talar man med en bosättare. Hans ord är så humoristiska, att jag måste dela med mig.

Han försöker förklara att ägandet av den ockuperade palestinska marken på västbanken inte är lik annat ägande. Han menar att det inte bestäms av lagar och regler, men av att biblen sagt att landet är judarnas. Så det spelar ingen roll att man varit där eller inte varit där, biblen har sagt att landet är judarnas..

Sen kommer SD och andra nissar som stödjer Israel och säger vi är fanatiker..vad säger man om den här fjanten då? Alla ska följa internationella avtal och regler..förutom judarna..för de behöver bara följa Bibeln..skrämmande.

Varför tala om fred med palestinierna när man inte är redo att ge tillbaka land man stulit? Den judiska logiken säger att de visst vill ha fred, så länge de inte behöver lämna tillbaka det de stulit..fred visst..så länge de får ta mera land..fred ja klart..så länge araben inte finns i deras mitt.

När jag surfar igenom olika bloggar så ser jag att inte många muslimer bryr sig om gaza eller palestinierna..rätt kul..sen undrar de varför vi blir mördade, jagade, torterade..den muslimska kroppen är en..vi kanske har en hand som ogillar den andre, vi kanske ogillar varandras syn på historien eller på världen eller på religionen..men vi är en..när en hand skadas, skadas hela kroppen..när det tankesättet åter kommer in i vårt medvetande, då förstår vi och kommer vi kunna förstå vad verklig islam är.

Länge leve motståndet mot Israel och USA!!

6 kommentarer

 1. Rog 14 juni 2009

  Måste säga att det är väldigt tyst om det som sker. Hur man än tycker om det, så kommer det som sker i Iran nu, påverka hela väst. Men Obama kommer väl snart inglidandes å säger att vi bara ska vara lite snälla, så blir allt bra

 2. Bahlool 14 juni 2009

  haha jag litar inte på obama..han är farligare än farlig 😛

 3. Rog 14 juni 2009

  Han e ganska lam egentligen. Kan lova att det bara är en massa fina floskler han slänger sig med, och det kommer vara så nu i ett par år. Det är strategi. En soft president. Medans resten av världen rustar upp. Detta betyder att nästa president kommer ha frikort att starta krig. Vips så har den Am ekonomin räddats ännu en gång. Fantastiskt system.

 4. Bahlool 14 juni 2009

  han ökade anslagen till militären med en massa jävla miljarder när han tog över makten 😉

 5. Rog 15 juni 2009

  Det är skulle jag tro att snabba på raset för den Am ekonomin. KAn ju låta som en enda stor konspiration när man talar om Usa och hur de beter sig. Men många ggr så blir man fan mörkrädd hur det landet fungerar. Sadam framstår ju fan som en from liten tomte i jämnförelse med många av de presidenter landet haft.

  Obama är satt för att softa ner läget lite. Ge andra länder en chans att rusta upp. Nu när det talas om en Palestinastat . Oj. Som gjort för mindre grupper att beväpna sig På ytan går det emot fred. Men knappast att de små religiösa militanta grupperna, på båda sidorna skulle acceptera detta. De kommerbara rusta upp. Så nästa president. Det kommer vara en skun figur likande Bush, fast med ännu mer verkan. Det kommer smälla stort.

  Det enda som eg skulle kunna förhindra detta. Det är om Nordkorea smäller av lite nukes. Det skulle skrämma skiten ur Usa, och Ryssland. Tror inte heller de små religösa tokbollarna skulle våga göra så mkt om detta skedde.

  Morgonsvammel fråne en kaffe / röksugen rog

 6. Bahlool 15 juni 2009

  Jag tror mera att han försöker spela fredlig så han får muslimerna på sin sida och då förlorar grupper som Iran och hizbollah i anhängare..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *